Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Arkadaşlar siz nasıl uyguluyorsunuz bunu? Kendiniz mi takvim uyguladınız yoksa programın takvimlerinden birini mi kullanıyorsunuz ve hangisini kullanıyorsunuz?

Hic halim yokken kendimi zorla motive edip secret weapon ve bum bum rapido yaptim. Ikinci yapista o kadar zorlamadi. Ama normal bum bum icin henüz hazir olmadigimi da görmüs oldum. Neyse en azindan spor yapmadim bugün diye sucluluk duymaktan kurtuldum.

Arkadaşlar siz nasıl uyguluyorsunuz bunu? Kendiniz mi takvim uyguladınız yoksa programın takvimlerinden birini mi kullanıyorsunuz ve hangisini kullanıyorsunuz?

Ben kendi programimi kendim uyguluyorum o haftaki ya da o günkü is durumuma göre . Yine de faydasini gördüm.

Öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.Evet bende kendime göre bir program yapıp uygulayayım en iyisi.İki video yapamam herhalde ama tekte faydası olur sanırım .Belki hafta sonları çift yaparım.Ama önce başladığım işi jillianı bitireyim önce ama brazil çok cazip geldi açıkcası.Geçen sene yediklerime dikkat ederek 5-6 kilo verdim bu ara boyum 170 kilom 70 .Ama kışın genelde verdiğimi alıyorum özellikle 70 den aşağı hiç inemiyorum.Onun için spor yapmaya kararlıyım.Tabi bırakmamakda gerekiyo.İşyerinden girmem pek mümkün olmuyo ama yazmaya çalışacağım .Teşekkürler iyiki açmışsınız topiği.

Bazı arakdaşlar programı sormuş, ben programımı işlerime ve zamanıma göre ayarladım. Kendi programıda var isteyen onuda takip edebilir. Ben genel olarak 2 video , vaktim kalırsada leslie 3 mil yürüyorum kalori harcamak için. Leslinin bile faydası olacağanı düşünüyorum. Bu arada Derya bende henüz bum bumun rapidosunu anca yapabiliyorum. Gücüm yetmiyor onlara yetişemiyorum henüz. Bugün şu göbekten kurtulmak için tummy ve kalça için high tight yaptım .

Her gün bir videoyu yapsam faydası olur mu?

Sevgili gözde_görkem amacladiginiz hedefe bagli. Mutlaka programi uygulayacagim diyorsaniz yetmez. Ama ben en az hareket bile hic yapmamaktan iyidir diye yola ciktim ve günlük programima göre cok vaktim varsa haftada bir iki kez rio extreme, haftada üc kez tummy tuck, haftada iki ya da üc kez de bum bum rapido, secret weapon ve abs rapido yapiyorum. Hic birini yapamazsam bos durmamak icin leslie veya victoria secret`in 10 dakikalik calismalarini uyguluyorum. Ayrica disarida yapacagim tüm isleri de yürüyerek hallediyorum. Araligin 15`inde leslie ile baslamistim yaklasik bir birbucuk aydir da leandroya gectim toplam 4 kg verdim karnim da 3 cm inceldi. Biraz daha diyet yapsam belki daha fazla gelisme olacakti ama ben fazla kilo vermek istemiyordum zaten. Umarim yardimci olabilmisimdir biraz karmasik oldu. Sevgiler.

gunaydın dun regl oldugum ıcın yapamadım vıdeoları :KK43:(( ama bugun hıc dılse bır vıdeo yapıcam . bu arada bızım spor hocamız demıstı kı. reglnın bıtımınden sonrakı gun sızın asıl kılonuz dur. aklıma gelmısken paylasmak ıstedım :) benım spor hocamda ebru sallıyla calısmıstı cok ıyı bır spor hocasıdır. bılgılıdır. :)
yaza kadar onumuzde cok yol var hergun bır tane bıle yapsak en azından epey yol katederız :) bırakmak yokk :)))

Selam kizlar ne haberler var? Ben sabah zar zor tummy tuck yaptiktan sonra istekleri bitip tükenmeyen evin erkeklerini sinemaya gönderdim ve rio extreme yaptim. Bugün yine karnimi ölctüm 84 cm olmus!!! Üc ayda bes cm fena bir sonuc degil herhalde. Ama 80 cm ve üzeri asiri yagli kabul edildigi icin 80 cm altina inmem lazim. Zaten bana kalsa karnim gözüme hala kocaman görünüyor. Artik herhalde ilk günlerdeki zorlanma kalmadigi icin rio da 400 kalori harciyorum. Gerci yine kan ter icinde kaliyorum ama demek ki vücut alistikca harcanan kalori miktarlari degisim gösteriyor.

