Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Aksamüstü iki saat bahce bistim, dal kestim, yaprak topladim canim cikti resmen. Artik bugün benden hayir yok.

canım sakın öğrendiklerini bizden esirgeme çünkü bende bunun kesinlikle bilinçaltıyla alakalı olduğunu düşünüyorum uzun zamandır bende zayıflamaya çalışıyorum ama hala istediğim form da değilim
Hiç paylaşmazmıyım cnm bunun için buradayım bu psikolojiyide en iyi ben anlarım.Öğrendiklerim karşısında ne kadar çok hatalarım varmış aslında kilo vermek çok kolay vede tamamen psikomatik bi durum.Şimdi evden yazıyorum işyerinde de laptobum alınır alınmaz size bütün detaylarıda aktaracağım zaten.Bide çok önemli büyük eğitimlere de katılıyorum özelliklede Deniz Egece'nin workshoplarına adam işi çözmüş kaç yüz tane kitap okumuş bu kilo vermeyle,beyin, bilinçle vücudumuzun sistemiyle alakalı kendiside 40 kilo vererek bu işi gerçekleştirdi.Bu yöntemi işin püf noktasını çözümünü herşeyin eğitimini anlatıyo.Aynı zamanda kendi oğlunun mucizesi de tüylerimi ürpertti.Oğlu daha bebekken doktorlar artık ölü yaşasada sakat kalır demelerine rağmen kendisi doktorları kovarak kendi inancını küçücük oğluna telkinle bunu empoze etmiş.Sonuçta herşey bi enerjiden ibaret ne hissederseniz onu yaşar ve alırsınız.Yeni doğan bir bebek nasıl algıladı sizce bu inancı ne kadar büyük bi ibret ve mucize.İnancımızla neler yapabiliriz bi düşünsenize.

Çok mutluyum şükürler olsun Rabbime.Bende okuduğum kişisel kitaplardan öğrendiklerim tecrübelerim deneyimlerim vede alacağım eğitimlerle birlikte daha faydalı olacağıma inanıyorum herkese yardım etmek istiyorum.Aslında işin işine girince kilo vermenin çokda kolay olduğunu anlıyoruz.Boşuna kendi kendimize takıntı yapmışız zorlaştırmışız.Beynimiz bilinçaltımız o kadar güzel bi mucize ve sistemle donatılmışki işte bunun farkındalığa ulaştığınızda aslında tüm engelleri duvarı örende kendimiz olduğunu anlıyoruz.

dün akşam 20 dk direnç egzersizleri ve 35 dk kalça egzersizleri yaptım bugün plates yapıcam artık okadar çok ve farklı hareketler yapmama rağmen hiç tutulma olmuyo kaslarımda acaba yetersiz mi kalıyo anlayamıyorum

Selam kızlar dün 40 dk eliptik çevirdim. İnternetten plates aletleri sipariş verdim.Gelince ufaktan başlıycam. İnternette o kadar çok kaynak var ki...hatta şimdiden öğreneyim diye izliyorum...tracey mallett'ın videolarını beğendim.gelsin başlayacağım...

Selam kızlar dün 40 dk eliptik çevirdim. İnternetten plates aletleri sipariş verdim.Gelince ufaktan başlıycam. İnternette o kadar çok kaynak var ki...hatta şimdiden öğreneyim diye izliyorum...tracey mallett'ın videolarını beğendim.gelsin başlayacağım...

ben özellikle youtubedan çok güzel videolar indiriyorum gerçekten internet çok güzel bi kaynak ya

ben özellikle youtubedan çok güzel videolar indiriyorum gerçekten internet çok güzel bi kaynak ya

Evet canim cok haklisin internet büyük bir sans bizim icin. Ben de önceden aklima bile getirmezdim evde de spor yapip sonuc alabilecegimi. Kendimi hep vaktim olsa d abir spor salonuna gidebilsem konusuna sartlamistim. Oysa simdi ekstra paralar harcamadan, istedigim saatte, istedigim kiyafetle sporumu yapiyorum, dusumu yapip üstümde bornozumla keyifli keyifli bitki cayimi iciyorum. Bundan güzeli var mi? Bu arada yorucu sporlardan sonra protein tozlari yerine (ki ben hic icmedim) bir bardak kakaolu süt icmek cok iyi geliyormus. Bir süre deneyecegim. Hem kaslari dinlendirip bir sonraki calismaya hazir hale getiriyormus. Profesyonel sporcular üzerinde bile denenmis.

