Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Bacaklarımda çok ağrı olduğu için bugün sadece abs rapido yaptım üstüne callanetics. Bacak ağrıları sıkıntı olmasa takvimi uygulamayı düşünüyordum ama zorluyor çok. :/

cuma akşamı yaptığım 1 saatlik fitnessblender ağırlık çalışması gerçekten canımı okudu ağrıdan yatağa düştüm diyebilirim
neyse dün akşam 45 dk pilates yaptım üstüne 4 dakikalık youtubedan bulduğum basen için pilates hareketlerini yaptım kısa süreli olmasına rağmen bacaklarım titredi resmen üstüne obliks çalıştım her tarafım çalışmış oldu

Ben dün spor yapmadım ya vücut tam toparlanmadan yapmak iyi gelmiyor. Arada vücut dinlenmesi de lazım.Kasların toparlanması için...
Tutku Bende geçen fitness blenderdaki ağırlık çalışmalı egzersizi yapayim dedim ...o zayıf kız 10'ar kilolukla çalışıyor ya deneyim dedim bende ,eşimin ağırlıklarını 6 şer kiloluğa indirip ,sonra 5-10 dk yaptım, dedim bel fıtığı olmayayim bıraktım çalışmayı :))

Ne yaptiniz siz kizlar ya? 10ar kg agirliklarla calisilir mi gercekten fitik olacaksiniz. Agirlik ise yarayacaksa 2kg da yeter. Ben 500 lt su siseleriyle basladim 750 ye gectim simdi 1,5 litlik le calisiyorum gayet de ise yariyor. Gögüs kaslarim güclenmis gögüslerim havaya kalkti resmen, kollarim da kaslandi. Abartmayin derim ben bu agirlik konusunu.

Ya öyle doğru söylüyorsun mesela slim in 6 de sürekli ağırlık kaldırmadan kollarını çalıştıracak hareketler var. egzersizin sonunda kol hareketlerini zor yapıyorum.ve kollarım öyle ağrıyo ki...kollar sanırım çok tekrar yapınca kolun kendi ağırlığı ağırlık etkisi yaptığı için kollar çalışıyor...

3kg ile 1 saat çalışmanın sonunda su içemez duş alamaz hale geldim

3kg ile 1 saat çalışmanın sonunda su içemez duş alamaz hale geldim

Kendimizi öldürene kadar yormanin pek bir faydasi olmaz diyorum ben yine. O agirliklarla calisan insanlar yillardir bu sporlari yapiyorlar ayrica isleri o 1 gram fazladan almak islerine gelmez.
Dün bir diyet listesi okudum inanamazsiniz. Evet cok yemek cesidi var kas yapmak icin, karbonhidrat hep beyaz un olmayanlar ve kadin sürekli ymurta yiyor. Yumurtalari haslayip dolaba koyun karniniz aciktikca atistirin diyor. Ben de yumurta severim her gün de kahvaltida yiyebilirim ama arada yumurta atistirsam herhalde kasintidan ölürüm. Kendimiz icin en dogrusu neyse onu bulmamiz sart.

Evet evet hatta insanity'i duymuşunuzdur orada saatte 1000 kalori falan yakılıyor ve hesap yapıyorsun bu kadar kalori yaktığın için mesela 2000 kalorilik yemek yiyeceksin diyor. Yani bana çok saçma geliyor o kadar enerji sarfedicem diye niye fazla yemek yiyeyim, baştan az yerim, sporum da da o kadar enerji sarfetmem, daha az, daha düşük tempoda yaparım. Bilmiyorum çok mantıksız geliyor...Bir de insan gerçekten hergün hergün o kadar çalışma temposunu kaldırması çok zor. yani olimpiyatlara hazırlanmıyoruz sonuçta...

Ben kendi adima konusursam benim icin artik hiz degil, devamlilik önemli. Kendimi cok yordugum zaman 2-3 gün o tempoya dayaniyorum ertesi gün kolum kalkmiyor. En iyisi devamli bir tempo tutturmak. Claudia Schiffer demis ki haftada 3 gün ölene kadar spor yapmaktansa her gün yarim saat yaparim daha iyi. Kadin 50sine yaklasti hala tas gibi.

Ben bugün kizimla 1 saat hafif yürüyüs yaptim, aksamüstü de 45 dk pilates. Sanirim bugünlük yeter.
Bugün bir yazi okudum sizlerle de paylasmak istedim. Alman Saglik Örgütü yayinladigi bir yazida protein agirlikli, karbonhidrati tamamen yasaklayan dietlerin ya da beslenme seklinin uzun vadede insan vücudu icin zararli olacagini söylemis. Protein agirlikli beslenmenin kilo vermede faydasi tamamen kanitlanmadigi icin örgüt olarak arkasinda durmalarinin mümkün olmadigini söylüyor. Karbonhidratin ölcülü miktarlarda vücudumuza faydalari anlatiliyor.