Günaydin kknin fit güzel ve süper fiziklerine kavusmak icin azimle cabalayan bayanlariii,

Bikac günlük motivasyon düsüklugu var bende. Dün programimi uygulayamadim evdeki bazi islerden dolayi ilk defa programimi yapamadim :KK43:
Bugün Bum bum kesinlikle kacmazzzz yapmaliyimm hatta bitirincce yapabilirsem secret weapon düsünüyorum bugün muhtesem bir dönüs yapacagimmm
sizde ne var ne yok?
Yeni üyelerimizide beklerizzz canlilik gelsin sizlerde paylasin ne hissediyorsunuz neler yapacaksinizz? :)

günaydın thalix, ben de işlerimden ötürü nisan ortası gibi spora başlamayı düşünüyordum ama dün bi gaza gelip azıcık bumbum yaptım, gece de çoook yüksek topuklularla dansettim, bumbumlarım tutulmuş :KK52:

aaa spora başlamadan foto çekmeyi unuttum, bugün hemen çekeyim. pek umudum yok ama olur da düzenli yapar ve sonuç alırsam albüme eklerim :KK33:

inanmayacaksınız ama üstüne bi de high&tight yaptım şimdi :KK76:
nasıl da açımmm, ne yesem :KK56:

Günaydin kknin fit güzel ve süper fiziklerine kavusmak icin azimle cabalayan bayanlariii,

Bikac günlük motivasyon düsüklugu var bende. Dün programimi uygulayamadim evdeki bazi islerden dolayi ilk defa programimi yapamadim :KK43:
Bugün Bum bum kesinlikle kacmazzzz yapmaliyimm hatta bitirincce yapabilirsem secret weapon düsünüyorum bugün muhtesem bir dönüs yapacagimmm
sizde ne var ne yok?
Yeni üyelerimizide beklerizzz canlilik gelsin sizlerde paylasin ne hissediyorsunuz neler yapacaksinizz? :)
O motivasyon düşüklüğü bende de var cnm napıcaz böyle.Pazartesi ve dün ihmal ettim.Bugünde yapasım yok.Bi şekilde kendimi zorlamam gerek.En iyisi bol bol fitnes model resimlerine bakmak.Belki gaza gelirim bende.

Alexus
günaydın thalix, ben de işlerimden ötürü nisan ortası gibi spora başlamayı düşünüyordum ama dün bi gaza gelip azıcık bumbum yaptım, gece de çoook yüksek topuklularla dansettim, bumbumlarım tutulmuş .

inanmayacaksınız ama üstüne bi de high&tight yaptım şimdi
nasıl da açımmm, ne yesem
Bum bumların mı tutuldu :KK9:demekki iyi çalışmış maşallah:nazar: başlamana sevindim niye boşuna zaman kaybedesinki.Hadi bakalım devamını bekliyoruz Alexus'cum.Zaten senin fiziğine bayılıyorum şimdi daha da seksi olacaksın.

Motivasyon düşüklüğü bende de var malesef..dün kolumu kıpırdatamadım, regl öncesi dönemdeyim ağrım var, karnım şişti . bugünde hiç keyfim yok en azından kalkıp leslie 3 mil yapsam ..Geride kalmak istemiyorum :KK43:

evet bumbumların tutulması iyiye işaret, daha önce de bu videoları denediğimde kasların çalıştığını hissetmiştim. kafamda neler var bilseniz, taşındıktan sonra sabahları erken kalkıp jogging, eve dönünce bir iki video yada aletli çalışsam vs. maalesef bende de bu yaştan sonra ne gerek var düşüncesinin getirdiği bir gevşeklik var. eskisine göre 3-5 kilo fazlam var ama kilolu değilim. bumbum az yukarıda az aşağıda olsa ne olur ki deyip çok çabuk vazgeçebiliyorum. zaten bumbum çok ortalarda görünen bir yer değil benim için ama 2 sene önceki karın kaslarımı kaybettiğime üzülüyorum biraz. neyse bakalım bikinler ortaya çıkmaya başlayınca biraz motivasyon olur belki.

O motivasyon düşüklüğü bende de var cnm napıcaz böyle.Pazartesi ve dün ihmal ettim.Bugünde yapasım yok.Bi şekilde kendimi zorlamam gerek.En iyisi bol bol fitnes model resimlerine bakmak.Belki gaza gelirim bende.

