Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

p90x3, 2. gününü de yaptım. Sıkmadan çabuk bitiyor. Ama tabi hergün olması can sıkıcı.

Bi hafta kadar bende p90x2 yi yapmistim sanirim ama sıkıldim devamini getiremedim.sana kolay gelsin cnm iyi sonuclar elde edersin insallah
P90x3 daha kısa olunca yapılabiliyor. Diğerleri uzunmuş, bu hergün ama, o açıdan sıkmazsa devam ederim. Bugün yoga günü. :)

P90x3 daha kısa olunca yapılabiliyor. Diğerleri uzunmuş, bu hergün ama, o açıdan sıkmazsa devam ederim. Bugün yoga günü. :)
Benim istedigimde kisa olmasi 1 saat oldumu gozunde buyuyo insanin.30 40 dk lik egzersizleri yapinca nasil bittigini anlamiyosun.Benim indirdigim videolarin coguda 1 saat ve uzeri o kadar zaman bulup yapmak hem calisip hemde evdeki isleri yapmak mumkun olmuyo ne yazikki.

Bu da 30 dk. P90x uzun onun için hiç indirmedim. İnsanity yerine de t25 indirmiştim. O da 25 dk. Brazil butt liftte rio extreme çok zamanımı alıyor ve bunaltıyordu.

Bu da 30 dk. P90x uzun onun için hiç indirmedim. İnsanity yerine de t25 indirmiştim. O da 25 dk. Brazil butt liftte rio extreme çok zamanımı alıyor ve bunaltıyordu.
Cnm ben baktim inceledim biraz.İnsanity yaptigima gore bunuda yaparim sanirim.Benim hosuma giden sıkmayan videolar da uzun bu iyiymis ama.Bu program hem yag yakmaya hem kasa etkili dimi.Sonuc alanlarida inceledim alt bolgeye etkisi nasil alt kisimlarida calistiriyomu peki.Derya nin yazdigindan sonra traceyi biraktim ya soyle adam gibi bi video olsun o plan programla gideyim boyle aklima ne eserse yapiyorum.Sen yapiyorsun dimi nasil etkileri vucudun alt kisimlari da iyi calistiriyomu cnm.

Daha 2 gün oldu ama program bence çok iyi. Bütün bölgeyi çalıştırıyor, kardiyo, denge, direnç egzersizleri ve haftada 1 pilates ve yoga var. Alt kısımlarıda çalıştırıyor, içinde squat, lunge hareketlerinin farklı versiyonları var. Squatlar çoğunlukla zıplamalı.

Hepsi bir arada yani isredigim gibi tanitim videosunuda inceledim eglenceli geliyo.bacaklarimi inceltsinde tek before after resimlerine baktim iyi sonuclar var bakalim.

Yok cnm 20 gun yaptim sonra kalcamin seklini begenmeyince biraktim kalcam hala dusuk.

lioncum kalca hareketlerini atlasaydin canim ben öyle yapiyorum pelvisin de sadece ilk hareketini yapiyorum. Call i birakinca tekrar eskiye dönüyormus vücut. Ben Temmuz basinda karin hareketleri ile basladim 10 ya s genclesin de 9. sunu yaptim karnimdan toplam 4,5 cm gitti, bacaklarim sikilasti, kollarim sertlesti inceldi.

Aa ben kalca hareketlerini atliyim o zaman karnim iyi dumduz zaten arada yaparim karin bacak hareketlerini birakmayim o zzaman.Sagol cnm heveslendirdin beni valla.Eski haline dondu ger cektende.

Aa ben kalca hareketlerini atliyim o zaman karnim iyi dumduz zaten arada yaparim karin bacak hareketlerini birakmayim o zzaman.Sagol cnm heveslendirdin beni valla.Eski haline dondu ger cektende.

Lioncum ben yabanci forumlarda da cok okudum, maalesef bizim call basligi genelde video istegi ile dolu. Yabanci forumlarda kadinlar haftada bir kac gün bile yapinca fayda gördüklerini yazmislar. Ben biliyorsun ne kadar uzak duruyordum call isine ama alistim artik videosuz yapmak daha cok hosuma gitti. Kalcayi filan atlayinca yaklasik 25dk sürüyor. Yanisira leslie de yaptim ama kilo vermeden inceldigime göre call in etkisi vardir diye düsünüyorum.

Cnm call ile bi beden inceldim etkisini gordum bende devam ediyim birakmadan bu sefer kalcami gorunce moralim bozuldu ondan biraktim yoksa yani.

Merhaba Squat bacakları kalinlastiriyor diyorlar doğru mu acaba

Ben yillardir yapiyorum, tabii ki bacak kaslarimi güclendirip sikilastirdi ancak vücudumdan en ince yerlerim kollarim ve bacaklarimdir. Agilik yapmadan yapilirsa zaten kas yapmasi cok uzun zaman alir. Ayrica popoyu en iyi kaldiran hareketlerden de biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…