Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

cokk gecmıs olsun canım.bende başlayacam ınsallah:KK34:
Sağol cnm benim bu soğukda dışarı çıkmaya üşeniyorum şimdi oğlanı okuldan almaya gidecem şimdide.Hiç sıcak evden çıkasım yok.
Sende başla cnm burda bizimle iyi gaza gelirsin.

Sağol cnm benim bu soğukda dışarı çıkmaya üşeniyorum şimdi oğlanı okuldan almaya gidecem şimdide.Hiç sıcak evden çıkasım yok.
Sende başla cnm burda bizimle iyi gaza gelirsin.

cok dıkkat et cnm kendıne.sonra görüsürüz .tamam baslıcam gaz vermek serbest:KK9::KK9:

Tünaydın sporcu ve azimli kızlar.Bende grip oldum bugün salona gitmedim.Şimdi sıcacık hazır fincan çorbamı içiyorum.:126:Evde çalışırım artık şu salondaki günümü doldursamda bende evden size katılsam.

Rica ederim kubita ne demek başka nasıl motive olabilirizki zaten.Topla ilgili sana videoları ayarladım işte videolar yine Brazil Butt Lift serisinden yeni versiyonu olan master series programının içerisindeki hareketler bunlar.
[video=youtube;jeEH1nXKIyk]http://www.youtube.com/watch?v=jeEH1nXKIyk[/video]
Bu video içerisinde topla olan kalça için hareket topun üzerinde bacakları yukarıya kaldırılan hareket ben onu minderin üzerinde yapıyorum bacaklarımı yukarı kaldırdıkça kalça kaslarımıda kasıyorum.

O zaman en kısa zamanda şişiriyorum topumu sinik sinik duruyodu bi kenarda.bu bum bum ne yorucuymuş kızlar öldüm resmen yarım saat ama sonunu getiremedim. Bu hareketleri hangi sıklıkta günde kaç defa yapmamı önerirsin etkili bi çözüm için .. Tecrübeli biri olarak:KK34: çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine

Son düzenleme:
Sağol cnm benim sizede geçmiş olsun havalar çarptı herkesi grip salgını var herkeste bol bol dinlenmek lazım.Seninde Allah yardımcın olsun 3 çocuk vallahi ben 2 oğlanla başedemiyorum haylazlarla.Vallahi brovo sana nazarım değmesin maşallah :nazar:diyeyim.Çok azimlisin gerçektende.

Cok tesekkür ederim. Aslinda gercekten yurtdisinda hic akraban olmadan yasamak cok zor. Esimle paylasmaya calisiyoruz cocuklarin sorumlulugunu ama o tabii calistigi icin yogunluk benim üzerimde. Ev, bahce de var ugrasilmasi gereken. Inan dinlenebilecegim zamanlardan caliyorum spor icin ama baska carem yok. Biraz da stres atiyorum iste sporla. Neredeyse ücüncü ayim bitecek ama istedigim sonuclari alamadim daha düzensizlikten. Her gün yapabilsem ve bastan Brazil`le baslasaydim daha cok fark olacagina inaniyorum. Neyse Mayis`a kadar vaktim var. Yüzme sezonu acilmadan ne kadar yol alsam kardir.

Cok tesekkür ederim. Aslinda gercekten yurtdisinda hic akraban olmadan yasamak cok zor. Esimle paylasmaya calisiyoruz cocuklarin sorumlulugunu ama o tabii calistigi icin yogunluk benim üzerimde. Ev, bahce de var ugrasilmasi gereken. Inan dinlenebilecegim zamanlardan caliyorum spor icin ama baska carem yok. Biraz da stres atiyorum iste sporla. Neredeyse ücüncü ayim bitecek ama istedigim sonuclari alamadim daha düzensizlikten. Her gün yapabilsem ve bastan Brazil`le baslasaydim daha cok fark olacagina inaniyorum. Neyse Mayis`a kadar vaktim var. Yüzme sezonu acilmadan ne kadar yol alsam kardir.

Eminim mükemmel bir annesindir :KK34:
Spor konusunda tek gerekli olan sey ISTIKRAR + DISIPLIN
biz bunu basaraacagiz bu yaz gelmeden hemde :) herseyden önce kendinize inanin kizlar biz istersek neden olmasin ama yeterkiiiii cok cok cok isteyelim
Siz de kendimde hedefinize ulasmadan kesinlikle rahat etmiycem Bunu basaracagiz Hayal falan olmiycak düpedüz gercek olucak ..

Kadinlar günümüz Kutlu olsun arkadaslar... Insallah önümüzdeki kadinlar gününü hepimiz istediklerimize ulasmis olarak kutlariz.

Hepimizin Kadinlar günü kutlu olsun erkek egemenliginin ezici gücü karsisinda hala kadin olmaya calisan bizler icin degerini bilmemiz gereken bir gün...

Sağolun kızlar ilaçlarımı alıyorum ama bugün daha kötüyüm ayağa kalkamıyorum hiç gücüm yok.Toparlanmaya çalışıyorum işte.

Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.En kıymetli fedakar koruyucu şefkatli vssss kadınlarımızın bu toplumda daha fazla söz sahibi olmasını temenni ediyorum.

Sağolun kızlar ilaçlarımı alıyorum ama bugün daha kötüyüm ayağa kalkamıyorum hiç gücüm yok.Toparlanmaya çalışıyorum işte.

Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.En kıymetli fedakar koruyucu şefkatli vssss kadınlarımızın bu toplumda daha fazla söz sahibi olmasını temenni ediyorum.

canım bı doktora gıtseydın.ilaç verirdi en azından .bak cok yorma kendını bol bol dınlen.:KK54::KK54::KK54:

canım bı doktora gıtseydın.ilaç verirdi en azından .bak cok yorma kendını bol bol dınlen.:KK54::KK54::KK54:
Üşendim gitmeyede evde vardı antibiyotik onu aldım.Şimdide çorba içerken bi bakiniyim dedim malum kadınlar günümüzü kutlamak için.Yormuyorum fazla hiç iş yapmadım öylece duruyo iş güç bıraktım şu çorbamı da içeyim yatıcam zaten

Bugün biraz daha tempolu ve bilincli yapinca Rio extrem de 450 kalori harcadim. Umarim zamanla alisirim, simdilik her tarafim agriyor. Sanirim rio yu benden baska yapan yok o yüzden soramiyorum ne kadar zamanda sonuc aldiniz diye. Eh artik ben öncülük edecegim size. Yaza kadar bakalim neler olacak. En azindan haftada üc gün yapabilmeyi planliyorum. Diger günlerde de tummy tuck filan yaparim. Yürüyüslerimi de eklersek bos kalmamis olurum.

Deryacim kolay gelsin belliki Rio da cok yoruyor ben bu ay itibariyle 1. ayimi doldurdum Brazilde ve Klasik programa gectim .Programda Sculptlardan bazilarini silip Rio yaptim .Haftaya deniycem Ama baya yorucu oldugunu tahmin edebiliyorum yanliz cok güzel hareketler var dambill olmadigindan su sisesiyle falan idare edicem artik :18:
Merakla bekliyorumm

Kendine bir cizelge yapmalisin cok güzel oluyor gercekten 3 gün Rio biraz agir gelebilir ama yinede sen bilirsin

Son düzenleme:
Deryacim kolay gelsin belliki Rio da cok yoruyor ben bu ay itibariyle 1. ayimi doldurdum Brazilde ve Klasik programa gectim .Programda Sculptlardan bazilarini silip Rio yaptim .Haftaya deniycem Ama baya yorucu oldugunu tahmin edebiliyorum yanliz cok güzel hareketler var dambill olmadigindan su sisesiyle falan idare edicem artik :18:
Merakla bekliyorumm

Kendine bir cizelge yapmalisin cok güzel oluyor gercekten 3 gün Rio biraz agir gelebilir ama yinede sen bilirsin

Sevgili thalic rio gercekten tüm vücuda yönelik hareketler iceriyor. Ben de su siseleriyle calisiyorum. Bazi hareketler lastik bantla bile yapilabilir. Üc gün diye planladim ama hep evdeki programa bagliyim tabii. Iki de olabilir bilemiyorum simdiden. Ben cizelgeye birebir uyamadigim icin tüm haftaya bölmeye calisacagim iste. Bir ay deneyecegim bakalim sonuc alacak miyim? Belki aralara biraz leslie karistirilabilir kaslara fazla yük binmesin diye. Sen bir ayda iyi bir sonuc aldin mi memnun musun?

Canim epey incelme var basen bölgesi 100lerdeydi simdi 98-97 falan gösteriyor bacak bölgemde 59 gibiydi simdi 57 56 arasi oldu resim olarakta cekmistim orda daha cok fark var ama buraya koyamiyorum uygun diil yinede daha cok yolum var ise yaradigini 1 aydir hissediyorum ama bi ustalasmada oldu ilk bumbum videolarini yaparken yapamadigim hareketler bile vardi dengem bozuluyodu simdi azda olsa onlardan bile yapabiliyorum gün gectikce direncim artiyor dayanabiliyorum tabi hala onlar kadar hizli yapamiyorum ve bütün hareketleri tamamliyamiyorum icinden ise yarayanlari secmece yapiyorum haliyle
2 ay sonra bence süper bir kalca ve basene sahip olucam ins ...sabir lazim iste coook
Bugün 2 incir filan yedim artik telafisi olur o kadarcik ,epeydir tatlidan uzak tutabiliyodum kendimi .. regl yaklasiyo galiba ya off

helal olsun kızlar ben yapmaya çalıştım da bum bum ı resmen yere yapışıyordum,dizlerimi aşırı zorladı sadece 5 dk yapabildim feci ağır yani..selülitsavar falan halt etmiş ben leslie ve pilates yapardıdm ama bunu yapamıyorum yaaa

Leandro victoria secret modellerini de calistirdigi icin calismalari izlediginizde cok zanidik hareketlerle karsilasacaksiniz. Kisa süre oldugu icin en efektiv hareketleri secip koyuyorlar. Aslinda cesitli bölgelerden bir karma yapip yarim saati öyle de doldurabilir insan.

Bu sabah nasil olduysa cocuklardan önce uyandim. Hemen firsati degerlendirip Leslie ile hizli bir mil yaptim. Az önce de tummy tuck ve yarim saat popsugar bacak hareketleri ve 5 dk gögüs hareketleri yaptim. Günün özeti 450 kalori. Önümüzdeki iki üc hafta baska islerimden dolayi ancak firsat buldukca spor yapabilecegim o yüzden biraz depolayayim dedim. Saka bir yana yaptikca yapasi geliyor insanin size de öyle oluyor mu?

Kizlar ulkemizde popo bence cok onemli hepimiz once oraya bakiyoruz. Dik ve diri popolar icin ne gerekiyosa yapacagim, annemin ki gibi dussun istememmmm.

X