Günaydın kızlarrrr. Sürekli kaytardığım için ve bi türlü devamını getiremediğim için pazartesi baştan başlamıştım.
Dün ilk defa cardio axe yaptım. İlk defa bir sporu yaparken bukadar eğlendim yaa süperdi keşke hergün cardio axe olsa göbek atar gibi spor yaptımm. acaba kaç kalori yakıyor cardio axe :)
Bugün bizim kizlar uykuda anlasilan. Ben Leslie ile 5 mil yürümeye gidiyorum. Kardioya biraz agirlik verdim bu aralar cünkü okudugum tüm forumlarda karindaki yaglari eritmeden kaslarin ortaya cikmayacagi yazili.
Ablanizla gurur duyabilirsiniz. Leslie ile 5 mil (512 kalori), abs rapido ve 10 dk victoria secret bacak hareketleri. Hepsinin toplami 700 kalori. Cok yorgun ama süper mutlu hissediyorum kendimi. Yesil cay ve meyve salatasini hakettim herhalde...
Bravo deryacim müthissin gercekten azmine hayranim
Sevgili alexus hosgeldin, bu baslik cok keyifli ben de burda takildim kaldim. Birbirine destek olan bayanlar takimi da diyebiliriz.
Aynen cnm pes etmek yok bu arada senin avatar da çok seksi thalix cim.Şu Rio Extreme yi çok merak ettim videosu vardı bende yarıya kadar gelip bırakmıştım fazla dayanamadım işime yaramıyo diyede videoyu sildim.Şimdi Derya'nin verdiği link vardı
Brazil Butt Lift - Bum Bum Workout Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu linkte açtığınız videonun sol tarafında (Download MP4 Video:240p / 360p / 480p)işte bu 240p ye tıkladığınızda inmeye başlıyo ben indiriyorum şimdi az kaldı bunu diğer videolar içinde tıklayın link isteyen arkadaşlar uğraşmasınlar.
Bu arada ben Brazilin takvimini arıyorum Rio'nunda içinde olduğu ben baktım ama işime gelen bi program bulamadım.Ona göre devam ederim bundan sonra takvim olmayınca ve plan program yapmayınca malesef sadık kalamıyorum işte böyle o yüzden pzt den itibaren takvime göre giderim bende.Bugün bisiklet 20 dk + Leg magıc 200 yaptım+50 squat akşama halim kalırsa call yaparım artık.
Lioncum Paintten kolay bi cizelge yapabilirsin en cok agirlik vermen gereken bölgeyide ona göre ayarlamis olursun 2 gün high tight 1 gün rio 2 gün tummy tuck 2 gün bum bum gibi .... ki sen zaten iyi biliyosun canim
Secret weaponda varmis buldum verdigin linkte
Leandro Carvalho - Brazil Butt Lift: Secret Weapon Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
burda