hiçbir zaman karbonhidratı tamamen hayatımdan çıkaramam bu habere çok sevindim

Tamam itiraf ediyorum ,ben protein ağırlıklı diyet yapıyorum Ama gerçekten kızlar taaa üniversiteden beri sıkıldım üzerime yapışan kilolardan devamlı 3-4 kilo al ver sonuç hep 10 kilo fazlayım.. Eminim normal kiloma dönsem kilo almam. Ama yıllardır hep diyet, diyet yıllardır hep üzülmekten sıkıldım.Bu kilolar yüzünden çok psikolojim bozuldu...ve protein ağırlıklı diyetle kilo verebiliyorum.ve bu diyeti tamamen uygularsan hayat boyu almayı engelliyor...yıllardır millete diyetteyim kilo vermem lazım demekten, veya başkalarının gereksiz tavsiyelerinden bıktım (yani bir de 10 kilo fazlam var diye, düşünün daha fazla olsa ne olacakmış) ve ayrıca tamamen protein değil ,mutlaka yulaf kepeği tüketmen gerekiyor.ve tüketiyorum en son ekmek yaptım hergün 2-3 minik ekmekçik yiyorum.ve sadece 1-1,5 ay böyle olacak sona diyetin şekli değişiyor.

Sevgili nosee ben de proteini arttirdim son aylarda dogrusunu söylemek gerekirse. Tek fark olarak sabahlari kizarmis tost ekmegi yiyorum ve haftada 2-3 gün bir tabak makarna yiyorum. Beyaz undan yapilmis karbonhidrati cok azalttim hayatimda. Fakat makarnayi özlemiyor degilim en sevdigim yemektir her gün olsa hayir demem. Onun disinda bitkisel karbonhidratlari yiyorum tabii. Ama kilo verdin mi dersen daha vermedim bi sey. Ayrica karbonhidrati kesince yorgunluk da hissediyorum demek ki gercekten enerji veriyor. Ben artik kilo icin degil de kas kütlesini arttirsin ve dogru bir beslenme sekli olsun diye öyle yapiyordum ama süpheye düstüm simdi. Ekmegi kepekli yerim ama kepekli makarna hic sevmiyorum.

Bende öyle makarnayı çok severim ...Tatlıları çok severim...Meyvaları da ama hepsi şeker ve karbonhidrat deposu...kilo vermek için bazı şeyleri kesmek gerekiyor aslında ölçülü yenilebiliyorsa hiçbir zaman sorun olmaz dengeli beslenme... kilo vermek gerçekten kolay değil insanın yeme düzenini değiştirmesi gerekiyor.Bir de vücut hep az yemeye alışınca kilo vermek daha da zorlaşıyor.

Bu sabah da 45 dk pilates, az önce de 3 mil leslie, ic bacak hareketi(secret weapondan) ve gögüs hareketleri yaptim. Hava yagmurlu disariya cikamayinca evde bir seyler yapayim dedim.

Selam kızlar, spora tam gaz devam değil mi? biz 3 haftayı bitiriyoruz T25 focus ta..toplamda 18 hafta sürecekmiş bakalım sonuna kadar gidebilecekmiyiz. Yavaş yavaş yapamadığım hareketleri yapar oldum. Forma girmeye devam, herkese kolaylıklar gelsin

Ben dün regl oldum o yüzden bu hafta halim yoktu pilatesle idare ettim ama kardio kadar calismis hissetmedim kendimi. Bugün bütün ögleden önce evi temizledim, cam sildim, yerleri süpürüp sildim, etraf topladim ögleden sonra ancak fitness blenderdan 15dk hiit cardio ile pop sugar fitten bacak videosu yaptim.
Regl günlerinde tartilmanin bir anlami yok biliyorum ama sabah tartida 60 kg cikinca moralim bozuldu. Bitince tekrar tartilacagim. 1-2 kg fazla cikabiliyo o günlerde.

Şu sıralar işhatım çok açıldı bu hafta çok kalorili beslendim,dün akşam fitnessblenderdan bol bol squat içeren kardiyo çalışması yaptım 45 dk.Şunu farkettim ki hava soğuyunca yemek yemeğe eğilim artıyor ve hava soğuk olduğu için insan yerinden kımıldamak istemiyor fakat egzersize başlar başlamaz enerji doluyorum ben.

T25i ben de indirmiştim ama henüz başlayamadım. 3 haftadaki etkileri nasıl?
1-2 ay önce insanity yapmıştım da 2 hafta, iştahım çok açıldığı için yemek yeme çok olunca bi işe yaramadı bende.
Bu nasıl merak ediyorum :)

Selam kizlar!!! Cok sükür reglim bitince fazla kilolarim da balon gibi sisen midemle karnim da gitti. Bu regl dönemlerinden nefret ediyorum. Özellikle de yazin yüzme zamanlarina denk geldiklerinde. Su balon gibi sismeyi önlemenin bir yolu olsa keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…