arkadaşlar merhaba,
iki haftadır azimle selülitlerime bacaklarıma savaş açtım. araştırmalarım beni sizin sayfanıza getirdi sonuçta.
videoları indirdim. uygun programımı da çıkarttım. bugün itibari ile başlıyorum.
sizlerle bir iki şey paylaşmak istiyorum.
bende tipik bir türk kadını olarak basen problemi olan biriydim. denemediğim yapmadığım şey kalmadı, güzellik merkezlerinin vaad etiiği her alete girdim. en zayıf zamanımda biile basemlerim duruyordu. sanırım 7 sene önce kadar en sonunda dayanamayıp basenlerimdeki yağları aldırttım. açıkçası sadece basenlerimdeki yağları almakla kalmayıp kontur düzeltme yapılmalı dedi doktor ve beni yeni bir vücut yapısına kavusturdu. yıllarca kilo alınca basenlerimde toplanan yağlar artık tüm vücuduma eşit dağılıyor.
2 sene önce ciddi bir rahatsızlık sebebiyle kortizon kullandım. 54 kilo ben 78 i gördüm. ve inanın 78 ken bile basenli değil, orantılı bir kilo alışı yaşadım.
ameliyat sonrası lpg yaptırmak şart demişti doktor onuda yaptırdım ben 15 seans. belki onunda etkisi vardır. bilemiyorum.
geçen sene dukanla 64 inmeyi başardım. 1 senedir de aynı kilodayım.
şu andan itibaren 54 e geri dönmek hevesindeyim. ama vücudumu sıkılaştırarak. haliyle o kadar kilo alıp verince bacaklarım, kalçam saldı kendini.
sizdeki dayanışma çok hoşuma gitti. o yuzden bende sizinle hikayemi ve yaşayacaklarımı paylaşmak istedim.
ben iki haftadır, düzenli olarak bacaklarımı fırçalıyorum, üzerine 15 er dk selülit yağı ile masaj yapıyorum, yarım saat streç filmleyip bekletiyorum, streç filmi çıkartınca da vakumlu masaj aleti ile vakumluyorum, en son olarakta yosun sabunu ile yıkıyorum.
haftada bir muhakkak peeling yapıyorum vücuduma.
son 3 gündür 40 dk koşu bandı ekledim yaptıklarıma. beslenme olarakta protein ağırlıklı bir beslenmeye döndüm. bugün itibari ile de brazil butt ı ekliyorum. unutmadan koşu bandındayken şu aspirinli karışımı sürüyorum bacaklarıma.
açıkçası masaja her zaman güvenirim. o da güvenimi boşa çıkartmadı. 2 şer cm kalça ve bacaklardan 2 haftada gitmiş. brazille sonuçlar nasıl olacak sizle paylaşacağım. şu an kalçam 100,5... basen 97. bacaklar 60.
bugün basic ve bumbum yapıyorum.
kilo da vermek istediğimden koşu bandı devam...
masajdan asla vazgeçmem...
hepinize kolay gelsin...