- 24 Mayıs 2012
- 189
- 0
Arkadaşlar siz nasıl uyguluyorsunuz bunu? Kendiniz mi takvim uyguladınız yoksa programın takvimlerinden birini mi kullanıyorsunuz ve hangisini kullanıyorsunuz?
Her gün bir videoyu yapsam faydası olur mu?
O motivasyon düşüklüğü bende de var cnm napıcaz böyle.Pazartesi ve dün ihmal ettim.Bugünde yapasım yok.Bi şekilde kendimi zorlamam gerek.En iyisi bol bol fitnes model resimlerine bakmak.Belki gaza gelirim bende.Günaydin kknin fit güzel ve süper fiziklerine kavusmak icin azimle cabalayan bayanlariii,
Bikac günlük motivasyon düsüklugu var bende. Dün programimi uygulayamadim evdeki bazi islerden dolayi ilk defa programimi yapamadim
Bugün Bum bum kesinlikle kacmazzzz yapmaliyimm hatta bitirincce yapabilirsem secret weapon düsünüyorum bugün muhtesem bir dönüs yapacagimmm
sizde ne var ne yok?
Yeni üyelerimizide beklerizzz canlilik gelsin sizlerde paylasin ne hissediyorsunuz neler yapacaksinizz? :)
Bum bumların mı tutulduAlexus
günaydın thalix, ben de işlerimden ötürü nisan ortası gibi spora başlamayı düşünüyordum ama dün bi gaza gelip azıcık bumbum yaptım, gece de çoook yüksek topuklularla dansettim, bumbumlarım tutulmuş .
inanmayacaksınız ama üstüne bi de high&tight yaptım şimdi
nasıl da açımmm, ne yesem
O motivasyon düşüklüğü bende de var cnm napıcaz böyle.Pazartesi ve dün ihmal ettim.Bugünde yapasım yok.Bi şekilde kendimi zorlamam gerek.En iyisi bol bol fitnes model resimlerine bakmak.Belki gaza gelirim bende.
Bum bumların mı tutuldudemekki iyi çalışmış maşallah başlamana sevindim niye boşuna zaman kaybedesinki.Hadi bakalım devamını bekliyoruz Alexus'cum.Zaten senin fiziğine bayılıyorum şimdi daha da seksi olacaksın.
Olurmu cnm ne yaşı sen ruhuna bak ruhun genç olsun yeterki.Sende bu azim olduktan sonra yine kavuşursun karın kaslarına.Boşver sen yaşı başı hayatı dolu dolu yaşamana bak.Sen kendini iyi hisset yeterki.Bide ben totomu kaldırabilsem şu vücudu adam edebilsem offff neler giyerdim ya inadına iddalı giyerdim.evet bumbumların tutulması iyiye işaret, daha önce de bu videoları denediğimde kasların çalıştığını hissetmiştim. kafamda neler var bilseniz, taşındıktan sonra sabahları erken kalkıp jogging, eve dönünce bir iki video yada aletli çalışsam vs. maalesef bende de bu yaştan sonra ne gerek var düşüncesinin getirdiği bir gevşeklik var. eskisine göre 3-5 kilo fazlam var ama kilolu değilim. bumbum az yukarıda az aşağıda olsa ne olur ki deyip çok çabuk vazgeçebiliyorum. zaten bumbum çok ortalarda görünen bir yer değil benim için ama 2 sene önceki karın kaslarımı kaybettiğime üzülüyorum biraz. neyse bakalım bikinler ortaya çıkmaya başlayınca biraz motivasyon olur belki.
Bende regl oldum hiç hoplayacak halim yok bum bum yapacaktım sözde gözümde büyüyo o hareketler şimdi.Bende ertelemek istemiyorum zaman kaybediyorum yaza geri sayım başladı bu yazı cıvıl cıvıl geçirmek istiyorum.illet
Motivasyon düşüklüğü bende de var malesef..dün kolumu kıpırdatamadım, regl öncesi dönemdeyim ağrım var, karnım şişti . bugünde hiç keyfim yok en azından kalkıp leslie 3 mil yapsam ..Geride kalmak istemiyorum
Sağol cnm ya.Arada evin içinde aynada kalçalarıma bakarken sıkıyorum bende ne ayna meraklısıymışım sürekli bi misafir odasına gidiyorum ordaki aynaya bakıyorum bi yatak odasına gidiyorum gidip gelip kalçalarıma bakıyorum kalkmışmı diyehadi bir iki tembel tüyosu vereyim o zaman siz motivasyonsuz ve regl sıkıntılı arkadaşlara
dambıllarınızı koltuğun oturduğunuz/uzandığınız tarafında elinizin altında bulundurun. internette kol, omuz ve hatta göğüs çalışmak için bir sürü video var, gerekirse onlardan yardım alın, hiç bir şey yapamıyorsanız otururken 2 kol hareketi yapın.
otururken bumbumları 3-5sn sıkıştırıp bırakın. istediğiniz kadar tekrar yapabilirsiniz, hatta ara verip bir kaç set bumbum sıkıştırın.
eğer benim gibi koltukta bacaklarınızı uzatıyorsanız yapılabilecek hareketler de var.
ayrıca otururken belden sağa soğa esneme hareketleri yapılabilir.
ayrıca egzersiz yapmak regl sancılarını azaltır diyenler de var...