Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

o da tam kalçaymış hani eski resimlerin vardı, hiç o kadar görünmüyordu valla

Kızlar size daha önce Insanıty yaptığım dönemde çektiğim fotoları ekliyorum.Hala aynıyım değişen bişey yok bacaklarım kalçam ölçülerim bile aynı 102 cm lik basen ve kalça bacaklar 63 cm bakalım Brazil bittikten sonra nasıl bi değişim olacak.Tek derdim diyet yapamadığım için zayıflayamadığım.Gerçi spor salona başladığımda 66.6 kilo çıkmıştım şimdi evdeki tartıda 63 kiloyum.Birazcık dişimi sıkıp az yesem veya akşam yemeklerini kessem bile sonuç alıyorum.Albüme koymadım zaten ınsanıty topiğinde paylaşmıştım resimleri.Kaç ay geçti aradan neydi o günler totomdan alıyodum soluğu ne zor spormuş güzelde kondüsyon kazanmıştım halbuki.

Benim önizlemede çıkıyo resimler ama sayfaya eklediğimde eklenti diye çıkıyo siz eklenti yazan kısımlara tıkladığınızda çıkıyo resimler.

Son düzenleme:
Lioncum hala ayni durumdayim diyorsun valla fistik gibisin Senin isin birazda diyete bakiyor dedigin gibi :)
1 veya 1.5 ay bile yeter bence .Bu arada kalcalarin harikaa :)

Lioncum hala ayni durumdayim diyorsun valla fistik gibisin Senin isin birazda diyete bakiyor dedigin gibi :)
1 veya 1.5 ay bile yeter bence .Bu arada kalcalarin harikaa :)
Evet cnm işin sıkıcı kısmı zor kısmıda orda zaten.Biraz kendimi kontrol edebilsem ilk zamanlar zor oluyo açlık mide kazınmaları vs sonra mide küçülüyo artık istesende yiyemiyorsun.

Ay teşekkür ederim cnm benim.

Dün call yaptım sadece onu bari yapayım dedim.Akşama doğru İstinye Park'a D&R'den kitap almaya (kişisel gelişim kitaplarını çok severim)gittim.Bu arada o kadar çok kitap varki hepsinide okumak istiyorum neyse arkadaşımı gördüm orda oturduk başladık sohbet etmeye.Bana demezmi ay sen nasıl kilo almışsın böyle zayıf halimi bildiği için niye dedim o kadar kötümüyüm.Sen arkanı gördünmü hiç senin basenler yanlardan hep çıkıyo üstün ince ama alt kısım çok fazla.Sen farkında değilmisin demezmi bende dedim balık etli olmak hoşuma gidiyo kalçalarımı seviyorum dedim napiyim Allah Allah yemeğin salçalısı kadının kalçalısı diye boşuna dememişler.Benim moral sıfır tabi sinir oldum başladım araştırmaya bilgisayarıma da indirdiğim kitapları incelemeye başladım.

%100 düşünce gücünü okumaya başladım yarıya geldim şimdilik ama her okuduğum kitap bana yeni farkındalıklarımın artmasına vesile oldu nerde nasıl hata yaptığımın farkına vardım ve o yönde kendimi eğitmeye çalışıyorum.Mesela örnek veriyorum irade eksikliği yüzünden böyle bi araştırma içerisine girdim.Okudukça farkettimki zihnim bilinaltım yüzünden buda geçmişe dayanan bi problem olduğunun farkına vardım tabi.Bir çok ünlü düşünürler aydınlanmış üstatlar aynı fikirde insanoğlu eşsiz bir donanımla dünyaya gelmiş istediği herşeye sahip bi şekilde yaratılmış işin sırrıda bu gücü açığa çıkarmakta gizliymiş.Bende bu gücü açığa çıkarmaya karar verdim.Eksiklerim ne önce onu tespit etmeye çalışıyorum.

