- 3 Nisan 2010
- 314
- 32
Merhaba cnm rica ederim. Ah bu erkekler yokmu benim kocam da damacana hafif kalir varil gibi olmuşsun deyip duruyo. Bıraktım herseyi sanki bütün hirsimi yemeklerden cikarircasina yiyorum. Halada araştırıyorum bicok kitabi okudum okumaya devam ediyorum. Bu işi çözmeye de kararliyim.
Jillian dan daha iyi bu program. Bum bum videosu ilk sayfada verdiğim linkte kalça için diye yazmıştım. Telden giriyorum ancak link ekleyemiyorum. Karin için tumy tuck videosu var cnm yine ilk sayfada linki var. Ben sadece kalça bacak olani yaptım. Derya cim yapti karin çalışmasını çokta memnun kaldı. Umarim sende de güzel sonuçlar ortaya çıkar.
lioncum sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum DENİZ EGECE diye biri var onu internetten bi araştır,birde ebru şallının programına konuk olduğu zaman ki programları bi izle lütfen.senin kişisel gelişim kitaplarına meraklı olduğunu biliyorum kitabı ve mp4'ü çok iyi hissettiriyor.üstelik bu yöntemle zayıflayan çok insan var.ben daha tam olarak uygulayamıyorum ama çok faydasını gördüm.