Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Sclupt yaptım ama bu videoyu kendim için gereksz buluyorum kol göğüs ve sırt ağırlıklı bu videoda :/ bbl in bu videosunu programdan çıkarıcam sanırım. Bumbum ve high tight çok iyi.. Bide bbl deluxe videolarını indirdim. Bunları deneyen varmı??

Gunaydın herkese takip etmiyorum sanmayın kızlar.Hem iş hemde ailevi sorunlar yüzünden yazamıyorum sadece.Yorumlarınızı okuyorum hep.Allahın izniyle atlatırım inşallah bu zorlukları.Yinede aklım burda ama

bbl programına baştan başlamayı düşünüyorum 2 ay yaptım ama düzenli olmadı o yüzden pek farketmedi şimdi yeniden başlamayı düşünüyorum ama bende deluxe ile clasıc arasında gidip geliyorum ? yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim?

Ya bu adamın sesi çok itici geliyor bana.. Nasıl katlanıyorsunuz, bir de hiç beginner seviyesinde hareketleri gösteren kişiye rastlamadım, aşırı yüklenme olmasın

Aynen cnm zaten can sıkıntısından kendimide frenleyemiyorum yedikçe yiyorum.Sanırım duygusal açlığımı sürekli yiyerek gidermeye çalışıyorum.Yediklerime dikkat etmiyorum cnm koyverdim kendimi az yesemde aynı çok yesemde.3 gün çorba diyeti yaptım sonrasında yiyeceklerden mahrum kalamadım daha fazla.

Cnm daha önce LW6090 ile zayıflamıştım 16 kiloyu öyle vermiştim.İlk haftada 2 kilo verdim sonrasında iştahımı kestiği için midem küçülmüştü öyle gitti kilolar.Şimdi kendi başıma ne kadar uğraşsam çabalasamda metabolizmam çok yavaş daha önceleri hızlı kilo verirken yaş ilerleyince zor veriliyo.Başka türlü iştahımın önüne geçemiyorum.Son çarem hap kalmıştı ama şimdilik kalsın o zaman başka yol bulacam.

Yeni bi site buldum motive olmak için iyi bence.Bi inceleyin bakalım bayanlar içinde güzel videolar ve hareketler var.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDAQFjAA&url=http://www.sporizle.tv/&ei=VSLNUqTPDobCtAbkxYHADA&usg=AFQjCNFNd9slsbOqkPO2o8kRxVMgTai89Q&bvm=bv.59026428,d.Yms
Canim merhaba bende kilo veremiyorum ve bu yuzden asiri mutsuzum lw6090 i nereden bulabilirim biliyo musun?

Merhaba arkadaşlar
Ne zamandır giremiyorum bebekler bütün zamanimi alıyor. Herşey yolunda şükür evimize geldiler hatta kronolojik 8 aylık bile oldular hatta size bir haber daha vereyim o kadar olmuyor olmuyor diye uğraştık sonunda nasip etti Rabbim şimdi de 3.mucizemiz yolda bize sürpriz yaptı:)) aranıza katilmama yine 1sene var yani:KK43:

Merhaba arkadaşlar
Ne zamandır giremiyorum bebekler bütün zamanimi alıyor. Herşey yolunda şükür evimize geldiler hatta kronolojik 8 aylık bile oldular hatta size bir haber daha vereyim o kadar olmuyor olmuyor diye uğraştık sonunda nasip etti Rabbim şimdi de 3.mucizemiz yolda bize sürpriz yaptı:)) aranıza katilmama yine 1sene var yani:KK43:

Tebrik ederim canim öyle olur zaten arka arkaya gelirler sonra. Bebeklerinin islerini bir yoluna koy da hayirlisiyla spora dönersin. 3 cocuk hic kolay degil, tecrübeyle sabittir. Bu arada firsatin oldukca yürümeye calis bebislerini arabalarina atip yasadigin yer müsaitse. Kilonu da kontrol altinda tuttun mu tamamdir bu is.

