Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Sevgili lion sen kalca bacak hareketlerini uzun zamandir yapiyorsun aliskin olman lazim. Ben sonuna kadar disimi sikip dayaniyorum dogrusu epey zorluyor. Normal nabzimin üst siniri 150 lerdeyken 180 lere cikiyor. Ama bütün vücudu calistirdigi icin düzenli araliklarla yapmak istiyorum. Sana kolay gelsin.

Daha once sadece pes pese bum bum high ve thigh yapiyodum hergun.rio yu yaparken cocuklar ayagima dolasiyodu sogudum biraktim sinirimden.bu sikilganlik huyum yuzunden sinir oluyorum size uyup tekrar baslamak istiyorum degisiklik ariyorum surekli motivasyonum dusmesin diye.cepten yaziyorum kusura bakmayin thalix takvim icin onerin guzel ona gore yaparim cnm sagol

Seni cok iyi anliyorum sevgili lion hepimiz sucluluk duygusu icinde spor yapiyoruz evde. Cocuklari, ev islerini, esimizi her seyi ayarlamamiz lazim kendimize zaman kalsin diye. Genelde anlayis gösteren esim bile evde eksik bir sey olup da vakit bulamadim deyince hemen sporuna vakit buluyorsun cevabini yapistiriyor. Tabii spor da yaparken aralarda cocugun bezini degistirmek, yatirmak, süt hazirlamak gibi aralar da vermiyor degiliz. Cogumuz aslinda biraz da bu gibi sorunlardan spordan soguyor tembellesiyoruz.

Secret weapon`u izliyorum simdi. Ne dersiniz yerde bayilmadan yapilabilir mi?

Süper ötesi!!! Iste benim uzun zamandir aradigim hareketler! Özellikle havlu ile yapilanlarin ic bacagima cok faydasi olacagini düsünüyorum. Belki tamamini yapamam ilk seferde ama bugün hemen deneyecegim. Sen cok yasa Leandro!!!

Denemissin ic bacak icin süperse offf mutlaka yapmak gerek ama haftada kac gün 2 yeterli olurmu acaba
Hepsini full yapicam diye zorlama yavasta olsa yapmaya calis güclendikce onlarin seviyesine geliyosun zaten ama ilklerimiz biraz acemi oluyor tabiiii
Bende cok merak ediyorum
Bum bum ile tummy tuck yapicam simdi

Valla thalix`cim herseyi birakip bunu yapmak geliyor icimden süper bi sey ama Leandro`nun tüm calismalari cok güzel o yüzden vazgecemiyorum. Victoria Secret`a da bakinca sürekli onun hareketlerini görüyorum. Ben simdilik günü gününe bir programim olmasa da haftada bir de olsa rio extreme yapmaya calisiyorum, leslie ve tummy tuck genelde bir arada oluyor ya da leslie ve bacak hareketleri. Pilates`e de daha cok zaman ayirmak istiyorum ama hepsi bir arada olmuyor.

Anliyorum canim ben programlarda sunu farketmistim cardio sonucta kalori yapmak icin 3 gün veriyor bazen 2 gün veriyor mesela... Ama arkasindan asil sIkIstIrma egzersizlerini veriyor yine haftaya göre.
Senin programinda benzer gibi tabi kendin ayarliyosun bence platese gerek yok cünkü Leonardonun Tummy Tuck videosundaki hareketler platesteki hareketlere cok benziyor hatta ordan gibi... High Tight ta bile var .Bence icine sentezlemisler zaten platesi :) mari winsor muydu yapmak istedigin platesten yoksa baska videolar mi?

Ek not : üstteki bir mesajini okudumda deryacim cocuklar her zaman olucak hayatinda onlar büyüdükten sonrada tabiki cok ilgileniceksin haliyle ama kendine vakit ayirmakta senin enn dogal hakkin sen bunu yapmazsan asil o zaman yipranirsin enerjini atman gerekli 1 saattini kendine ayirmissin cok mu? ...Esler malesef cok anlayissizlar bence bu tarz konularda..yapcak bisi yok aldirmamak gerek.Sen iyi sonuclar aldiginda o da gözlerine inanamiycak bence..
Tabi ben evli olmayan cocuksuz bir bayanim bunlari söylemek kolay demeyin genede iyi bir gözlemciyimdir

Son düzenleme:

