Sağol cnm ya.Arada evin içinde aynada kalçalarıma bakarken sıkıyorum bende ne ayna meraklısıymışım sürekli bi misafir odasına gidiyorum ordaki aynaya bakıyorum bi yatak odasına gidiyorum gidip gelip kalçalarıma bakıyorum kalkmışmı diyesapıklaştım iyice ama şimdi bakılmıyacak gibide değil 102 cm vallahi
Kızlar size daha önce Insanıty yaptığım dönemde çektiğim fotoları ekliyorum.Hala aynıyım değişen bişey yok bacaklarım kalçam ölçülerim bile aynı 102 cm lik basen ve kalça bacaklar 63 cm bakalım Brazil bittikten sonra nasıl bi değişim olacak.Tek derdim diyet yapamadığım için zayıflayamadığım.Gerçi spor salona başladığımda 66.6 kilo çıkmıştım şimdi evdeki tartıda 63 kiloyum.Birazcık dişimi sıkıp az yesem veya akşam yemeklerini kessem bile sonuç alıyorum.Albüme koymadım zaten ınsanıty topiğinde paylaşmıştım resimleri.Kaç ay geçti aradan neydi o günler totomdan alıyodum soluğu ne zor spormuş güzelde kondüsyon kazanmıştım halbuki.Eki Görüntüle 514170 Eki Görüntüle 514171 Eki Görüntüle 514172 Eki Görüntüle 514173
Diğer kotlarıma sığamıyorum henüz inşallah program bittiğinde diğerlerinide giyip öyle resim çekerim tekrar.Şimdilik sığabildiğim pantolon bunlar.En çok istediğim de pantolon giymek zaten bunun içinde amacım önce bacaklarımı ve basenlerimi inceltmek.Diğer bel ve kalçamdan memnunum en çok ta kalçamın küçülmesini istemiyorum.Şu brazilyalı kadınlara benzetiyorum ve onlar gibi olmasını istediğim için kalça için de arada egzersiz yapıyorum kalkık ve dik olsun diye.Zaten j.lopez Shakira,Kim Kardashian onlarda kalçalarıyla ünlendiler.Neyse bacaklarım kalın eski hali kalçama göre bacaklarım daha büyük görünüyodu biraz gitti galiba bacaklardan ben pek fark göremiyorum erken olduğu için.
Eki Görüntüle 514174 Eki Görüntüle 514175 Eki Görüntüle 514176 Eki Görüntüle 514177
Eki Görüntüle 514178
Regl olduğum ve bağırsak tembelliğinden dolayı karnım şiş o yüzden fermuarımı bile kapatamadım.
Evet cnm işin sıkıcı kısmı zor kısmıda orda zaten.Biraz kendimi kontrol edebilsem ilk zamanlar zor oluyo açlık mide kazınmaları vs sonra mide küçülüyo artık istesende yiyemiyorsun.Lioncum hala ayni durumdayim diyorsun valla fistik gibisin Senin isin birazda diyete bakiyor dedigin gibi :)
1 veya 1.5 ay bile yeter bence .Bu arada kalcalarin harikaa :)
Maşallaharkadaşlar merhaba,
iki haftadır azimle selülitlerime bacaklarıma savaş açtım. araştırmalarım beni sizin sayfanıza getirdi sonuçta.
videoları indirdim. uygun programımı da çıkarttım. bugün itibari ile başlıyorum.
sizlerle bir iki şey paylaşmak istiyorum.
bende tipik bir türk kadını olarak basen problemi olan biriydim. denemediğim yapmadığım şey kalmadı, güzellik merkezlerinin vaad etiiği her alete girdim. en zayıf zamanımda biile basemlerim duruyordu. sanırım 7 sene önce kadar en sonunda dayanamayıp basenlerimdeki yağları aldırttım. açıkçası sadece basenlerimdeki yağları almakla kalmayıp kontur düzeltme yapılmalı dedi doktor ve beni yeni bir vücut yapısına kavusturdu. yıllarca kilo alınca basenlerimde toplanan yağlar artık tüm vücuduma eşit dağılıyor.
2 sene önce ciddi bir rahatsızlık sebebiyle kortizon kullandım. 54 kilo ben 78 i gördüm. ve inanın 78 ken bile basenli değil, orantılı bir kilo alışı yaşadım.
ameliyat sonrası lpg yaptırmak şart demişti doktor onuda yaptırdım ben 15 seans. belki onunda etkisi vardır. bilemiyorum.
geçen sene dukanla 64 inmeyi başardım. 1 senedir de aynı kilodayım.
