Sağol cnm işten ayrılmam en doğrusuydu bazı gelişen olaydan dolayı yoksa işim iyiydi hayırlısı olsun tabi.Kafam doldu iyice temizlenmek arınmak istiyorum.Is durumuna uzuldum canim. Herseyin hayirlisini dilerim senin icin. Barre ve pilates sana daha uygun. Bence fitness sadece kas olmasini istedigimiz gogus ve popoya uygun. Yuruyus ve esneme hareketleri ile de desteklersen super olur.
Sifre istememesi lazim normalde kolaylikla indirdim ben hep.Baska torrentlerle de indirebilirsin mesela lime torrent,torrenfunk var kicckas torrent var ordaki linklerden de indirebilirsin.torrenttan indirdigim brazil butt lift dosyası sifre istiyor bunun hakkında bir sey bilen var mı kızlar o kadar indirdim acamadım bilen biri mesaj falan atsın lutfen(((
Sifre istememesi lazim normalde kolaylikla indirdim ben hep.Baska torrentlerle de indirebilirsin mesela lime torrent,torrenfunk var kicckas torrent var ordaki linklerden de indirebilirsin.
Sévindim indirdigine rica ederim cnm.Evet alisikti cnm baska videolar da yapiyodum ama brazil tam vucudu sekillendiriyo 4.haftadan itibaren gordum etkisini.Ve 12 hafta yaptim dusun dikkatler uzerimdeydi ama 57 kilo idim o zaman.7 gb indirdikten sonra sifre istemesi gercekten uzdu maalesef baska indirdim bu acıldı cok sukur yinede sagol canım
bisi sorabilir miyim sen butt lift yaptıgında vucudun spora alısık mıydı cunku bir ay gibi bir surede etki ettigini soylemissin
Sévindim indirdigine rica ederim cnm.Evet alisikti cnm baska videolar da yapiyodum ama brazil tam vucudu sekillendiriyo 4.haftadan itibaren gordum etkisini.Ve 12 hafta yaptim dusun dikkatler uzerimdeydi ama 57 kilo idim o zaman.
Yok ben takvime gore degil kafama gore yaptim.Bi gun bum bum ertesi gun high thigh yaptim diger videolari yapmadim sadece ikisi.anladım hayatım bir de indirdigim dosyanın icinde takvimler var sırasıyla onları mı uyguladın 3 ay ?
yanında ek bir program uyguladın mıYok ben takvime gore degil kafama gore yaptim.Bi gun bum bum ertesi gun high thigh yaptim diger videolari yapmadim sadece ikisi.
Yok uygulamadım cnm bazen ard arda iki videoyu yaptım sadece.yanında ek bir program uyguladın mı
Hayir parali degil ucretsiz torrentten indiriyosun.Bu videolar gerçekte paralımı?
Soyle cnm hangi konuda yardimci olayim.Kızlaaarrr bana da yardımcı olur musunuz