Bende aynı durumdayım.Hayır büyümüyo merak etme bölgesel olarak seni adam ediyo cnm.Vücununun gerçek şeklini şemalini ortaya çıkarıyo.Küçülmesini istiyorsan uzun süre devam etmen lazım vede yediklerine de dikkat etmelisin.Arada kardiyoyada ağırlık verirsen istediğin sonucu alırsın cnm.
Tekrar tekrar söylüyorum kimsenin kafası karışmasın ancak yaparsanız kendinizdeki değişimi görürsünüz denemeden yapmadan ne söylesem boş.Ben sadece gözlemlerimi deneyimlerimi tecrübelerimi araştırmalarımı öğrendiklerimi aktarmaya çalışıyorum.
Cnm nerde bende tembellik var işte bugün canım istemiyosa kalıyo bende mücadele ediyorum kendimle.Bu videoları şimdi yapmıyorum tabi bi kaç ay önce yaptım o kadar çok varki hepsinde gözüm kalıyo da.İşte kafamda karışıyo hangisini yapsam diye.Bende güçlü bi iradeye sahip olsam diye iç geçiriyorum.
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol bol dinlen aman sakın kendini zorlama.Hızla iyileşirsin inşallah cnm.Dualarım seninle Allah kolaylık versin cnm.Selam kizlar. Persembeden beri dis agrisindan kivraniyorum, sanirim 20lik dis yine bütün cene kemigim agriyor. Dün yüzmeye gittik 6-7 saat suda kaldim diyebilirim. Bu sabah da agri bir saksi kaldirirken belimi incittim. Iki kat yürüyorum simdi. Iyice düzelince yine sahalara dönecegim cünkü dün bikinili halim cok hosuma gitti. Hedefe ulasmaya az kalmisken vazgecmek yok.
Lioncum senin resimlerine de baktim ama agridan yazacak halim yoktu. Kalcanda bir sey yok biraz karninin yan taraflari ve bacaklarini calistirirsan bu is olacak gibi. Yine kardioya agirlik vereceksin derim ben arkadasim.
Herkese formda günler diliyorum Sali günü evin dis cephesi boyanmaya baslayacak umarim düzelirim o güne kadar, benim icin dua edin.
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bol bol dinlen aman sakın kendini zorlama.Hızla iyileşirsin inşallah cnm.Dualarım seninle Allah kolaylık versin cnm.
Beli dert etmiyorum 1 hafta yediklerime dikkat etsem oraya ek hareketler yapsam hızla inceliyoda bacaklar zor gidiyo işte.
Cnm yeterince zamanın varsa neden olmasın.İstedikten sonra herşey mümkün.Brazil videolarıda 30-35 dk seçtiklerine göre değişiyo.Kendi günlük hayatına göre kendini programlayabilirsin.Ben sonuç alanların takvimlerine baktım bazıları bi programı bitirip diğerine geçerken mesela Insanıty yapmış arkasından P90x e geçmiş ama bazıları her ikisinden istediği videoları seçip ona göre kendine takvim hazırlamış.Bu takvim programına ben uyamadım malesef.Brazil için geçen hafta takvime işaretledim şu videoları yapacam diye ama yapmadan tembel tembel geçirdim haftamı.O yüzden ben kendim ayarlamak yerine hazır olan takvime uymayı tercih ettim.Sabah Brazil yaparsın akşam üzeride Jillian aparsın yada haftaya ayırırsın 3 gün Brazil yaparım diğer günlerde de Jillian yaparım diye kendini ayarlarsın tercih senin şimdi ben senin yaşantını bilmediğim için buna sen karar ver cnm.Merhaba sanirim sen bu konular hakkinda baya bi bilgilisin ve tecrubelisinde...daha once bahsetmistim yaklasik bi 3-3,5 aylik donemde zumbayla 10 kilo kadar verdim cok duzenli yapmadigim ve herseyide yedigim halde...bugun itibariyle yeni bi programa baslicam brazil ve jilliean ikisini birlkkte goturmeyi dusunuyorum sayende butun vidolari indirdim nasil bi program uygulamaliyim bilemedim jillian videosu yarim saat suruyo..
Yorumlarini bekliyorum
Cnm yeterince zamanın varsa neden olmasın.İstedikten sonra herşey mümkün.Brazil videolarıda 30-35 dk seçtiklerine göre değişiyo.Kendi günlük hayatına göre kendini programlayabilirsin.Ben sonuç alanların takvimlerine baktım bazıları bi programı bitirip diğerine geçerken mesela Insanıty yapmış arkasından P90x e geçmiş ama bazıları her ikisinden istediği videoları seçip ona göre kendine takvim hazırlamış.Bu takvim programına ben uyamadım malesef.Brazil için geçen hafta takvime işaretledim şu videoları yapacam diye ama yapmadan tembel tembel geçirdim haftamı.O yüzden ben kendim ayarlamak yerine hazır olan takvime uymayı tercih ettim.Sabah Brazil yaparsın akşam üzeride Jillian aparsın yada haftaya ayırırsın 3 gün Brazil yaparım diğer günlerde de Jillian yaparım diye kendini ayarlarsın tercih senin şimdi ben senin yaşantını bilmediğim için buna sen karar ver cnm.