şu andan itibaren 54 e geri dönmek hevesindeyim. ama vücudumu sıkılaştırarak. haliyle o kadar kilo alıp verince bacaklarım, kalçam saldı kendini.
sizdeki dayanışma çok hoşuma gitti. o yuzden bende sizinle hikayemi ve yaşayacaklarımı paylaşmak istedim.
ben iki haftadır, düzenli olarak bacaklarımı fırçalıyorum, üzerine 15 er dk selülit yağı ile masaj yapıyorum, yarım saat streç filmleyip bekletiyorum, streç filmi çıkartınca da vakumlu masaj aleti ile vakumluyorum, en son olarakta yosun sabunu ile yıkıyorum.
haftada bir muhakkak peeling yapıyorum vücuduma.
son 3 gündür 40 dk koşu bandı ekledim yaptıklarıma. beslenme olarakta protein ağırlıklı bir beslenmeye döndüm. bugün itibari ile de brazil butt ı ekliyorum. unutmadan koşu bandındayken şu aspirinli karışımı sürüyorum bacaklarıma.
açıkçası masaja her zaman güvenirim. o da güvenimi boşa çıkartmadı. 2 şer cm kalça ve bacaklardan 2 haftada gitmiş. brazille sonuçlar nasıl olacak sizle paylaşacağım. şu an kalçam 100,5... basen 97. bacaklar 60.
bugün basic ve bumbum yapıyorum.
kilo da vermek istediğimden koşu bandı devam...
masajdan asla vazgeçmem...
hepinize kolay gelsin...
Valla bende kendime kızıyorum bu hafta yapamadımilksen
ya benim oğlum bi haftadır hasta oldu benim squat yalan oldu sıfırdan bi daha başlasam ki valla 3 günde bile fark etmişti sanki
O basen ve bacak banada annemden miras kaldı cnm ne kötü.Bir çok video varselam bayanlar.ben 1.5 ayda 5 kilo kadar verdim ve şu an 60 kiloyum.sağlıklı beslenmeyi artık öğrendiğimi ve kilo verme konusunda sorun yaşamayacağımı düşünüyorum ama benim sorunum ailemden de kalan miras sonucu basen ve bacak.zaten yumuşaktı kilo da verince iyice gevşedi kalçam ve bacaklarım.spora ayırcak vaktim yok evde 2.5 yaşındaki kızım yaptırmıyor ama günlük 10 dk filan da olsa (hatta işyerinde sandalyede de) pilates yapmak istiyorum çünkü çevremdede gördüğüm üzere sonuçlar mucize.hiç kilo vermeyen arkadaşlar pilates ile 5 kilo vermiş gibi gözüküyor.ona ilave bana gün içinde çok vaktimi almadan yapabileceğim ne önerirsiniz.topiğin tamamını olmasa da ara ara okudum çok yöntem var hangisi bana uygun yardımcı olursanız sevinirim
O basen ve bacak banada annemden miras kaldı cnm ne kötü.Bir çok video var
Kilo vermek için kardiyo ağırlıklı Bodyrock var ben Zwow 52 ye kadar gelmiştim.Videoları 20 dk da 10 dk lıkta var hatta eski videoları 10 dk geçmiyo bile Adı Zuzana Light linkini vereyim
Zuzka Light's channel - YouTube
ZuzanasRockinBody's channel - YouTube Bu linktede eski videoları var kısa video bunlar ama çok çok etkili ben zwowları yaptım her bölgeye ayrı çalıştırıyo tavsiye ederim
JENNIFER NICOLE LEE'S 1,000 CALORIE BURNING WORKOUT JNL FUSION WORKOUT - YouTube Bu kadında ayrı fenomen 2 çocuk sonrası harika bi değişim geçirdi bu kadının youtube da kısa videoları var her güne bi video seçersin ben yaptım aralarında kalça ve bacak için etkili olan videolarını.
Yine var bi kaç video onları da araştırıp eklerim cnm şimdilik bunları ekliyorum işim çoktu fazla vakit ayıramadım.
Cnm nerde bende tembellik var işte bugün canım istemiyosa kalıyo bende mücadele ediyorum kendimle.Bu videoları şimdi yapmıyorum tabi bi kaç ay önce yaptım o kadar çok varki hepsinde gözüm kalıyo da.İşte kafamda karışıyo hangisini yapsam diye.Bende güçlü bi iradeye sahip olsam diye iç geçiriyorum.ilk gün anca basic i tamamlayabildim. bumbum yapmaya hal kalmadı. bacaklar tutulmuş durumda. koşu bandında 40 dk da geçirdiğimden herhalde ağır geldi. kondisyonumu sağlamak için basici 3- 4 gün yapma kararındayım. hem hareketlere de alışmış olurum. cidden etkili.
lion81 sen benden daha azimlisin. çocukların var. bende çocuk yok. o yuzden asıl ben senin azmine hayran kaldım. bu videoları tamamlayabiliyorsan kondisyonun da çok iyi. ben sadece inatçıyım :) inadımın tek işe yaradığı konuda bu
Bende aynı durumdayım.Hayır büyümüyo merak etme bölgesel olarak seni adam ediyo cnm.Vücununun gerçek şeklini şemalini ortaya çıkarıyo.Küçülmesini istiyorsan uzun süre devam etmen lazım vede yediklerine de dikkat etmelisin.Arada kardiyoyada ağırlık verirsen istediğin sonucu alırsın cnm.Kızlar yaaaa ben bu brazile başlayıp başlayıp tekrar bırakıyorum yaa nolucak benim bu halim beni bi hırpalayın dövün kendime geleyim
ama ben kalçalarım büyüsün istemiyorum küçülsün istiyorumm herkesinki büyüyor mu bu brazille