Bazen bende sIkIliyorum hep ayni video falan diye düsününce ama Leonardo allahtan cok sevimli güleryüzlü bi insan onu görüncede cok motive oluyorum icimden dayan dayan diyede kendimi avutuyorum Napalim iyi bir vücut sahibi olmak icin cok caba sarf etmek gerekiyorrr Hem Brazil den daha iyi bi program Kalca bacak basen hatta karin üzerine bile yok bence alaninda eennnnn iyisi

Son düzenleme:

Evet sonucta bütün hafta öyle ya da böyle hareket etmis oluyorum. Tummy tuck taki pilates hareketlerinin farkindayim, leslie`de de var onlardan. Ben happy and fit diye almanca bir siteden yapiyorum zaman zaman cok güzel anlatiyor oradaki kiz ama tabii zaman kalmiyor diger programlardan. Belki istedigim forma girince arttiririm.
Az önce leslie ile 3 hizli mil, secret weapon ve tummy tuck yaptim (525 kalori). Aslinda ic bacaklara yönelik olan havlulu hareketler onlari diger calismalar arasina da katip yapabiliriz zaman darliginda. Özellikle havluyla yanlara acilan hareketlerde ic bacagin gerildigini cok hissediyorsun. Kardioda leslie`nin üstüne tanimiyorum ben en cok onunla kalori harciyorum.

Nette birisinin Deluxe programini buldum program aynen söyle kopyaliyorum

Monday: Rio Extreme (50 minutes)
Tuesday: High & Tight (35 minutes) + Secret Weapon (20 minute) + Abs Rapido (10 minutes)
Wednesday: Rio Extreme(50 minutes)
Thursday: High & Tight (35 minute) + Secret Weapon (20 minute)+ Abs Rapido (10 minutes)
Friday: Rio Extreme (50 minute)
Saturday: Bum Bum (35 minutes) + Tummy Tuck (20 minutes)

Monday: High & Tight (35 minutes) + Secret Weapon (20 minute) + Abs Rapido (10 minutes)
Tuesday: Rio Extreme (50 minutes)
Wednesday: High & Tight (35 minutes) + Secret Weapon (20 minute) + Abs Rapido (10 minutes)
Thursday: Rio Extreme (50 minutes)
Friday: High & Tight (35 minutes) + Secret Weapon (20 minute) + Abs Rapido (10 minutes)
Saturday: Rio Extreme (50 minutes)

selam bayanlar, program güzel ama uygulayabilen babayiğiti tebrik ederim. Benim naçizane programımda bugünlük 3mil lesli ve jillian üstüne de kısa bir kalça basen olucak.şimdilik 3 mil bitti. Kız uyanmadan jilliani yapsam üstümden büyük yük kalkıcak. Yapamadığım zaman vicdan azabı duyuyorum, bu sefer pes etmicem. Sıkı ve fit bir vücut için spora devam..

yapcam yapcam dedm hala ev işinden zaman bulamadım 1 saate anca yaparım ahh ahh

3mil leslie, jillian shred level 1-4 ve tummy tuck yaptım ..Bu arada tummy tuck ilk denememdi. Çok beğendim, güzel çalıştırıyor çok zorladı ama bu çalışmayı zaman buldukça yapıcam.Hadi bayanlar boş durmak yok spora devam :)

İşte size motive edici sözler;

Her sabah yataklarınızdan sınırlarınızı aşıp ileri gitmek için kalkın.O düşündüğünüz gerçek olabilir eğer inanabilirsen.İçinizde ayağa kalkın ve olacakları seyredin.Başarı senin kalbinde sen kalkıp kaderini eline alacaksın.Bunun başka yolu yok.Geleceğin kendi avuçlarının arasında sen kendi kendine yeterlisin.Başarmak için gereken herşeye sahipsin.Beklemek zorunda değilsin keimseden izin almak zorunda değilsin.

Hayatta nerede olursan ol,ne yaşıyor olursan ol,imkansızı başarabilirsin.Ayağa kalkabilirsin dışarı çıkıp hayatını ilham veren bir hikayeye dönüştürebilirsin.Daha ne bekliyorsunuz harekete geçin.En zor olan ilk adımı atmaktır.İlk adımı attıktan sonra geriside gelecektir.Hiçbirşey zor değil onu zorlaştıran da biziz yeterki o iş parçalara ayrılsın.İlk adımı atarsanız hedefinize bir adım daha yaklaşmış olursunuz.Bazı şeyleri sürekli erteliyoruz.Aslında kendimizi iyi hissetmemiz için o iş her ne ise onu yapmanız gerekiyor.Bunu başarabilirsiniz ama hergün inatla tekrar tekrar.