Eki Görüntüle 673660 Bu şekilde bilgisayarda kendine göre programını ayarlayıp yapabilirsin
Alttaki resim örnek olarak ekledim.
Neye ihtiyacın var kalçanımı toparlamak istiyorsun bacaklarınımı inceltmek istiyorsun.Mesela ben kalça ve bacak olan videoları seçtim ve onlara yöneldim tummy tuck hiç yapmadım Bum Bum rapido ve secret weaponda kalça ve bacak üzerine kısa videolar.Bunların arasında kombinasyon yapıyorum diyelim daha ortada bişey yok da.Anladim ben caliyorum oglen 2,30 gibi evde oluyorum bir yasinda bi bebgim var onu uyutup yapiyorum..sabah yapamam ikisini arka arkaya yapicam ins.zumbada hergun bir saat yapiyodum jilieani hergun yapmam lazim level1 10 gun suruyo mesela yani.brazil kendi icinde nasil programlamaliyim?? Sen daha iyi biliyosun baktiklarindan bana bi ornek yazarmisin rica etsem...brazilden en iyi sonucu almam icin nasil yapmaliyim
Himm anladim video iceriklerine gore ayarlamam gerekiyo sanirim cok sagol..sezeryan gobegim var kalca var gobek var ne yok ki...bunlarla kilo veriliyomu ya yoksa sadece toparlayip sikilasmak icinmi...Neye ihtiyacın var kalçanımı toparlamak istiyorsun bacaklarınımı inceltmek istiyorsun.Mesela ben kalça ve bacak olan videoları seçtim ve onlara yöneldim tummy tuck hiç yapmadım Bum Bum rapido ve secret weaponda kalça ve bacak üzerine kısa videolar.Bunların arasında kombinasyon yapıyorum diyelim daha ortada bişey yok da.
Pzt .Bum Bum yaptım diyelim
Salı High&thigh olarak ayarladım
Çarşamba: bum bum rapido ve secret weapona ayırdım diyelim.O şekilde kendi ihtiyacım olan bölgelerime yoğunlaşıyorum.Böyle haftamı tamamlamış oluyorum henüz program yapmadım çok isteksizim herşeyde bu aralar nedense.
Hafta sonu izinliysen bum bum ve high thigh yaparsın hafta içide kısa videoları veya karın için istiyorsan onu.Çünkü Bum bum ve high&thigh yorucu ilk zamanlar yapmak zorluyo bacaklar yanıyo kalça acayip çalışıyo.Jillian'nın arkasından Brazilin kısa videoları seçersin onlarda etkili çünkü 10-15 dk fazla sürmüyo öyle devam edersin mes ela.
Cnm bum bum yaparken ben sandalyeyi de yanıma koyup destekle yapıyorum.veya herhangi bir malzeme.Tek kolumla destek alarak yapıyorum.Çoğunuda onlar gibi yapmıyorum mesela onlar kollarıda ekliyolar ben zaten zor güç devam ediyorum iyice bıkkınlık gelir diye kafama göre takılıyorum işte napiyim başka türlü devam edeceğim yok zaten.Valla kafamda türlü türlü fikirler dolaşıyo acaba şu hareketi nasıl daha pratik yapsam diye kestirme yollardan gidiyorum.Cardio axe tummy tuck bunlari sonuna kadar yapabiliorum ama su bumbuma yetisemiyorumm ne kadar serilerr, bazen dengede duramiorum hareketleri yaparken umarim alisirimm bide sclupt bumbumdanda zor heralde.. Bu sefer bitirmek istiyorum su programi!
Cnm bum bum yaparken ben sandalyeyi de yanıma koyup destekle yapıyorum.veya herhangi bir malzeme.Tek kolumla destek alarak yapıyorum.Çoğunuda onlar gibi yapmıyorum mesela onlar kollarıda ekliyolar ben zaten zor güç devam ediyorum iyice bıkkınlık gelir diye kafama göre takılıyorum işte napiyim başka türlü devam edeceğim yok zaten.Valla kafamda türlü türlü fikirler dolaşıyo acaba şu hareketi nasıl daha pratik yapsam diye kestirme yollardan gidiyorum.