Tebrik ederim canim öyle olur zaten arka arkaya gelirler sonra. Bebeklerinin islerini bir yoluna koy da hayirlisiyla spora dönersin. 3 cocuk hic kolay degil, tecrübeyle sabittir. Bu arada firsatin oldukca yürümeye calis bebislerini arabalarina atip yasadigin yer müsaitse. Kilonu da kontrol altinda tuttun mu tamamdir bu is.
Rabbim kaldiramayacagi yükü vermezmis diyorum kuluna hayırlısı sizlerden destek alacağım o zaman:)) ikizlerin küçük olmaları korkuttu beni ama Rabbimden gelene amenna şu an 19 haftaligiz ala ala son 2 haftada almışım 2 kilo o da biliyorum hamurisini çok kacirdim. Afedersin popo 1dk yer görmüyor ki arada kendimi yorgun hissetmezsem çıkıyoruz yürüyüşe hem ikizler hem gebelik zor oluyor bakalım son aylarda beni neler bekliyor
Sağol canım desteğin için şimdiden dikkat etmeye baslamaliyim çok doğru dedin
Öpüyorum

Canim merhaba bende kilo veremiyorum ve bu yuzden asiri mutsuzum lw6090 i nereden bulabilirim biliyo musun?
Merhaba cnm lw6090 artik satisi yapilmiyo ben fx15 siparisi verdigim yerde satisi el altindan yapiyolarmis tiroid hastasi oldugum icin veremeyiz dedi.Ezcanelere felan sor cnm belki onlar getirebilirler ama ilac zararli cnm ilacla degil kendi iradenle yap.

Merhaba arkadaşlar
Cok sevindim cnm allah saglik uzun omur versin diger bebisi de hayirlisiyla saglikli kucagina almayi nasip etsin.Nasil mutlu oldum cnm ya.

Merhaba cnm lw6090 artik satisi yapilmiyo ben fx15 siparisi verdigim yerde satisi el altindan yapiyolarmis tiroid hastasi oldugum icin veremeyiz dedi.Ezcanelere felan sor cnm belki onlar getirebilirler ama ilac zararli cnm ilacla degil kendi iradenle yap.
Bilgi için teşekkürler inşallah verebilirim :KK43:

Benim hayatım hep kilolu geçtiği için yarı ömrümü zayıflamakla uğraştım diyebilirim.Ortaokul yıllarımdan beri spor diyet herşeyi yaptım ve aldım.Kitaplar cd'ler spor aletleri vs gibi bir çok yöntemi denedim.Yaptığım şeyleri sıralasam sayfaya sığmaz.Kısaca geçmişten biraz bahsedeyim nasıl bugünkü halime kavuştuğumu anlatayım size.Can sıkıntısından alkolik sigara bağımlısı gibi yemeklere saldırıyodum karnımın doyduğunu bilmiyordum tabi.Annem başımın etini yiyodu ben senden gencim sen koca karı gibi oldun kimse seni almayacak az ye yemeklerden midem bulansın diye de söylemediği kalmıyodu hatta mutfağın kapısını bile kilitledi.O anki durumumu anlatamam krizlere giriyodum resmen mutfağın kapısını bile zorluyodumki acaba diğer odaların anahtarı oluyomu diye denemeye başladım bir tanesi uydu tabi.Gizli gizli yemekleri aşırmaya başladım annem baktı benle başedemeyecek bıraktı en sonunda benimle uğraşmayı.Spora gelince 1 hafta spor yapıyodum etkisini görüyodum sonra tembellikten kalıyodu tabi.Sabahları erken kalkıp koşuya çıkardım,Oturduğum apartmanın üst katına kadar kaç tur yapacaksam iner çıkardım,dergi gazete veya televizyonda gördüğüm etkili hareketleri yapardım.Evde herhangi masa oturak gibi eşyaları step gibi kullanırdım step yapardım.Hepsinde de sonuçları alıyordum ama gerisi gelmiyodu.Beyne hitap eden düşüncelerini değiştirmeye yönelik kitaplar alırdım.güzel bir gaza gelirdim ama yine sonrası yok tabi.