Geçmişime dönersek ben ortaokul yıllarından bu yana hep balık etli şişman bi kız olarak büyüdüm.İlk sayfamda da bunu anlattım.Annemin mutfağın kapısına kilit koyması seni kimse almayacak evde kalacan kimse beğenmeyecek seni demesiyle bende kilolarımla mücadele ettim.Birde komplekse girmenin verdiği psikoljinin etkisiyle hayattan keyif alamayan dışarı çıkmak istemeyen gezmek istemeyen içine kapanık bi kız oldum.Çünkü dışarı çıksamda giyecek bişey bulamıyorum giysemde gördüğüm manzara beni herşeyden soğutuyodu açıkçası.Ve ömrüm boyunca diyet yap spor yap eee tamam iyi güzel sonuç alıyorum ama ne oluyosa yemeklere dayanamayıp saldırıyodum.Sonrada suçluluk pişmanlık bu böyle bu yaşıma kadar sürüp gitti.Yani anlayacağınız sporumda diyetlerim de hep yarıda kaldı ve bu bilinaltına iyice yerleşti.Zihin böyle kabullendi şimdi noluyo her yaptığım yarıda kalıyo spor salonuna yazıldım ilk zamanlar hevesle devam ederken bi bakıyorum sihir bozuluyo bişeyler oluyo ve 1 ayımı tamamlamadan paramda boşa gitti.Şimdi spor yapıyorum ilk hevesleniyorum karar veriyorum inanıyorum ama noluyo yine bilinçaltı kendini gösteriyo ve yine o galip çıkıyo.İşte işin sırrını şimdi keşfetmeye başladım.Ne düşünürsen onu yaşarsın olumsuzuda düşünürsen muhakkak gerçekleşir.Düşüncelerimiz gerçekliği yaratmanın ilk adımıdır.Bilinçli olarak düşünülen her düşünce,bilinçaltını etkiler ve bu etki,düşüncedeki güç ve arzunun derecesine bağlı olarak eyleme dönüşür.Benim yaşadığımda bu kısır döngüden ibaretti hep bunun yeni farkına vardım.

Zihnimi bu sefer kesin olarak sonuç alacağıma dair yeniden proglamam gerekiyo.Önce bilinçaltımı zihnimi başarıya ulaşacağıma spor ve dengeli beslenmeyle istediğim sonuca ulaşacağıma inandırmam gerekiyo.Bi nevi zihin temizliği beynini formatla tekniği işin içine giriyo.Hergün kendime hedefimi ne yapacaklarımı ve ne olmak istediğimi nasıl bi sonuç çıkacağını bi kağıda yazıp görebileceğim yere asıp hergün tekrarlamakla işe başlamam gerekiyo.Şimdi arada motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz ya bunun içinde ideal bi yöntem.

Burada kendi tecrübelerimi de sizinle paylaşmak istedim zira bu hepimizin ortak sorunu.Öyle tamam spor yaparım diyette yaparım istediğim gibi zayıflarımlada bitmiyo iş takım çalışması lazım devreye zihnin beynin iradenin ruhun coşkunun da girmesi gerekiyo.Umarım sizi sıkmamışımdır.Bunları yazmaktaki amacım hepimizin nerede hata yaptığımızın farkına varmamız adına yardımcı olmak istedim.Belki buna ihtiyacı olan umutsuz arkadaşlarımız vardır diye düşündüm.

Brazil'in bum bumcuları

Bunlarda squatçılar bu squat ne mucizeymiş meğer.
(Bu kadında 2 hafta boyunca yaptığı squatın sonucu 2 haftada böyle oluyosa devamında nasıl olur yukardaki fıstıklara benzermiyiz acaba):82:

ya benim oğlum bi haftadır hasta oldu benim squat yalan oldu sıfırdan bi daha başlasam ki valla 3 günde bile fark etmişti sanki

arkadaşlar merhaba,
iki haftadır azimle selülitlerime bacaklarıma savaş açtım. araştırmalarım beni sizin sayfanıza getirdi sonuçta.
videoları indirdim. uygun programımı da çıkarttım. bugün itibari ile başlıyorum.
sizlerle bir iki şey paylaşmak istiyorum.
bende tipik bir türk kadını olarak basen problemi olan biriydim. denemediğim yapmadığım şey kalmadı, güzellik merkezlerinin vaad etiiği her alete girdim. en zayıf zamanımda biile basemlerim duruyordu. sanırım 7 sene önce kadar en sonunda dayanamayıp basenlerimdeki yağları aldırttım. açıkçası sadece basenlerimdeki yağları almakla kalmayıp kontur düzeltme yapılmalı dedi doktor ve beni yeni bir vücut yapısına kavusturdu. yıllarca kilo alınca basenlerimde toplanan yağlar artık tüm vücuduma eşit dağılıyor.
2 sene önce ciddi bir rahatsızlık sebebiyle kortizon kullandım. 54 kilo ben 78 i gördüm. ve inanın 78 ken bile basenli değil, orantılı bir kilo alışı yaşadım.
ameliyat sonrası lpg yaptırmak şart demişti doktor onuda yaptırdım ben 15 seans. belki onunda etkisi vardır. bilemiyorum.
geçen sene dukanla 64 inmeyi başardım. 1 senedir de aynı kilodayım.
şu andan itibaren 54 e geri dönmek hevesindeyim. ama vücudumu sıkılaştırarak. haliyle o kadar kilo alıp verince bacaklarım, kalçam saldı kendini.
sizdeki dayanışma çok hoşuma gitti. o yuzden bende sizinle hikayemi ve yaşayacaklarımı paylaşmak istedim.
ben iki haftadır, düzenli olarak bacaklarımı fırçalıyorum, üzerine 15 er dk selülit yağı ile masaj yapıyorum, yarım saat streç filmleyip bekletiyorum, streç filmi çıkartınca da vakumlu masaj aleti ile vakumluyorum, en son olarakta yosun sabunu ile yıkıyorum.
haftada bir muhakkak peeling yapıyorum vücuduma.
son 3 gündür 40 dk koşu bandı ekledim yaptıklarıma. beslenme olarakta protein ağırlıklı bir beslenmeye döndüm. bugün itibari ile de brazil butt ı ekliyorum. unutmadan koşu bandındayken şu aspirinli karışımı sürüyorum bacaklarıma.
açıkçası masaja her zaman güvenirim. o da güvenimi boşa çıkartmadı. 2 şer cm kalça ve bacaklardan 2 haftada gitmiş. brazille sonuçlar nasıl olacak sizle paylaşacağım. şu an kalçam 100,5... basen 97. bacaklar 60.
bugün basic ve bumbum yapıyorum.
kilo da vermek istediğimden koşu bandı devam...
masajdan asla vazgeçmem...
hepinize kolay gelsin...

