Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Mide bagirsak gribim gecsin yine araniza katilacagim kizlar. Cok berbat bi sey tatilimizi bile iptal etmek zorunda kaldik ailece yatak dösek yatiyoruz.

Mide bagirsak gribim gecsin yine araniza katilacagim kizlar. Cok berbat bi sey tatilimizi bile iptal etmek zorunda kaldik ailece yatak dösek yatiyoruz.

Gecmis olsun canim herseyden önce gelir saglik acelemiz yok nasil olsa dimi ama ins kisa zamanda iyilesirsin

Bende bugünkü programimi bitirmenin mutlulugunu yasiyorum cardio axe&high tight süper ötesi:KK52:

derya çok geçmiş olsun :/ bir an önce iyileşip aramıza dönmen dileğiyle :KK71:

bugün sculpt günü ama ben totoyu boş bırakmayıp winsor pilatesin ardından yapıcam, birazdan başlarım :KK31:
sculpt azıcık yavaş sanki, inş sıkılmam.

Arkadaslar objektifliginize güvenerek kendi basligima da ekledigim iki resmi sizlerle paylasmak istiyorum. Ilki Mayis`ta cekildi ikincisini de ayni tisörtle oglum bugün cekti. Lütfen arada bir fark görüp görmediginizi söyler misiniz?

Bu arada tüm gecmis olsun dileklerinize tesekkür ederim. Bugün ayaklandim gördügünüz gibi ilk is olarak kilomu düsünüyorum.Eki Görüntüle 636935 Eki Görüntüle 636936

Canim eger besigin yanindaki resmin yeni cekildiyse diger kotgiymis oldugun resime göre cok fark var vucudun sIkIlasmis karin bacaklar toplanmis görünüyor

sakin sporu birakma tabi su an hastasin ama iyilestiginde de devam ettirirsen zamanla dahada iyi sonuclar alicaksin

diger arkadaslarda yorum yaparlar ama ben bariz fark gördüm

Canim eger besigin yanindaki resmin yeni cekildiyse diger kotgiymis oldugun resime göre cok fark var vucudun sIkIlasmis karin bacaklar toplanmis görünüyor

sakin sporu birakma tabi su an hastasin ama iyilestiginde de devam ettirirsen zamanla dahada iyi sonuclar alicaksin

diger arkadaslarda yorum yaparlar ama ben bariz fark gördüm

Evet besigin yanindaki yeni resmim. Ayni kotu giyemedim cünkü artik üzerimden düsüyor. Cok tesekkür ederim yorumlarin icin ben de farki gördüm ama acaba kendimi mi kandiriyorum bir de kizlara sorayim dedim. 43 yasinda oldugumu ve sezaryenle üc cocuk dünyaya getirdigim düsünülürse yine de iyi sonuc aldim diye seviniyorum.

derya1970 fark olmaz olur mu yaa karnın daha gergin ve düz gözüküyo. ayrıca sen yoğunluğu göbeğine vermene rağmen kollarında ve omuzlarında bile fark var köprücük kemiklerin daha belirginleşmiş gerdan mı deniyo ne deniyo oralarda bile incelme var, çok iyi gidiyosunn tebrikler! :KK64::KK64:

thalix
sculpt'ımı yaptım geldim hemmen yorumlar geliyor.
ağırlıkla mı çalışıyosun öncelikle? ağırlık ve ağırlıksız çok fark ediyo inan. omuz ve arka kolu çok iyi çalıştırıyo sculpt. çalışırken ara ara hissettim yandığını çok iyi geldi. benim ön kolumda kaslarım belirgin ama arka kol öne göre çok yumuşak sertleşmesi lazım işe yarayacağını hissediyorum. bi de omzum genişlese hiiiç fena olmaz.

dediğim gibi özellikle arka kol ve omzumun gelişmesini istediğim için sculpt'tan memnun kaldım ben. sen eğer oralara pek takılmıyosan sıkılmış olabilirsin. mesela sculpt'ta sırt ve karın çalışması da var ama ben de onlardan sıkıldım olmasa da olurmuş. aynı şekilde tummy tuck'ta da sıkılıyorum. karın çook sıkıcı :KK59: bence sen yine de sculpt'ı bırakma. vücudun her yeri aynı oranda çalışmalı ki en yüksek verimi alabilelim. daha iyi vücut daha çok özgüven :KK19:

Derya geçmiş olsun cnm resmini gördüm ve gerçekten gözle görülür bi sonuç var.Bu şekilde devam et hedefe doğru yol alıyoruz kızlar ha gayret.