Sıra evlenmeye gelince eşim annesine beni istemediğini çok kilolu olduğumu evlendikten sonrada bomba gibi olacağını söylemiş.Bu da benim kulağıma geldi tabi.Ben duramadım o hırsla 15 kilo verdim evlendiğimde 50 kiloydum.Doğumdan sonra kilo alınca yine mücadelem başladı.Aynı spolar diyetler devam etti.Ama öyle kafama koymuştum ki istediğim kıyafetleri giyemiyordum çok kompleks haline getirdim.Kendimi beğenmemeye başladım küsmüştüm resmen herşeye.2.doğumda daha fazla kilo aldım yine veremedim.Taki 3 sene öncesine kadar bu şekilde devam etti herşey nice midemi bulandırsın da yemek yemeyeyim diye içtiğim çaylar haplar vsssss.Fazla uzatmayayım.Gelelim sonuçlarına

3 sene önce işe girdim reklam ajansında çalışmaya başladım baktım oradaki insanlar modern güzel giyimli bakımlılar bende hırs yaptım tabi hayatımı kendi kendime zehir ettim onlar gibi bende olabilirim dedim ve başladım maratona.Akşamları yemeği kestim acıkırsam atıştıracak bişeyler yedim.Zorladım kendimi midem resmen açım diye bağırıyodu.Ama bu sefer bırakmayacağım dedim zamana yaydım hemen birden kilo vermeye çalışmadım sabretmeye motivasyonumu kaybetmemeye çalıştım.Sporu arada yaptım.Eliptik bisiklet aldım eve onu arada kullandım.Kilo vermeye başladıkça daha çok heveslendim Sonra 70 kilodan aşağı doğru inmeye başladıkça azmim de arttı tabi.Güzel elbiselerle hayal ettim kendimi zayıfladığımda neler yapacağımı düşündüm.En çok istediğim kotlarıma girmekti kotumu her zaman görebileceğim bir yere astım.Buzdolabının üstünede resimler astım.Bu şekilde istediğim kiloya da indim.Hemen kuaföre gidip saçlarımı ilk kez röfle yaptırdım kotumuda giyip işyerine gittim kimse tanıyamadı beni şok oldular gözleri yerinden çıkacaktı sanki.Ailem çevrem bana inanmadıkları için beni gördüklerinde tanıyamadılar resmen.Özelliklede eşim bana neler söylerdi neler utanayımda zayıflayayım diye.Azimle başardım ama.

Sonrasına gelince vücudum haliyle sarktı hoş bir görüntü olmadı.Bunu toparlamak için spora başladım.Hergüz düzenli yapmaya çalıştım şimdi etkisini gördüğüm sporları da sizinle paylaşmak istedim.

12 hafta boyunca Brazil Butt Lift yaptım linki burda Brazil Butt Lift - Butt Transformation in Weeks (1 of 2) - YouTube / Brazil Butt Lift - Total Butt Transformation - YouTube
Sonuç harika kalçalarım şekle girdi kalktı toparlandı hatları ortaya çıktı kotlardan eteklerden bile farkedildi.Sonrasında bodyrock tv hareketlerine başladım burada topikte var.linkide http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=bodyrock tv&source=web&cd=1&ved=0CEsQFjAA&url=http://www.bodyrock.tv/&ei=FkTxT_bFAoTIsgaLtMjzDg&usg=AFQjCNGa_v0uyBIfNTBxnuauAXJes2Z1Pg / http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=bodyrock tv&source=web&cd=10&ved=0CIABEBYwCQ&url=http://www.youtube.com/user/charliejames1975&ei=FkTxT_bFAoTIsgaLtMjzDg&usg=AFQjCNEQk3WrAlT-zo7hqJdGQNh8_xKwkg Burdaki hareketleri yapmaya başladım.