selam bayanlar.ben 1.5 ayda 5 kilo kadar verdim ve şu an 60 kiloyum.sağlıklı beslenmeyi artık öğrendiğimi ve kilo verme konusunda sorun yaşamayacağımı düşünüyorum ama benim sorunum ailemden de kalan miras sonucu basen ve bacak.zaten yumuşaktı kilo da verince iyice gevşedi kalçam ve bacaklarım.spora ayırcak vaktim yok evde 2.5 yaşındaki kızım yaptırmıyor ama günlük 10 dk filan da olsa (hatta işyerinde sandalyede de) pilates yapmak istiyorum çünkü çevremdede gördüğüm üzere sonuçlar mucize.hiç kilo vermeyen arkadaşlar pilates ile 5 kilo vermiş gibi gözüküyor.ona ilave bana gün içinde çok vaktimi almadan yapabileceğim ne önerirsiniz.topiğin tamamını olmasa da ara ara okudum çok yöntem var hangisi bana uygun yardımcı olursanız sevinirim

Maşallah azmine hayran kaldım gerçekten.Bu kadar şeyi başardığına göre istediğin kiloyada inersin selülitlerinide yok edersin senin hikayende bizlere örnek olsun.Bende artık düşünmeye başladım basenlerimdeki yağları aldırtsam diye.Neyse onun içinde ayrı para biriktirmem lazım ki ev alırsakda hayal olur benim için.En iyisi mücadeleye devam.Bu streç film sarma işini çok yerde okudum sonuçlarını alanlarda çok bunun için ayrı bi zaman ve devamını getirmek içinde sabır ve azim gerekli.Senin azimli ve istikrarlı olmanı takdir ettim inşallah sonuçlarını en güzel şekilde alırsın.
ilksen
ya benim oğlum bi haftadır hasta oldu benim squat yalan oldu sıfırdan bi daha başlasam ki valla 3 günde bile fark etmişti sanki
Valla bende kendime kızıyorum bu hafta yapamadım diye üzülme tek sen değilsin yapmayanbende kaytardımama her başarısızlığım sayesinde de yeniden ayağa kalkıyorum bu sefer dahada güçlenmiş ve eksikliklerimi tamamlamış olarak geri dönüyorum.Hadi bakalım dönüşümüz muhteşem olsun

O basen ve bacak banada annemden miras kaldı cnm ne kötü.Bir çok video var
Kilo vermek için kardiyo ağırlıklı Bodyrock var ben Zwow 52 ye kadar gelmiştim.Videoları 20 dk da 10 dk lıkta var hatta eski videoları 10 dk geçmiyo bile Adı Zuzana Light linkini vereyim
Zuzka Light's channel - YouTube
ZuzanasRockinBody's channel - YouTube Bu linktede eski videoları var kısa video bunlar ama çok çok etkili ben zwowları yaptım her bölgeye ayrı çalıştırıyo tavsiye ederim

JENNIFER NICOLE LEE'S 1,000 CALORIE BURNING WORKOUT JNL FUSION WORKOUT - YouTube Bu kadında ayrı fenomen 2 çocuk sonrası harika bi değişim geçirdi bu kadının youtube da kısa videoları var her güne bi video seçersin ben yaptım aralarında kalça ve bacak için etkili olan videolarını.

