- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
High&thigh inanılmaz zaten lastikle yapılıyo ben lastikle önce orta sonra sert olanıyla yaptım.En sonundaki kalça hareketi var yerde bacağı yukarı sonra çapraz kaldıran onda da bacağıma ağırlık koydum kondüsyonum bayağı artmıştı artık işi iyice ilerleterek ağırlıklarla daha fazla zorlaştırdım ki etkili olsun diye o şekilde yaptım.Şimdi Ramazan dolayısıyla sadece 1 video arkasından da call ın bacak kalça hareketini yapıyorum.Eğer Brazile başlayacaksam her iki videosunuda yapıcamki etkili olsun diye ben bide çok hırslıyım hemen sonuç almak istiyorum.En iyisi zaman kaybetmeden Brazile başlayayım bi gün bum bum diğer gün high&thigh yaparım o şekilde kombine ederim.Çok eğlenceli Brazil Jillian sıkıyo nedense.bir de lion arkadaşım, iç bacak için özellikle high& tight.taki hareketler bayağı çalıştırıyor ben öyle hissediyorum en azından, ve cardio axe çalış mutlaka üst bacak istiyorsan en çok o çalıştırdı o bölgeyi bende
Cnm indir ve dene ilk zamanlar zor gelebilir 5 dk yaparsın sonra artırırsın 10 dk daha yaparsın derken 25 dk yıda rahatlıkla yapar hale gelirsin istikrar önemli devamını getirirsen sonuç alırsın.FAZLANAZLI
o program bende yokta eşim yardımcı olacak dedim ona o indirecek bana çok sağol canım denerim biraz zorlanınca bırakırım artık..