Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Sevgili asbelove leslie tüm vücudu calistiriyor ama benim bacaklarim ince sadece ic bacak problemim var o yüzden o konuya pek yönelmedim. Sevgili lion bu konuda daha bilgili, mesajini görürse mutlaka önerilerde bulunur. Pilates icin iyi diyordu bacak inceltmede. Önce inceltip sonra kas calismalarina agirlik versen bence de daha iyi olur. Herhalde genel cardio calismalarinin faydasi olacaktir.
Benim derdim karin ve ic bacak oldugu icin hep oralara yöneliyorum.

canım karın için hangi videoyu yapıyorsun.benimde göbüşüm çok fena sarkık.toparlamam lazım...

Herkese merhaba nihayet döndüm.Geçmiş bayramınız kutlu olsun.Geçen hafta bayramı ailelerimizle geçirmek için memlekete gittik.Annem kayınvalidem ve tüm akrabalarımız orda.Bayram çok güzel geçti akraba ziyaretleri gezmeler derken bide her gittiğimiz yerde muhakkak bol ikramlarla birlikte yine şişmiş bi vaziyette evime geldim.Bide üstüne orda çoluk çocuk hasta olduk.Hastayım hiç spor yapacak halimde yok.Bugün bütün işlerimi toparlayıp yarında iş başı yapıyorum Allahın izniyle.

Bacak inceltmek isteyen arkadaşlar için Derya'cım sağolsun benden bahsetmiş bi kaç video ekliyorum yeni gördüm bende henüz başlama fırsatım olmadı ama izlediğim kadarıyla etkili görünüyo.

Tracey Mallett - Pilates Super Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Süper bi vücut için hızlı ve şekillendirici
Addominali e gambe con pilates Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Karın için
Mandi Ingber - YOGALOSOPHY (34min) Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
10 Minute Solution - Slim Sculpt Pilates With Band Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Tüm vücut için bantla yapılan hareketler

Bu videoları hem izleyebilir hemde rahatlıkla indirebilirsiniz.Sol köşedeki 240p/360p/480p yazan yerdeki rakamlara tıklarsanız video iner.

Herkese merhaba nihayet döndüm.Geçmiş bayramınız kutlu olsun.Geçen hafta bayramı ailelerimizle geçirmek için memlekete gittik.Annem kayınvalidem ve tüm akrabalarımız orda.Bayram çok güzel geçti akraba ziyaretleri gezmeler derken bide her gittiğimiz yerde muhakkak bol ikramlarla birlikte yine şişmiş bi vaziyette evime geldim.Bide üstüne orda çoluk çocuk hasta olduk.Hastayım hiç spor yapacak halimde yok.Bugün bütün işlerimi toparlayıp yarında iş başı yapıyorum Allahın izniyle.

Bacak inceltmek isteyen arkadaşlar için Derya'cım sağolsun benden bahsetmiş bi kaç video ekliyorum yeni gördüm bende henüz başlama fırsatım olmadı ama izlediğim kadarıyla etkili görünüyo.

Tracey Mallett - Pilates Super Sculpt Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Süper bi vücut için hızlı ve şekillendirici
Addominali e gambe con pilates Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Karın için
10 Minute Solution - Slim Sculpt Pilates With Band Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu Tüm vücut için bantla yapılan hareketler

Bu videoları hem izleyebilir hemde rahatlıkla indirebilirsiniz.Sol köşedeki 240p/360p/480p yazan yerdeki rakamlara tıklarsanız video iner.

Gecmis bayraminiz kutlu olsun canim hepimizin ayni bayramda baklavalar kadayiflar geldi mecburen yedik simdi kardiyoya asildim hergün leslie yapiyorum cokta memnunum fazla kilo kardiyo ile atilir :))

Verdigin videolari inceliyecegim ins bunalmadan stres yapmadan tertemiz bir sayfa acar ve baslarsin yone aramizda olursun özledim :KK54:

canım karın için hangi videoyu yapıyorsun.benimde göbüşüm çok fena sarkık.toparlamam lazım...

Karin icin ben cesitli videolar yapiyorum haftada üc gün karin calismaya calisiyorum. Brazil den tummy tuck, pilates, xhit daily nin kisa karin videolari, tiffany rothe dan alt karin videosu. Hepsini degisik degisik uygulamaya calisiyorum. Ama karni kardio ile de desteklemen lazim ikisi bir arada olunca ancak ise yariyor.

POP Pilates: Inner Thigh Insanity - YouTube

POP Pilates: Super Butt Workout (Full 10 min) Pilates Video - YouTube

Bu iki video cok güzel yarindan itibaren hergün bir tanesini yapacagim tabi + lesli 4 mil ile birlikte bunlar ek calisma olacak 10 dk ama epey zorluyor hic kolay degil biri ic bacak digeride yan obliqueler ve kalca ic bacagi kapsiyan bir videolar :KK37:

Lioncum önerdigin videolari indirdim bilee ama bi tanesi ispanyolca galiba hep ekrana bakarak yapamiyorum bazen söylemeleri yetiyor o biraz zorlar galiba hepside süperler hele o topla yapan kadin of of :KK70:

Son düzenleme:

canım ben jıllıan shered level 3/ 4 ü yaptım şimdi.üstünede senin verdiğin karın videosuna göz atıyorum.bazı hareketleri yapmaya çalıştım hiç yapamadım.bayağı zor görünüyor. jıllıan bitince buna yoğunlaşıcam.bunu kendi başına tam olarak yapabilsem ne güzel olur.zamanla alışırım.