Yine var bi kaç video onları da araştırıp eklerim cnm şimdilik bunları ekliyorum işim çoktu fazla vakit ayıramadım.

merhaba kızlar bende de, baldır üst bacakta lıngır bir durum var malesef, selülitle beraber. bir de basen peydah oldu. Allahtan popom güzel,çıkık ve şekilli ama ölçü olarak su an 97-98 cm. Belimde 67-68 falan. Hala çaybardağı biçimim var ama genel bir kalınlaşma var 3 senedir, nerdeyse belden ve kalçadan 7-8 cm kalınlaştım. Neler yapmam lazım? en çok takıldıgım konu bacak ve basen çünkü göbeğim yok belimin kalınlaşmasına ragmen tam bir armutum :)
Bacaklarım sıkılaşsın, basenim gitsin ve popom küçülüp taş gibi olsun söyle 90-91 cm :)

bu brasil butt lift i indirdim ben ama sanki popoyu iyice büyütüo mu tam anlamadım, konuya yazan herkes cm lerin artmasından memnun ben azalsın istiyorum

Merhaba lion.. bana popoyu yuvarlaklaştırma ve büyütme için squat ı önermiştin :) hatırlamazsın diye söylüyorum
çok yoğun olduğum için takip edemedim buraları ama verdiğin çizelgeyi uyguladım ama benim popom küçülmüş yaa daha önce 95 falandı şimdi ölçtüm 93 olmuş. 2 haftadır falan uyguluyorum acaba hareketleri mi yanlış yaptım kii. Bu arada ölçülerim 88-63-93. aslında yazınca iyi ölçüler gibi ama hatlarım çok yuvarlak değil özellikle leğen kemiğim yapı olarak geniş yani kemiklerim çıkıyo yandan bildiğin:) yani enine bi yapım var o yüzden başlamıştım squats a. ne dersin yanlış mı yaptım kiii

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim şu an iniyor videolar.süpersin

ilk gün anca basic i tamamlayabildim. bumbum yapmaya hal kalmadı. bacaklar tutulmuş durumda. koşu bandında 40 dk da geçirdiğimden herhalde ağır geldi. kondisyonumu sağlamak için basici 3- 4 gün yapma kararındayım. hem hareketlere de alışmış olurum. cidden etkili.
lion81 sen benden daha azimlisin. çocukların var. bende çocuk yok. o yuzden asıl ben senin azmine hayran kaldım. bu videoları tamamlayabiliyorsan kondisyonun da çok iyi. ben sadece inatçıyım :) inadımın tekk işe yaradığı konuda bu

Kızlar merak edilen sorular için gerekli bilgileri aktarıyorum.Şimdi bazılarımız küçülsün bazılarımızda büyüsün ister bu kişinin yapısına bağlı olarak farklılık gösterir.Mesela bazılarımız kemiklidir bazılarımız etli bazılarımız sıkı bi cilte sahipken bazılarımızsa gevşek bi yapıya sahip.Burada doğru egzersizleri bulmak ve yapmak önemli.Şimdi Brazil ise her iki durumda da işe yarayan egzersizler.Hem sıkılaşmayı şekillenmeyi hem dolgunlaşmayı hemde incelmeyi sağlıyo.Ben diyet yapmıyorum brazil yaptığım dönemde de diyet yapmadım ama kalçam ne büyüdü nede küçüldü o zaman kalçam 97-98 cm di ona rağmen diyet yapmadığımdan incelmedi ama şekillendi hatlar ortaya çıktı kalçamın şekli kaybolmuşken dümdüz tahta gibi gevşek ve aşağı doğru basenlerimle bütünleşmiş bi haldeydi.Bana kalçamın şeklini veren hep Brazil oldu.Sadece 1 cm incelme farkı gördüm ama balık etli olarak hoşuma giden bi vücuda sahip olmuştum açıkçası dikkat çeken bi popoya dönüştü.Şimdi diyet yapmasanız bile incelsenizde incelmesenizde dolgunlaşsanızda bu sizin istediğiniz duruma göre şekillenirsiniz.Ama merak etmeyin kalçanız çok büyümez büyümesi için kilo almanız lazım.