Son olarakta Jillian Michaels Killer Buns&Thigs videolarını internettn indirip yapmaya başladım sonuç çok seksi vücut hatlarına kavuşuyosunuz.Fakat ben malesef geçirdiğim ameliyatlardan ara vermek zorunda kaldım ve şimdi eski seksi halini kaybettim.Şimdi bugünden itibarende tekrar maratonuma başlıyorum. Şimdiden ölçülerimi de yazmak istiyorum ki aradaki fark ortaya çıksın.Bel bilmiyorum orayla fazla uğraşmıyorum ince belli olduğum için kendilinden inceliyo.Kalça ve basen : 99 cm alt kısımla uğraşıyorum.İç bacak basen kalçalar bu kısma yönelik egzersizleri tercih ediyorum.Kilom gayet iyi zayıflamadan vücudumu sıkılaştırmayı ve toparlamayı istiyorum.

Kusura bakmayın çok uzun oldu ama yazmak istedimki hepimize motivasyon olsun diye.

Link isteyen arkadaşlar için ilk sayfaya ekliyorum linkleri

Beachbody - Brazil Butt Lift ( (Kalça dikleştirme kaldırma videosu)
Brazil Butt Lift - High & Tight Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu (Basen,bacak hareketleri yüksek ve sıkı olmayı sağlıyo)
Brazil Butt Lift - Cardio Axe Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu
Brazil Butt Lift - TUMMY TUCK Watch & Download MP4 Online – vDownload.eu (Karın için)

Diğer videolar çıkmıyo bazen ama tekrar tekrar deneyin mesela Rio Extreme,Sculpt,Bum bum rapido,Secret Weapon ve karın için kısa video var.Zaman aşımına uğruyo diye yazıyo ama denemeye devam edin bugün çıkmasa bile ertesi gün video açılabiliyo.

Açtığınız videonun yanındaki sol tarafındaki downland Mp4 video yazan yerin altındaki 240p/360p/480p rakamlarından birine tıklayın (resimlerin videonun megapiksel boyutu sanırım)Videolar inmeye başlar sol alt köşede görürsünüz indiğini.
Merhabalar:)) Nasıl bir planla calistiniz hangi videoyu ne kadar yaptiniz? Baska neler yaptiniz? Programinizi yazabilir misiniz?

Merhabalar:)) Nasıl bir planla calistiniz hangi videoyu ne kadar yaptiniz? Baska neler yaptiniz? Programinizi yazabilir misiniz?
Cnm 12 hafta yaptim brazil butt lifti iki videosunu yaptim.high&thigh ve bum bum sadece kalca ve bacaklara yonelik calisma.ilk zamanlar bi gun bum bum sonra digeri.alisinca evdeydim zamanimda vardi ikisini pespese yaptim.baska programlarda yaptim tabi agir olan da vardi insanity les mills combat vs hicbiride brazil gibi seksi hatlara kavusturamadi.brazil tam bolgesel calisma hala brazil var aklimda yine o hatlara kavusmak istiyorum ama calisiyorum aksam yorgun geliyorum eve yemek coluk cocuk vs olmuyo.

Cnm 12 hafta yaptim brazil butt lifti iki videosunu yaptim.high&thigh ve bum bum sadece kalca ve bacaklara yonelik calisma.ilk zamanlar bi gun bum bum sonra digeri.alisinca evdeydim zamanimda vardi ikisini pespese yaptim.baska programlarda yaptim tabi agir olan da vardi insanity les mills combat vs hicbiride brazil gibi seksi hatlara kavusturamadi.brazil tam bolgesel calisma hala brazil var aklimda yine o hatlara kavusmak istiyorum ama calisiyorum aksam yorgun geliyorum eve yemek coluk cocuk vs olmuyo.
teşekkür ederim. ben tüm videoları bulamadım da linklerini atabilir misiniz hepiciğinin zahmet olmazsa :)

X