Bende selulit için yapıyordum sonra kalinlastigini duyunca bıraktım zaten yeteri kadar kalinlarBen yillardir yapiyorum, tabii ki bacak kaslarimi güclendirip sikilastirdi ancak vücudumdan en ince yerlerim kollarim ve bacaklarimdir. Agilik yapmadan yapilirsa zaten kas yapmasi cok uzun zaman alir. Ayrica popoyu en iyi kaldiran hareketlerden de biri.
Bu sefer bende inşallah 8 haftayı tamamlicam. Bumbum günüydü bgn yine videoyu durdurmadan yapamadım. Ama bumbum deli gibi ter attırıyor bana. Yarın rest day bu hafta için iki günlük egzersiZim kaldı.
Bu sefer bende inşallah 8 haftayı tamamlicam. Bumbum günüydü bgn yine videoyu durdurmadan yapamadım. Ama bumbum deli gibi ter attırıyor bana. Yarın rest day bu hafta için iki günlük egzersiZim kaldı.
Ba$arilar canim :) Seni görmek cok güzel . Programi tamamladiginda illa ki bir degisim olacak
Lioncum Jennifer nicole lee esinden ayrilmis 3 cocugu vardi son halide bu sekildeymis
http://galeri.sozcu.com.tr/2014/foto/genel/spor-kiyafetleriyle-goz-doldurdu.html?pid=1
canım faydasını 104 den 94 cm indiğinde hangi programı ne kadar yapmıştın ? alışana kadar zorlanacağız bum bum beni hala zorluyor 3 hafta bitmesine rağmen ama ilk güne göre iyiyim
sonuçları paylaşalım canım benim bugün sculpt var ama higth thigt yapmayı düşünüyorum
Canım teşekkür ederim bir yıllık uyuşukluktan sonra bi gazla başladım sonunu getircem inşallah. Sende yapıomusun thalixcim eski brazilciler olarak tekrar başlayalım. Lionda başlamış sanırım
bende onu merakla bekliyorum hala yok internet sayfalarında sanırım plates topları falan varCanim sevindim gercekten
ben $u an spor yaptigim zamanki ölcülerime kavustum fakat tabiki spor olmadan zayifladigim icin kalcalarim squat istiyorum 22 agustostan beri yavas yavas squata alistirmaya calisiyorum kendimi azar azar basladim 25 30 diye giriyorum ilk gün hamlamasi agirdi
tabi ölcülerim iyi yemek düzenim cok iyi cünkü dukan yapmak benim icin cok idealdi kilomu korumami sagliyor
spor kismi icin daha cok efor sarfetmeliyim benim amacim tracy mallet yapmak onun videolarini begeniyorum bacak acisindan cok iyi hareketleri var kalca icinde brazildekilere benziyor ztn
Hight tight videosu mucize oldugu icin onuda yapabilirim zaten 1 sene oldu benimde iyi gelcektir
keske yeni brazildeki higher and tighter videosunada ulasabilsek topla hareketler var sanirsam hep ayni videoyu yapmak iyi olmuyor bi türlü bulamadik yenisini...
Canim sevindim gercekten
ben $u an spor yaptigim zamanki ölcülerime kavustum fakat tabiki spor olmadan zayifladigim icin kalcalarim squat istiyorum 22 agustostan beri yavas yavas squata alistirmaya calisiyorum kendimi azar azar basladim 25 30 diye giriyorum ilk gün hamlamasi agirdi
tabi ölcülerim iyi yemek düzenim cok iyi cünkü dukan yapmak benim icin cok idealdi kilomu korumami sagliyor
spor kismi icin daha cok efor sarfetmeliyim benim amacim tracy mallet yapmak onun videolarini begeniyorum bacak acisindan cok iyi hareketleri var kalca icinde brazildekilere benziyor ztn
Hight tight videosu mucize oldugu icin onuda yapabilirim zaten 1 sene oldu benimde iyi gelcektir
keske yeni brazildeki higher and tighter videosunada ulasabilsek topla hareketler var sanirsam hep ayni videoyu yapmak iyi olmuyor bi türlü bulamadik yenisini...
Tracy malleti hiç duymamıştım bende inceleyim bi o zaman. Ben spora başladım ama diyete başlayamadım bi. 4-5 kiloyu iki ayda azar azar versem yine yeter bana. Normalde hemen verip kurtulmak isterim ama bunlar son kilolar olduğu için sporla gitsin istiyrm. Dukanıda daha önce denemiştim 3 gün dayanabildim :) tebrik ediyrm seni o yüzdenkaç kilo gitti dukanla? Brazilin öyle bi videosu olduğunuda bilmiyodum bulsak süper olur aslında ya ..
Bende bi dönem leslie 3 mile ile zayıflamıştım :) fazla kilomuzda aşağı yukarı aynı ozaman seyahatinden döndükten snra şu işi bitirelimcanım çok teşekkür ederim bilgin için bende şişirdiğine inanmıyorum o ilk etap dediğin gibi kaslar şiştiği için oluyordur bende de basen sorunu var zaten 2 yıl oldu leslie yapıyorum basenler diğer yerlere göre fazla olduğu için brazil hoşuma gitti basen eriyip kalça şekillensin diye yapmaya başladım 5-6 kg fazlamda var ama bu hafta tatile gidiyoruz tatil sonrası devam etmeyi planlıyorum 4 hafta oluyor 1 hafta dinlenme sonra devam bakalım neler olucak
Yaa bende 60 ta çakıldım kaldımCanim dukanla yemek sistemimi olusturdum ilk basladigim dönem 3 ay yaptim sonra biraktim bu son dönemde meyveyi de serberst birakarak 2 +5 kuralini uyguluyorum sürekli 2 gün protein kalan günler sebze oluyor kilo koruma konusundada ideal bence 60 kiloda cakiliydim 55 im su anda hemde hic spor yapmadim övünmüyorum bununla ama :)) Sporsuzda kalca cok sekilli olmuyor calismak sart
Yaa bende 60 ta çakıldım kaldım55 benim en şişman zamanlarımda bile hayalimdi o yüzden o kiloyu tartıda görmeliyim artıkk. Benimde beslenmeyi düzene sokmam lazım, kilo vermenin %20 si spor %80 i beslenme diyor bu işten anlayan insanlar..