İlk 16 kilo verdiğimde 70 kilo ile kalça ve basenlerim 109 cm iken 54 kiloya düştüğümde kalçamda 94 cme inmişti.Fakat bu haldeykende kalçam küçücük kaldı ve kendimi bu şekilde beğenmedim dolgun hatlara sahip olmak isterim bu benim tercihim sizinki farklıdır küçük kalça seversiniz.Bu yüzden ben 57-58 kiloya çıktım ve kalçalarım da 97-98 cm arasında kaldı.Şimdi kilo aldım ameliyatlar yüzünden 63-64 kiloyum kalçam 102 cm ama ben beğeniyorum eşimde çok beğeniyo.Kalçayı bu egzersizlerin dolgun göstermesi kasların daha da belirginleşmesinden kaynaklanıyo.Yani egzersizlerle büyüseydi benimki de büyürdü.Hatta dışarda gezinirken etek giydiğimde dolgun görünen kalçalarıma bakmayan kalmıyo.Hatta tekrar tekrar yüzüme bakıyolar geçen gün de motosikletli çocuk arkamdan geliyodu ilerledi bide döndü yüzüme baktı.Şimdi buradan çıkan sonuç siz kendi tercihinize göre şekil alabilirsiniz.Küçülmesini isteyen diyet yapar ve zayıflarsınız.Büyütmek isteyen diyet yapmadanda istediği dolgunluğa sahip olur.

Şimdi önerdiğim squat ise hem kalçayı küçültebilir hemde büyütebilir.Bunun da çok çeşitli kombinasyonları var.Mesela yarım squat kalçayı dolgunlaştırır ve büyütebilir.Tam squat var squat jump var oda yağ yakmaya birebirdir.Bunu iyi tespit etmek lazım.Herkeste farklı etki yaratır benimkini inceltir seninkini büyütür mesela.Kalçanın dolgunlaşmasını sağlayan da kasların belirginleşmesi ve sertleşmesiyle olur.Birde ileri seviye ağırlık kullanarak ortaya çıkar proteini de unutmamak gerek.Ama kalçayı sıkmadığınız takdirde oradaki kasları değil yağları harekete geçirirsiniz ki bu da incelmek demek.Yani kalçayı sıkmanız lazım.Benim kalçanın dolgun ve kalkık olmasını kalçamı sürekli sıkarak ve hareketlerimide bu şekilde yaparak sağladım.Yürürken bile bunu hissediyorum.Spor yapmadığım zaman gevşiyorum ben.Umarın aydınlatabilmişimdir.

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...DugdgG&usg=AFQjCNGYfjJ7ORTJtELd1m9TeWcj3p84Nw Bu linkteki bilgileri incelemenizi tavsiye ederim.Buradaki bilgiler her ikisi kalça büyütmek ve küçültmek için.

Cnm nerde bende tembellik var işte bugün canım istemiyosa kalıyo bende mücadele ediyorum kendimle.Bu videoları şimdi yapmıyorum tabi bi kaç ay önce yaptım o kadar çok varki hepsinde gözüm kalıyo da.İşte kafamda karışıyo hangisini yapsam diye.Bende güçlü bi iradeye sahip olsam diye iç geçiriyorum.

Ayrıca verdiğim linkteki sayfayıda inceleyin facebook sayfasındaki resimlere bakın kimilerinin kalçası büyük kimilerinin küçük gerisi size kalmış.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...B_7XFzDFj1Th9d-edNilXaw&bvm=bv.44442042,d.ZWU
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...KZsyCC6ZE_3Qkd-v9rfGaqg&bvm=bv.44442042,d.ZWU
Ay çok utandım yanlış anlamayın sapık felan değilim zaten Brazil videolarınıda bu araştırmalarım sonucunda keşfettim.Bu resimlerden ilham aldım onlar gibi olmak istediğim için öyle bi araştırma sırasında buldum yani.

Kızlar yaaaa ben bu brazile başlayıp başlayıp tekrar bırakıyorum yaa nolucak benim bu halim beni bi hırpalayın dövün kendime geleyim
ama ben kalçalarım büyüsün istemiyorum küçülsün istiyorumm herkesinki büyüyor mu bu brazille

Bende aynı durumdayım.Hayır büyümüyo merak etme bölgesel olarak seni adam ediyo cnm.Vücununun gerçek şeklini şemalini ortaya çıkarıyo.Küçülmesini istiyorsan uzun süre devam etmen lazım vede yediklerine de dikkat etmelisin.Arada kardiyoyada ağırlık verirsen istediğin sonucu alırsın cnm.

Tekrar tekrar söylüyorum kimsenin kafası karışmasın ancak yaparsanız kendinizdeki değişimi görürsünüz denemeden yapmadan ne söylesem boş.Ben sadece gözlemlerimi deneyimlerimi tecrübelerimi araştırmalarımı öğrendiklerimi aktarmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…