Thalix , frances aynen pes etmek yok beni kimse tutamaz :KK55:şimdi aklım başıma geldi yediklerimede dikkat ediyorum akşam yemeklerini kestim abur cuburda yemiyorum çok istemedikçe.Bacaklarım cayır cayır yanıyo.İlk günlere göre toparlanma ve gözle görülür sonuç var.Kalçam da çok seksi oluyo yani kas yaptım galiba.Evdede malzemelerim var plates lastiğim kum torbam dambıllarım eliptik bisikletim leg magıc vsssss ama evde nedense tembellik oluyo aman sonra yaparım şu işimi yapayım ondan sonra yaparım yok çocukların kocanın istekleri bitmiyo.Bu ay tamamlarımda önümüzdeki ay kocam gönderirmi bilmiyorum dır dır çenesi herşeye karışması yetiyo zaten.

Tesekkür ederim kizlar bana cok moral verdiniz. Bu basliktaki sicaklik yüzünden her gün ugruyorum zaten. Sporun ise yaradigina ben de inaniyorum. Kilolu oldugum resimde midem nerdeyse gögsümle birlesmis durumdaydi simdi o kisim gitti ve yanlarda gözle görülür bir sekillenme var. Belim ortaya cikti resmen. Simdi tabii karnimin en yagli kismi kaldi o da zamanla gider insallah. Ben de hic diyet yapmadim ama baklava börek de yemedim. Sabahlari cok güzel kahvalti ederim zaten krusanli, yumurtali, salamli her seyi yerim. O ögün zaten günlük harekette gidiyo. Öglen de evde ne pistiyse yiyorum. Aksam ya hafif yemeye calisiyorum salata, meyve gibi cogu zaman da cocuklarin aksam stresinden istahim kaciyo zaten. Yalniz benim avantajim aksam altidan sonra hic yemem. Bu cok ise yariyor. Tatlidan kistim biraz fazla cikolata yiyordum simdi canim cekince iki parca atiyorum agzima. Ya da meyveyle kendimi kandirmayi deniyorum. Bugün esim kalori ölcen polar saat almis bana gögse takilan aparati da var. Artik daha bilincli calisacagim yani.
Lütfen vazgecmeyin siz de hepiniz benden gencsiniz simdi toparlanirsaniz ilerde cok kolay olur sizler icin. Belirli bir yastan sonra cok zorlasiyor vücudu bir sekle sokmak. Ben bugün cok daha iyiyim bu arada iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Yarin Leslie ile baslamayi düsünüyorum. Hafif bir calismayla baslayayim hastalik sonrasi. Herkese sevgiler.

Bugün biraz vasat gecti bumbum vardi programimda dünün yorgunlugu üstümde hala l carnitine aldigim halde squat hareketlerini yaptim body shake kisimlarini falan yaptim biraktim yarina daha iyi olmam gerek dinlenmeden bu is olmaz

Tesekkür ederim kizlar bana cok moral verdiniz. Bu basliktaki sicaklik yüzünden her gün ugruyorum zaten. Sporun ise yaradigina ben de inaniyorum. Kilolu oldugum resimde midem nerdeyse gögsümle birlesmis durumdaydi simdi o kisim gitti ve yanlarda gözle görülür bir sekillenme var. Belim ortaya cikti resmen. Simdi tabii karnimin en yagli kismi kaldi o da zamanla gider insallah. Ben de hic diyet yapmadim ama baklava börek de yemedim. Sabahlari cok güzel kahvalti ederim zaten krusanli, yumurtali, salamli her seyi yerim. O ögün zaten günlük harekette gidiyo. Öglen de evde ne pistiyse yiyorum. Aksam ya hafif yemeye calisiyorum salata, meyve gibi cogu zaman da cocuklarin aksam stresinden istahim kaciyo zaten. Yalniz benim avantajim aksam altidan sonra hic yemem. Bu cok ise yariyor. Tatlidan kistim biraz fazla cikolata yiyordum simdi canim cekince iki parca atiyorum agzima. Ya da meyveyle kendimi kandirmayi deniyorum. Bugün esim kalori ölcen polar saat almis bana gögse takilan aparati da var. Artik daha bilincli calisacagim yani.
Lütfen vazgecmeyin siz de hepiniz benden gencsiniz simdi toparlanirsaniz ilerde cok kolay olur sizler icin. Belirli bir yastan sonra cok zorlasiyor vücudu bir sekle sokmak. Ben bugün cok daha iyiyim bu arada iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Yarin Leslie ile baslamayi düsünüyorum. Hafif bir calismayla baslayayim hastalik sonrasi. Herkese sevgiler.