Bum bumların mı tutuldu :KK9:demekki iyi çalışmış maşallah:nazar: başlamana sevindim niye boşuna zaman kaybedesinki.Hadi bakalım devamını bekliyoruz Alexus'cum.Zaten senin fiziğine bayılıyorum şimdi daha da seksi olacaksın.

evet bumbumların tutulması iyiye işaret, daha önce de bu videoları denediğimde kasların çalıştığını hissetmiştim. kafamda neler var bilseniz, taşındıktan sonra sabahları erken kalkıp jogging, eve dönünce bir iki video yada aletli çalışsam vs. maalesef bende de bu yaştan sonra ne gerek var düşüncesinin getirdiği bir gevşeklik var. eskisine göre 3-5 kilo fazlam var ama kilolu değilim. bumbum az yukarıda az aşağıda olsa ne olur ki deyip çok çabuk vazgeçebiliyorum. zaten bumbum çok ortalarda görünen bir yer değil benim için ama 2 sene önceki karın kaslarımı kaybettiğime üzülüyorum biraz. neyse bakalım bikinler ortaya çıkmaya başlayınca biraz motivasyon olur belki.
Olurmu cnm ne yaşı sen ruhuna bak ruhun genç olsun yeterki.Sende bu azim olduktan sonra yine kavuşursun karın kaslarına.Boşver sen yaşı başı hayatı dolu dolu yaşamana bak.Sen kendini iyi hisset yeterki.Bide ben totomu kaldırabilsem şu vücudu adam edebilsem offff neler giyerdim ya inadına iddalı giyerdim.

illet
Motivasyon düşüklüğü bende de var malesef..dün kolumu kıpırdatamadım, regl öncesi dönemdeyim ağrım var, karnım şişti . bugünde hiç keyfim yok en azından kalkıp leslie 3 mil yapsam ..Geride kalmak istemiyorum :KK43:
Bende regl oldum hiç hoplayacak halim yok bum bum yapacaktım sözde gözümde büyüyo o hareketler şimdi.Bende ertelemek istemiyorum zaman kaybediyorum yaza geri sayım başladı bu yazı cıvıl cıvıl geçirmek istiyorum.

$before after.jpg $559517_365409850219202_848803261_n.jpg
Ya bunlarda da ne disiplin varmış hiç motivasyon düşüklüğü bıkkınlık sıkılma tembellik olmuyomu acaba nasıl böyle istikrarla devam ediyolar da böyle güzel sonuçlara kavuşuyolar.Demekki iyice spor yapa yapa spor bağımlısı oluyolar.Ahhh bende bağımlısı olsam.

hadi bir iki tembel tüyosu vereyim o zaman siz motivasyonsuz ve regl sıkıntılı arkadaşlara :KK9:
dambıllarınızı koltuğun oturduğunuz/uzandığınız tarafında elinizin altında bulundurun. internette kol, omuz ve hatta göğüs çalışmak için bir sürü video var, gerekirse onlardan yardım alın, hiç bir şey yapamıyorsanız otururken 2 kol hareketi yapın.
otururken bumbumları 3-5sn sıkıştırıp bırakın. istediğiniz kadar tekrar yapabilirsiniz, hatta ara verip bir kaç set bumbum sıkıştırın.
eğer benim gibi koltukta bacaklarınızı uzatıyorsanız yapılabilecek hareketler de var.
ayrıca otururken belden sağa soğa esneme hareketleri yapılabilir.

ayrıca egzersiz yapmak regl sancılarını azaltır diyenler de var...

hadi bir iki tembel tüyosu vereyim o zaman siz motivasyonsuz ve regl sıkıntılı arkadaşlara :KK9:
dambıllarınızı koltuğun oturduğunuz/uzandığınız tarafında elinizin altında bulundurun. internette kol, omuz ve hatta göğüs çalışmak için bir sürü video var, gerekirse onlardan yardım alın, hiç bir şey yapamıyorsanız otururken 2 kol hareketi yapın.
otururken bumbumları 3-5sn sıkıştırıp bırakın. istediğiniz kadar tekrar yapabilirsiniz, hatta ara verip bir kaç set bumbum sıkıştırın.
eğer benim gibi koltukta bacaklarınızı uzatıyorsanız yapılabilecek hareketler de var.
ayrıca otururken belden sağa soğa esneme hareketleri yapılabilir.

ayrıca egzersiz yapmak regl sancılarını azaltır diyenler de var...
Sağol cnm ya.Arada evin içinde aynada kalçalarıma bakarken sıkıyorum bende ne ayna meraklısıymışım sürekli bi misafir odasına gidiyorum ordaki aynaya bakıyorum bi yatak odasına gidiyorum gidip gelip kalçalarıma bakıyorum kalkmışmı diye :KK9::KK9::KK9::KK52:sapıklaştım iyice :KK53:ama şimdi bakılmıyacak gibide değil 102 cm vallahi

X