Kimseler yokmu nasıl gidiyo hanımlar siz beni geçtiniz benim bu hafta son salondaki çalışmam valla sıkıldım zor gidiyorum.Grip geçti biraz daha iyiyim sabah spora gittim ama fazla drencim yoktu yarım saat takıldım geldim.Şimdi hevesimde geçti ya orda yapmak gelmiyo içimden maksat param yanmasın yani.Neyse herşeyden bi ders alıyorum buda olumlu deneyimler benim için.Kaç zamandır da yapmaya yapmaya benim kalça fııısssss diye inivermiş hemen aşağıya tekrar canlandırmam lazım.
Maşallah bayanlar , vaktiniz varsa bırakmayın devam edin..spor gibisi yok :) benim küçük kızım var o uyuduğunda yapıyorum uyanıkken mümkün değil. bu seferde düzenli yapamıyorum canım sıkılıyor. Hafta sonundan sonra yarım kilo almışım nedenini bir türlü anlamadım , ekstra fazla birşeyde yemedim :s acaba bacak kaslarına yükleniyorum, kardiyo az bu sebeple kas artışımı kiloyu etkiledi?
Kızım 2 yaşını geçti çok hareketli ve meraklı bir çocuk, sürekli oyunlar falan..dediğin gibi bir düzen oluşturuyorum zaman zaman..onda da 20 dk lık veya 10 dk lık kısa workout kısa bacak karın çalışıyorum.Tabi benim düzenli yapmak istediğim jillian killr bun yada brazildi..killer bunda level 1 -8 de kaldım ara veriyorum mecburi.bu arada kilo problemim fazla yok.ama 2,3 kilo verip daha sıkılaşsam fena olmaz :) 163-53 kiloydum sabah baktım 53,5 :sKardio cok önemli sevgili illet, özellikle de kilo vermek istiyorsan. Kizini alistirabilirsin, oyun gibi. Ben kücük bir örtü koyuyorum yere o da videolarla cok egleniyor, yürüyor, bacaklarini kollarini kaldiriyor alkis yapiyor. Yoksa sadece uyumalarini beklesek hic bir sey yetistiremeyiz.
Kızım 2 yaşını geçti çok hareketli ve meraklı bir çocuk, sürekli oyunlar falan..dediğin gibi bir düzen oluşturuyorum zaman zaman..onda da 20 dk lık veya 10 dk lık kısa workout kısa bacak karın çalışıyorum.Tabi benim düzenli yapmak istediğim jillian killr bun yada brazildi..killer bunda level 1 -8 de kaldım ara veriyorum mecburi.bu arada kilo problemim fazla yok.ama 2,3 kilo verip daha sıkılaşsam fena olmaz :) 163-53 kiloydum sabah baktım 53,5 :s
Arada siskinlikler olur =)
Cok takilmamak lazim bikac güne düzeliyor
Tummy Tuck harika bisi ya six packs olmaz ama bittiginde süper hissettiriyor.Bugün yine Bum bum ve tummy tuck vardi yeni program yeniden 30 gün daha eklenmis olcak of of harika
merhaba kızlar
basen problemim var
senede 2 pantolon yırtıyorum
bende bıktım bu basenden lütfen link paylaşırmısınız
Selam arkadaşlar dün bum bum u denedim, hem kardiyo vardı hemde kalça basen iyi çalıştırıyor hareketlere yetişmekte zorlandım ama öğrenince düzgün yapılır.rio extreme de var elimde yaklaşık kaç kalori yakılır bu çalışmalarda acaba ?
Tummy tuck tan sonra karin bir süre iceri cekik kaliyor dikkat ettin mi? Valla six pack i bilmem ama benim karnimin yan taraflari ve belim cok güzel sekillendi. Sadece yandan bakinca hala bir siskinlik var ama o da azaldi oldukca.
Tünaydın diyeyim öğlen oldu.Bugün yine kaytardım salondan ay vallahi sabah sabah gitmek zor oluyo gerçektende.Uykum daha ağır basıyo uykucuyum ben.Onun yerine high&thigh videosunu yaptım ama bacaklarımda bitti sonrasında bi baktım tir tir titriyo.Arkasından 100 kez de leg magıc le tamamladım.Ama daha bitmedi fırsat bulursam callenetics de yapmak istiyorum oda bacaklara ve basenlere iyi geliyo.Bi kaç kez yapmama rağmen güzel toparlıyo bi devamını getirsem ya sıkılıyorum ondada.
Neyse hava çok güzel size bol keyifli neşeli mutlu hareketli bi gün geçirmenizi diliyorum.Buraya takılmaya fazla vaktim olmuyo malesef işleri yetiştiremiyorum spor yapmaya bile vakit bulamıyorum ama yapmadan da olmuyo.Sizlere cevap yazamasamda sürekli takipteyim hanımlar.Ceptende olsa bakıyorum meraklıyım buraya bakmadan yapamıyorum.Helal olsun bize kadınlar kulübünün azimli kararlı ve istekli hanımları.
Günaydın cnm iyiyim ilk zamanlar zorluk oluyo ama sonra alışıyo vücut pes etmemek lazım.Faydasını gördükçe bu sefer hiç bırakasın gelmez.slm canım günaydın nasılsın.dun bıraz kalca hareketı yapım dedım alıskın olmayınca nfes nefese kaldımzormus ya .ama yınede yapmaya calısacam kondisyon toplamam lazım
Günaydın cnm iyiyim ilk zamanlar zorluk oluyo ama sonra alışıyo vücut pes etmemek lazım.Faydasını gördükçe bu sefer hiç bırakasın gelmez.
youtubeden baktımda brezilion but lift ancak partlı olan var anlamadım burdan bana videoyu yollayamazmısınız acaba:s