Canim her zaman birbirimize destek olucagiz burdaki amacimiz zayiflamak olsada motivasyonda cok önemli
herseyden önce inanmamiz gerek biliyorumki hepimizin zaaflari var tatlilar olsun unlu gidalar olsun evde pisen yemekler yada yaptiklarimiz haliyle oluyor spor yparken bunu minimuma indirmek gerek türk mutfagi cok zengin bu yönden zaten vucudu sekle sokmak hicte basit bisi diil bunu hergün daha iyi anliyorum .Milim Milim ilerleme kaydediyoruz cooook sabretmemiz gerek ama sana dukan diyetini öneririm bana göre hayatta imkansiz diye bisi yoktur güzel bir ilerleme kaydetmissin bunu destekleyebilirsin ama daha öncede dedigim gibi sporu birakma ...

Kizlar bugün kendimi cok iyi hissettim hizimi alamadim. Cardio, tummy tuck ve 10dk high tight yaptim. Yavas yavas tamamlayacagim onun da videosunu insallah. Her biri ile yaktigim kalorileri de kaydettim belki ilginizi ceker diye. Cardio 200 kal., tummy tuck 58 kal., 10 dk high&tight 52 kal.

Maşallah maşallah bize:nazar:bugün pek aktif olamadım salonda fazla halim yoktu daha doğrusu bacaklarım komple ve kalça kaslarım acıyodu önceki gün fazla üstüne düştüm hareketlerin bide ağırlıklarla yaptım.Bugünde kendimi yormak ve zorlamak istemedim.Diyete devam ediyorum öyle diyette sayılmaz tabi hocam bana protein ağırlıklı diyet listesi verdi 1 ayda 10 kilo verdiriyormuş onuda yapmak için iradeye ve boğaza hakim olmak lazım.Nedense evde yemek pişirirken kendime özel hazırlamakta olmuyo sonuçta.Akşamları 18.00'den sonra yemek yemiyorum sadece neskafe yanında kepekli bisküvi yada keten tohumlu yoğurt yiyorum.Bi ölçüm alayım dedim daha ortada incelme yok bakalım yarınki tartıda yağ oranım ve kas oranım ne çıkacak.Aynen milim milim gidiyorum ama sonuçta yavaşta olsa gidecek bu kilolar.

Favori ikilim cardio axe ve high tight i bitirmis bulunuyorum su an yorgunum haliyle bu hafta yarim yamalak yaptigim bum bumu yarin yapicam :KK14:

hadi kızlar çalışmaya devammm:KK8:
motivasyon olsun, şöyle bişi olsak ah ah :KK37:

$427207_532581626764431_488312400_n.jpg

Bugün moralim bozuldu :KK59:merakıma yenik düştüm ve tartılayım dedim.
Kilo başlangıç 66.7 şimdi 65.9
Yağ başlangıç 40 dı şimdi 42 olmuş nasıl oldu anlamadım diyet yaptığım halde:KK50:
Kas:25 di 23 olmuş kastan kaybetmişim aslında bi yerde iyiymiş kas kaybı ben fazlaca kas yapmışım o yüzden uzun zaman gerekmiş sabretmem gerekmiş
İşte bi yerlerde yanlış yaptım diyet yapmadım nasılsa sporla yağlar gider dedim bi taraftanda kas yapınca bacaklar da kalınlaştı tabi.Şimdi yağlı yiyeceklerden uzak diyet yapmam lazım nasıl yapacaksam hangi diyeti yapacağımıda bilmiyorum o adar çok diyet listesi varki.Spor yapanlar özellikle protein ağırlıklı beslenmeleri gerekiyoki kas erimesi kas kaybı olmasın.