Evet canim cok haklisin internet büyük bir sans bizim icin. Ben de önceden aklima bile getirmezdim evde de spor yapip sonuc alabilecegimi. Kendimi hep vaktim olsa d abir spor salonuna gidebilsem konusuna sartlamistim. Oysa simdi ekstra paralar harcamadan, istedigim saatte, istedigim kiyafetle sporumu yapiyorum, dusumu yapip üstümde bornozumla keyifli keyifli bitki cayimi iciyorum. Bundan güzeli var mi? Bu arada yorucu sporlardan sonra protein tozlari yerine (ki ben hic icmedim) bir bardak kakaolu süt icmek cok iyi geliyormus. Bir süre deneyecegim. Hem kaslari dinlendirip bir sonraki calismaya hazir hale getiriyormus. Profesyonel sporcular üzerinde bile denenmis.

Evet evet bende bir süre spor salonuna gitmiştim dediğin gibi spor salonuna gidip gelmek ayrıca bir zaman istiyor, hava koşulları kötü olduğunda gidemiyorsun, verdiğin onca para yanıyor.Ve şöyle birşey var; insan o kadar para verince forma kavuşacağını zannediyor. Ama orda da efor sarfetmeden hiç bir şey olmuyor. sadece aletler olması işi kolaylaştırıyor.eğer eve çok yakın ise mantıklı olabilir.
Ama aynı eforu evde de sarfedip kilo verilebiliyor. hiçbir fark yok..

Tavsiyen için sağol bende spordan sonra sade süt içiyordum, kakaolu da deneyebilirim.hatta güzel de olabilir tadı (tatlandırıcı ile çikolatalı süt gibi bile olabilir)

Son düzenleme:

çocukluğumdan beri en sevdiğim içecektir fakat son dönemde hiç içmiyordum bundan sonra spordan sonra içicem mutlaka

Tabi deryacım. Arkadaşlar yaşam koçumdan psikolojik destek almak için özelden numara verebilirim.

Selam kizlar, bugün mandy ingber den yogalosophy yaptim. Sakin sakin diye düsünürken oldukca zorlayici bir calisma oldugunu ilk birkac hareketten sonra farkediyorsunuz. Yagmur yagmazsa biraz da yürümek istiyorum.

Zumba zamanı kaç gündür inanılmaz enerji doluyum kendimi çok iyi hissediyorum.Kilo diyet spor hiçbişey düşünmüyorum püf noktası da burdaymış aslında mutlu olmak için hareket edin kendinizi mutlu edin endorfin hormonu salgıladığınızda beden otomatik olarak harekete geçerek daha aktif ve enerjik olmanızı sağlıyo.Zihin neyse beden de onu takip ediyo.Önce düşüncelerinizi ve inançlarınızı değiştirin.Tartılmayın kendinizi incelemeyin ayna karşısında oram buram inceldimi acaba diye düşündüğünüzde yine sonuç sıfır kilo vermeniz daha da zorlaşıyo.Ben bıraktım aynada kusurlarıma bakmıyorum bedenimi seviyorum.Kilolarımız bedenimizde sadece misafir onunla ilgilenmediğinizde gidiyo kilolar.Kiloyu da yaratan bizleriz aslında ne düşünüyorsak onu çekiyoruz hayatımıza ne istiyorsak ona odaklandığımızda buda yanlış bi düşünce beyin istediğini değil inandığını gerçekleştiriyo.Neyi isterseniz neyi şikayet ederseniz ne yi olumsuz düşünürseniz o hayatınızda olmaya ve kalmaya devam ediyo bırakın serbest bırakın düşüncelerinizi ilgilenmeyin başka şeylere mutluluğunuza sağlıklı yaşama harekete odaklandığınızda bedenizinizle birlikte zihinde aktifleştiği için ruh ve beden bütünlüğü sağlanıyo buda sizin yemeklere olan zaafınızı tatlılara olan düşkünlüğünüzü de yok ediyo.Kaç gündür gözümün önündeki çikolatayı bitirmeden rahat edemezdim gidip gelip atardım ağzıma şimdi hiç yemeye bile ihtiyaç duymuyorum canım istemiyo sadece ihtiyacım kadarını yiyebiliyorum o kadar bi tabak irmik helvasını bitiremedim ben 2 kaşık ancak alabildim.Niye sadece ihtiyacım kadar bedenim istiyo gerisini zihin istiyo zihin hiçbi zaman doymaz onu bahsettiğim mutluluk hormonuyla sağlanıyo.Dahası var sonra eklerim.:KK16::KK16::21::21::KK8::KK8:

Zumba zamanı kaç gündür inanılmaz enerji doluyum kendimi çok iyi hissediyorum.Kilo diyet spor hiçbişey düşünmüyorum püf noktası da burdaymış aslında mutlu olmak için hareket edin kendinizi mutlu edin endorfin hormonu salgıladığınızda beden otomatik olarak harekete geçerek daha aktif ve enerjik olmanızı sağlıyo.Zihin neyse beden de onu takip ediyo.Önce düşüncelerinizi ve inançlarınızı değiştirin.Tartılmayın kendinizi incelemeyin ayna karşısında oram buram inceldimi acaba diye düşündüğünüzde yine sonuç sıfır kilo vermeniz daha da zorlaşıyo.Ben bıraktım aynada kusurlarıma bakmıyorum bedenimi seviyorum.Kilolarımız bedenimizde sadece misafir onunla ilgilenmediğinizde gidiyo kilolar.Kiloyu da yaratan bizleriz aslında ne düşünüyorsak onu çekiyoruz hayatımıza ne istiyorsak ona odaklandığımızda buda yanlış bi düşünce beyin istediğini değil inandığını gerçekleştiriyo.Neyi isterseniz neyi şikayet ederseniz ne yi olumsuz düşünürseniz o hayatınızda olmaya ve kalmaya devam ediyo bırakın serbest bırakın düşüncelerinizi ilgilenmeyin başka şeylere mutluluğunuza sağlıklı yaşama harekete odaklandığınızda bedenizinizle birlikte zihinde aktifleştiği için ruh ve beden bütünlüğü sağlanıyo buda sizin yemeklere olan zaafınızı tatlılara olan düşkünlüğünüzü de yok ediyo.Kaç gündür gözümün önündeki çikolatayı bitirmeden rahat edemezdim gidip gelip atardım ağzıma şimdi hiç yemeye bile ihtiyaç duymuyorum canım istemiyo sadece ihtiyacım kadarını yiyebiliyorum o kadar bi tabak irmik helvasını bitiremedim ben 2 kaşık ancak alabildim.Niye sadece ihtiyacım kadar bedenim istiyo gerisini zihin istiyo zihin hiçbi zaman doymaz onu bahsettiğim mutluluk hormonuyla sağlanıyo.Dahası var sonra eklerim.:KK16::KK16::21::21::KK8::KK8:

Cok haklisin lioncum, hareket ettigim günlerde daha enerjik oluyorum ve sürekli hareket edip bütün islerimi bitiriyorum. Miskin miskin oturdugum günlerde daha tembellesiyorum. Ayna konusunda haklisin bu aralar karnima feci takmis durumdayim, hep aynaya bakip mezurayla kontrol ediyorum ama degisiklik olmayinca hayal kirikligina ugruyorum. Bu konudan uzaklasmam lazim. Stres de karnin sismesine neden oluyormus internette okudum.

Selam kızlar , fitness blender butts and abs Tabata yaptım. 30 dakikalık hit cardio gibi birşey. 30 dk da 200-300 kalori yakıyorsun..ya bir de oradaki kızın vücudunu kıskandım...darısı başımıza...

Son düzenleme:
Selam kızlar , fitness blender butts and abs Tabata yaptım. 30 dakikalık hit cardio gibi birşey. 30 dk da 200-300 kalori yakıyorsun..ya bir de oradaki kızın vücudunu kıskandım...darısı başımıza...

bende şu sıralar fitnessblendera takılmış durumdayım oradaki kızın beli incecik bayılıyorum

Son düzenleme:
dün ebru şallının geçen yılki programından esneme egzersizi yaptım hem kardiyoya 1 gün ara vermiş oldum hemde çok rahatladım ve uyudum

bende şu sıralar fitnessblendera takılmış durumdayım oradaki kızın beli incecik bayılıyorum

evet evet kızın beli incecik süper bende bayılıyorum. o kadar spor yapanların genelde kastan kalınlaşıyor. Nasıl becermiş bende anlamadım.Bir de dikkat ettiysen bazı çalışmalarda kız 10'ar kiloluk ağırlık (toplamda 20 kg ) ile çalışıyor. Şoka giriyorum bu nasıl bir şey diye...

Son düzenleme:
evet evet kızın beli incecik süper bende bayılıyorum. o kadar spor yapanların genelde kastan kalınlaşıyor. Nasıl becermiş bende anlamadım.Bir de dikkat ettiysen bazı çalışmalarda kız 10'ar kiloluk ağırlık (toplamda 20 kg ) ile çalışıyor. Şoka giriyorum bu nasıl bir şey diye...

bende daha yeni 3 kiloya geçtim ahahahahaha daha çok çalışmam lazım

X