Selam kizlaaar nasilsiniz? Esimin birkac günlük vardiya tatili bitti ben de araniza döndüm. Kisa yürüyüsleri ihmal etmedim ama birazcik yedim. 7 günlük maratona basliyorum bugün. Bakalim pilim bitene kadar...

Kizlar ben bu 2 saat kuralina kesinlikle uyamiyorum. Sabah 6.30-7.00 gibi kahvalti edince 8 de spora basliyorum cünkü o 2 saati bekleyecek zamanim yok arada. Ya da aksam yemeginden 1 saat filan sonra basliyorum.

Kizlar ben bu 2 saat kuralina kesinlikle uyamiyorum. Sabah 6.30-7.00 gibi kahvalti edince 8 de spora basliyorum cünkü o 2 saati bekleyecek zamanim yok arada. Ya da aksam yemeginden 1 saat filan sonra basliyorum.

aynen bende uyamıyorum,akşam işten eve gelmem 7 buçuk yemek falan derken saat 8 buçuğu buluyo 9 da anca başlayabiliyorum daha geç yapmaya kalksam bu sefer uyuyamıyorum enerjim çok oluyo hiç yapmamaktan iyidir

Canım 2 saat kuralı ne anlayamadım?
Bende bayramda tozuttum.. paylaşımlarınız bekliyorum...sevgiler

Canım 2 saat kuralı ne anlayamadım?
Bende bayramda tozuttum.. paylaşımlarınız bekliyorum...sevgiler

Canim spordan önce ve sonra 2 saat beklemek gerekiyor deniyor ya. Ben bunu hic ayarlayamiyorum. Zaman yetmiyor ne yazik ki bu uzun süre bekleyise ne zaman müsaitsem o zaman yapiyorum.

dün fitnessblenderdan kol çalışması yaptım ve squatsız kalça çalışması yaptım bugün kollarım acıyo sanırım etkili oluyo birde son günlerde daha dik durduğumu farkettim kardiyo başka bir olay gerçekten

Dünün hesabini bitireyim de bugüne geceyim kizlar. Dün o kadar kardionun üstüne bi de aksam kizimla bir saat yürüdüm. Bu sabah da 2 saate yakin yürüdüm. Ölüyorum bitiyorum yorgunluktan ama dünden bugüne yarin kg farketmis tartida. Bu kardio gercekten iyi geliyo, vücuttaki sislikler de gidiyo. Bu arada tisört bedenim de yavas yavas 40tan 38e inmeye basladi. Bu hafta 40 aldigim bütün herseyi degistirmek zorunda kaldim.

Dünün hesabini bitireyim de bugüne geceyim kizlar. Dün o kadar kardionun üstüne bi de aksam kizimla bir saat yürüdüm. Bu sabah da 2 saate yakin yürüdüm. Ölüyorum bitiyorum yorgunluktan ama dünden bugüne yarin kg farketmis tartida. Bu kardio gercekten iyi geliyo, vücuttaki sislikler de gidiyo. Bu arada tisört bedenim de yavas yavas 40tan 38e inmeye basladi. Bu hafta 40 aldigim bütün herseyi degistirmek zorunda kaldim.

süper bişey :):KK9:

Selam kizlar. Bu sabah 3 mil leslie yaptim, yarim saat de kizimla orman yürüyüsü yaptik.

Selam kızlar ben de bayram tozutmamdan sonra diyet ve spora başladım. diyet olarak dukana başladım.Yapan insanların başarılarını gördüm ve şoktayım.ama sadece diyet olmaz tabi ki spor da gerekiyor. zaten vücudum da hamlaşmış dün 30 dk yürüyüş-koşma karışık
şekilde yaptım. biraz bacağım ağrıdığı için devam etmedim,ama hergün karışık bir şeyler yapacağım. Kızlar Platese bende başlamak istiyorum ama ilk önce eksik aletlerimi almam lazım.

Merhaba canlarim kusura bakmayın foruma ugrayamadım çalışiyorum.tamda zayıflama merkezindeyim çok şey öğreniyorum.aslında herşey psikolojik kökten çözüm bilinç altındaki tüm inançlari değiştiren sistem.bende faydalanıyorum kaç gündür tatlı isteğimde azaldı kendi yanlışlarımı öğreniyorum.sayfamda sizlere daha faydalı olmak istiyorum hatta sonuç resimlerimi paylaşacam.

Merhaba canlarim kusura bakmayın foruma ugrayamadım çalışiyorum.tamda zayıflama merkezindeyim çok şey öğreniyorum.aslında herşey psikolojik kökten çözüm bilinç altındaki tüm inançlari değiştiren sistem.bende faydalanıyorum kaç gündür tatlı isteğimde azaldı kendi yanlışlarımı öğreniyorum.sayfamda sizlere daha faydalı olmak istiyorum hatta sonuç resimlerimi paylaşacam.

canım sakın öğrendiklerini bizden esirgeme çünkü bende bunun kesinlikle bilinçaltıyla alakalı olduğunu düşünüyorum uzun zamandır bende zayıflamaya çalışıyorum ama hala istediğim form da değilim

X