Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Günaydın kızlarrrr. Sürekli kaytardığım için ve bi türlü devamını getiremediğim için pazartesi baştan başlamıştım.
Dün ilk defa cardio axe yaptım. İlk defa bir sporu yaparken bukadar eğlendim yaa süperdi keşke hergün cardio axe olsa göbek atar gibi spor yaptımm. acaba kaç kalori yakıyor cardio axe :)

selam arkadaşlar, bende kendime bir program oluşturmaya karar verdim. şimdiye kadar jillian ve brazil in videolarını deneyerek neye ihtiyacım varsa bir program oluşturcam. dün de jillian ın 30 day shred level 1 denedim, 1,5 lt lik ağırlıklarla yaptım hareketler kolay geldi.Fakat kol kaslarım çok güçsüz bu sebeple kollarımı çalıştırmak için jillian a devam edicem. bunun yanında asıl hedefim bacak , basen kalça ..bu sebeple günlük ekstra çalışmalar eklemeyi düşündüm. inşallah bir düzen oluşturur devam ederim. hergün bir şeyler yapıyorum ama düzen yoktu, programım olursa ona uymak daha kolay olucak.

Son düzenleme:

Valla ben bum bum haric hepsinin kalori miktarini yazmistim burada ama simdi mesaji bulamadim. Sanirim 350 kalori civariydi. Tabii yakilan kalori miktarlari kisiden kisiye degisebildigi gibi ayni kisinin gösterdigi tempoya göre de degisebiliyor.

Bugünün hareketi: 4 mil Leslie ( 3 hizli mil, 1 mor mil). Gece halim kalirsa belki biraz pilates yaparim. Sizlerden ne haberler var?

Bende bugün Rio extreme yaptim cok yordu beni sabah ama harikaaa bisiy gercekten dayanmak gerekiyor sonuna kadar
Bilmiyorum hergün yapabilirmiyim rioyu en olmadi programi bitirince arada bir yaparim tüm vücudu calistiriyor gercekten

selam bayanlar, bende bugü jillian level1-2 ve leslie 2 mil yürüdüm. bu gece vakit bulursam 12 dk lık kalça hareketi var onuda yapmak istiyorum güzel çalıştırıyor..

Bugün bizim kizlar uykuda anlasilan. Ben Leslie ile 5 mil yürümeye gidiyorum. Kardioya biraz agirlik verdim bu aralar cünkü okudugum tüm forumlarda karindaki yaglari eritmeden kaslarin ortaya cikmayacagi yazili.

Bugün bizim kizlar uykuda anlasilan. Ben Leslie ile 5 mil yürümeye gidiyorum. Kardioya biraz agirlik verdim bu aralar cünkü okudugum tüm forumlarda karindaki yaglari eritmeden kaslarin ortaya cikmayacagi yazili.

Uyumak yooooooook
Cardio axe yaptim 9:30da simdide kahvalti yaptik 12 veya 1 gibide high tight yapicam bugünkü programimda bunlar var

Demek yaglar erimeden olmuyor six packs hmm napalim caliscaz artik Leonardonun dedigi gibi Come on work deeper

Ablanizla gurur duyabilirsiniz. Leslie ile 5 mil (512 kalori), abs rapido ve 10 dk victoria secret bacak hareketleri. Hepsinin toplami 700 kalori. Cok yorgun ama süper mutlu hissediyorum kendimi. Yesil cay ve meyve salatasini hakettim herhalde...

Son düzenleme:
Ablanizla gurur duyabilirsiniz. Leslie ile 5 mil (512 kalori), abs rapido ve 10 dk victoria secret bacak hareketleri. Hepsinin toplami 700 kalori. Cok yorgun ama süper mutlu hissediyorum kendimi. Yesil cay ve meyve salatasini hakettim herhalde...

Bravo deryacim müthissin gercekten azmine hayranim

Bravo deryacim müthissin gercekten azmine hayranim

Bu kez hirs yaptim, elimde firsat varken istedigim hedefe ulasacagim. Mesela Kate Moss`un karnina hayranim, six pack`i yok ama dümdüz varsin six pack olmasin ama sis de olmasin balon gibi. Vücudum sekillendikce kendime güvenim yerine geliyor.

Derya harikasın 700 cal müthiş, ben henüz spor yapamadım..sabah erken kalkıyoruz ama ev işi, yemek olayı ve kızı uyutmadan girişemiyorum. Şimdi kızın önüne oyun hamuru koydum bişiler yapmayı denicem. Öğleden sonrada jillian level 1 -3 yapıcam inşallah..herkese kolay gelsin

Hepinizi tebrik ediyorum kocaman alkış Az kaldı ha gayret yaza fıstık gibi olacaz kocalarımızın gözü de dışarda pörtlemeyecek

Resimler cok fenaaa sexy
ins hepimiz böyle olucazzz calismaya devam vazgecmek yoook biz erkek milleti gibi kolay pes edenlerden degiliz

hoşbuldum, ben uzun zamandır bu başlığın farkındayım ama tembellik katsayım elvermiyor henüz 10 nisandan sonra kısmetse ahahaha

Sevgili alexus hosgeldin, bu baslik cok keyifli ben de burda takildim kaldim. Birbirine destek olan bayanlar takimi da diyebiliriz.

Aynen cnm pes etmek yok bu arada senin avatar da çok seksi thalix cim.Şu Rio Extreme yi çok merak ettim videosu vardı bende yarıya kadar gelip bırakmıştım fazla dayanamadım işime yaramıyo diyede videoyu sildim.Şimdi Derya'nin verdiği link vardı
Brazil Butt Lift - Bum Bum Workout Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu linkte açtığınız videonun sol tarafında (Download MP4 Video:240p / 360p / 480p)işte bu 240p ye tıkladığınızda inmeye başlıyo ben indiriyorum şimdi az kaldı bunu diğer videolar içinde tıklayın link isteyen arkadaşlar uğraşmasınlar.

Bu arada ben Brazilin takvimini arıyorum Rio'nunda içinde olduğu ben baktım ama işime gelen bi program bulamadım.Ona göre devam ederim bundan sonra takvim olmayınca ve plan program yapmayınca malesef sadık kalamıyorum işte böyle o yüzden pzt den itibaren takvime göre giderim bende.Bugün bisiklet 20 dk + Leg magıc 200 yaptım+50 squat akşama halim kalırsa call yaparım artık.

Lioncum Paintten kolay bi cizelge yapabilirsin en cok agirlik vermen gereken bölgeyide ona göre ayarlamis olursun 2 gün high tight 1 gün rio 2 gün tummy tuck 2 gün bum bum gibi .... ki sen zaten iyi biliyosun canim
Secret weaponda varmis buldum verdigin linkte

http://vdownload.eu/watch/2561456-leandro-carvalho-brazil-butt-lift-secret-weapon.html
burda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…