Halim kalmıyo birazda high&thigh yapsam lastikle iyice yaksam bacakları sinir oluyorum:KK4:

Bugün moralim bozuldu :KK59:merakıma yenik düştüm ve tartılayım dedim.
Kilo başlangıç 66.7 şimdi 65.9
Yağ başlangıç 40 dı şimdi 42 olmuş nasıl oldu anlamadım diyet yaptığım halde:KK50:
Kas:25 di 23 olmuş kastan kaybetmişim aslında bi yerde iyiymiş kas kaybı ben fazlaca kas yapmışım o yüzden uzun zaman gerekmiş sabretmem gerekmiş
İşte bi yerlerde yanlış yaptım diyet yapmadım nasılsa sporla yağlar gider dedim bi taraftanda kas yapınca bacaklar da kalınlaştı tabi.Şimdi yağlı yiyeceklerden uzak diyet yapmam lazım nasıl yapacaksam hangi diyeti yapacağımıda bilmiyorum o adar çok diyet listesi varki.Spor yapanlar özellikle protein ağırlıklı beslenmeleri gerekiyoki kas erimesi kas kaybı olmasın.

Halim kalmıyo birazda high&thigh yapsam lastikle iyice yaksam bacakları sinir oluyorum:KK4:

ah yaa kas oranını artırmak o kadar zor ki :KK43:
spor salonunda ilk 10dk koşu bandında mutlaka ısın. kaslar daha kolay büyür antreman sırasında.
cardio programını mutlaka ağırlık antremanından sonra yap çok daha kolay yağ yakarsın.
ve senin de dediğin gibi protein protein protein! canın atıştırmak istese bile protein içeren çokoprens gibi bişey var, ismi Probis, kaçamakların bile proteinli olsun yanii :KK53:
yağdan kaçmana gerek yok, ama şekeri minimuma indirmen gerek. ben yağ oranımı %21e karatay diyeti yaparak indirdim aç kalmadan. tek farkı ben ekmeği bırakamadım çünkü ne yersem yiyim tam buğday ekmeksiz yapamıyorum:KK1:

ah yaa kas oranını artırmak o kadar zor ki :KK43:
spor salonunda ilk 10dk koşu bandında mutlaka ısın. kaslar daha kolay büyür antreman sırasında.
cardio programını mutlaka ağırlık antremanından sonra yap çok daha kolay yağ yakarsın.
ve senin de dediğin gibi protein protein protein! canın atıştırmak istese bile protein içeren çokoprens gibi bişey var, ismi Probis, kaçamakların bile proteinli olsun yanii :KK53:
yağdan kaçmana gerek yok, ama şekeri minimuma indirmen gerek. ben yağ oranımı %21e karatay diyeti yaparak indirdim aç kalmadan. tek farkı ben ekmeği bırakamadım çünkü ne yersem yiyim tam buğday ekmeksiz yapamıyorum:KK1:
Cnm benim programımda
15 20 dk koşu bantı
10 dk bisiklet
5 dk eliptik bisiklet uzay yürüyüşü aslında 10 dk
5 dk halim kalırsa 10 dk step aleti
3x20 set bacak ön ve arka bacak için çalışma Leg crull yada leg press neyse işte
3x20 set 10 kilo ağırlıkla yanlara ve arkaya bacak açma
3x20 dış bacak ve iç bacak için ayağımla ileriye doğru ittiğim aletle çalışma
4x20 lunge
3x20 deadlift

Buraya kadar hocanın verdiği program onun haricinde bende bildiğim hareketleri yapıyorum pistol squat ve çoğu videolardan gördüğüm bi kaç hareket gibi uzun çalışıyorum önerilerin için teşekkür ederim cnm benim anlamaya çalıştığım nerde hata yapıyorum bu fitness modelleri ne yapıyolar benim idolumde onlar sayelerinde motivasyonum düşmüyo.

X