Ne istediğine karar verip hayatına yöne ver.Kararlı olun cesaretin diğer yüzü kararlılıktır.Şunu unutmayın,azmederseniz kendinize güveninizde artar.Gerçek cesaret,engeller ve zorluklarla boğuşurken mücadele gücünüzün kalmadığını hissettiğiniz anda vazgeçmek yerine,devam etmeyi seçebilmektir.Gerçek cesaret içinizdeki düşmanla savaşabilmektir.

Hayattan ne istediğinize karar verip o uğurda çalışmaya başladığınızda,hayatta ulaşabileceğiniz en büyük sevinci ve tatmini yaşarsınız.Hedeflerinize inanmalısınız plan yapın hedefinizi eyleme dökün.Hedefinizi gerçekleştireceğiniz bir tarih belirleyin.Çalışmaya hemen bugün başlayın.Hergün sizi hedefinize yaklaştıracak extra bişey yapın.Hayaliniz ve hedefleriniz dokunuzun ve hücrelerinizin bir parçası haline geldiğinde karşınıza çıkan hiçbişey sizi durduramayacak.

Bir şeyin imkansız olduğuna inanırsanız,gerçekleştirme ihtimalini otomatikman devre dışı bırakırsınız.Güçlü arzularınız varsa,hiçbir problem sizi durduracak kadar büyük olamaz.Herşey gerçekten zihinde bitmektedir.Düşüncelerinizi kontrol edebilirsiniz bunu yapabilme gücüne sahipsiniz.Hayal gücü dünyayı yönetir.Hedeflerinize ulaşma hızınız,onları ne kadar net ve sıklıkla canlandırdığınızla ilişkilidir.

Box şampiyonu Muhammed Ali'nin sözü ( Antrenmanların her dakikasından nefret ediyordum.Fakak kendi kendime VAZGEÇME dedim.Şimdi sıkıntı çek ve hayatının geri kalanını bir şampiyon olarak yaşa)

Bende bu istikrarı koruyabilmek için bu sözleri kağıda yazıp hergün görebileceğim yere astım.Bu sözlere her baktığımda içimdeki güç de açığa çıkıyo işte o zaman daha ne bekliyosun tembellik üşengeçlik tuzağına düşme 1 saat dişini sık sonra o görevini yapmanın zevkine ve huzuruna kavuş diyorum kendi kendime.Gerçekten bu sözlere ihtiyacım vardı sizlerlede paylaşmak istedim çünkü spor konusunda hedeflerim olmasına rağmen istikrarımı koruyamadım çok ihmal ettim bu aralar.Her okuduğum kitapta inandıktan sonra insanoğlunun yapamayacağı hiçbişey yokmuş çünkü ihtiyacı olan herşeye sahipmişiz yeterki bu gücü hissedip açığa çıkaralım.Bende ayağa kalkmak istiyorum artık.Kendime ait bi şeyler yapmak istiyorum.Başka sözlerde var şimdilik bunları yazdım sonra diğer kısımlarıda paylaşmak istiyorum.

ne güzel yazmışsın aynen öyle bıkmadan usanmadan devam etmemz lazm

Selaaaaam KKnin fit kizlari bugünde yeni bir güne coktan basladik
bakalim calismalar nasil gidiyor ben bugün hight tight ve cardio axe yapicam öglene aldim bugün
Gazetede bir haber cikmis Manken Candice Swanepoel güzellik sirrini desifre etti diye

Yani mankende olsa ,siradan biri de olsa yapilan egzersizlerin bizimkilerden farki yok kizlar calismaya devam edin umudunuzu sakin kaybetmeyin Dayaninnn sIkI calisin en cok ama en cok kendinize inanin basaricaksiniz bunu .Istediklerimize sahip olabilmek icin tek yapmamiz gereken Disiplinli bir sekilde Istikrari yakalamak ! Gerisi zaten gelecek..

kızlar merhabaa
bu egsersizler dikkatimi çekti birkaç videoyu izledim yorucu ama eğlencelide görünüyodu
yeni başlayacak olan biri için hangisinden başlasam bilemedim
sizce ilk hangisinden başlamalıyım
malum yaz geliyo sigarayı bıraktığımdan beri kiloda aldım acilen bişeyler yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…