Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

bu sıcak hoşgeldin için teşekkür ederim. topiğinizde baya bi sayfada gezindim harika bi ortam hazırlamışsın. ayrıca yorumlarından ve değerlendirmelerinden anlaşılıyorki gerçekten anatomi bilgin çok iyi. iyi geliştirmişsin kendini. ben 31 yaşındayım. 6 yıldır spor eğitmenliği yapıyorum. evlenmedne önce internetle pek haşır neşirdim ama baya bi ara verdim. umarım burda bende sizden bişeyler öğrenir kendimi güncellerim sizlerlede öğrendiklerimi paylaşırım. tekrar memnun oldum.

Hosgeldin canim. Bizler ögrenmeye o kadar acik ve merakliyiz ki baslikta tecrübeli birinin de olmasina cok seviniriz. Insallah güzel paylasimlarin olur senin de.

Hosgeldin canim. Bizler ögrenmeye o kadar acik ve merakliyiz ki baslikta tecrübeli birinin de olmasina cok seviniriz. Insallah güzel paylasimlarin olur senin de.

teşekkür ederim derya. ben işim gereği çok sık seminerlere katılırım, orada yeni yöntemler yeni çalışmalar hatta çoğu zaman doğru bildiklerimizin yanlış olduğunu görüyoruz. böle şeyleri sık sık paylaşırım sizinle...zaten sizde yapıyorsunuz bunu, kesinlikle faydalanabileceğim bi yer burası

Rica ederim cnm kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum işte.Araştırmaya öğrenmeye okumaya sürekli keşif yapmaya çok meraklı bi yapım olduğu için sporda meraklı olduğum konular arasında.Spor geçmişim de ta ergenlik yıllarıma kadar dayanıyo.Şu iki senedir daha yoğun yapıyorum aralarda yılgınlığa kapıldığımda ara veriyorum sonra pes etmeyecem vazgeçmeyecem deyip tekrar başlıyorum işte.Bende 32 yaşındayım 1 yaş var aramızda ne güzel spor eğitmeni olman.Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var o zaman hadi bakalım çok mutlu oldum sıcakkanlı arkadaşımızın aramıza katılmasına.

bende ççok memnun oldum canım. bende 9 yaşımdan beri sporun içindeyim spor aşığım diyebilirm. küçüklükten beri spor akademisi okumak istemiştim <zaten onun hırsıyla 21 yıldır aktif spor yapıyorum diyebilirim ve sonunda antrenör olarak amacıma ulaştım :) ama buna rağmen benime fiziki sorunlarım benimde eksiklerim var. çünkü spor başlı başına istediğimiz hatları ve ölçüleri vermiyor maalesef. sizde biliyorsunuzki diyeti, günlük yaşamı yaptığımız iş, doğumu, psikolojik faktörlerde dahil bu sürece. sizin yapmış olduğunuz egzerislzerle birlikte almış olduğunuz sonuçlarbenim için harika birer kaynak olacak aynı zamanda master yapıyorum çünkü. bende elimden geldiğinde size yardımcı olmak, hocalarımdan öğrendiğim en güncel yöntemleri size aktarmayı isterim.

Ne güzel şu anda bile spor salonunda öğretmenlik yapmayı çok isterim çünkü ben vericiyim yani bilgi anlamında.Yaşam koçluğu bile yapabilirim bi kendime faydam yok ne yazıkki o da hayatımdaki yaşadığım olaylardan sanırım.Bi çok kişisel kitaplar okudum bi bütün olarak baktım çünkü sporla diyetle beslenme düzeniyle iradeyle vs olmuyo sadece psikolojik olarakta tam olmak lazım.Psikolojin çöküntüye uğradığında benim olduğu gibi ne yapsam yarım kalıy kadar çok vücudumla uğraştım ki hem zihin hem ruhen hemde bedenen metabolizma bile durmuş durumda.Tahlil yaptırdım yarın sonuçlarımı alacam doktor ne diyecek bakalım.Kilo veremiyorum ne yazıkki spor yaptığım bazende sıkı diyet yaptığım bazende düzenli beslenmeye çalıştığım halde.

Kendimce yaratıcı yönlerimi dahi kullanmaya çalışıyorum evdeki eşyaları bile hayal gücümü kullanarak aklımdaki hareketleri düşünerek nasıl yapabilirim gibi sorularla bile yeni şeyler keşfediyorum.O zaman bilgilerimizi birleştirelim çoğu arkadaşımızda faydalansın.

Merhaba, çok teşekkür ederim. Bu ölçümü nerede yaptırmam gerekiyor çünkü spor salonuna gitmiyorum.

10 ŞUBAT

Bel: 68

Göğüs: 87

Bacak: 49

Kalça: 85

Kol: 24

25 ŞUBAT

Bel 65

Göbek: 73

Göğüs: 85

Bacak: 48

25 ŞUBAT

Bel 65

Göğüs: 84

Bacak: 47.5

30 GÜNLÜK SQUAT PROGRAMINDAN SONRA KALÇA ÖLÇÜSÜ 86 CM OLMUŞ

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Günaydın :)
Öncelikle yazılarını okuduğum kadarıyla kişisel gelişim konusunda gerçekten kendini geliştirmiş birisin ve dediğin gibi zayıflamak veya ideal hatlara ulaşmak için spor ve diyet kadar kişinin ruh hali, iradesi ve karakteride çok önemli. tahlil sonuçlarını merak ediyorum, alınca paylaşırsan bilmek isterim. fiziki durumunu bilmiyorum ama herşeyi denemek yerine sana uygun olan doğru programı hayata geçirmen daha uygun olacaktır. televizyonda gösterilen diyetleri uygulamak ne kadar yanlışsa, başkasının zayıfladığı programı uygulamakta yanlış. unutulmamalı ki herkesin metabolizması, harcadığı kalori miktarı ve dolayısıyla temin etmesi gereken enerji miktarı çok farklıdır. benim yarım saatte verdiğim 1200 kcal'yi belki sen 20 dakikada verebilirsin. bu yüzden öncelikle sana özel programları uygulamanda fayda var derim. test sonuçlarından sonra sana fikir verebilirim kendi bilgi ve deneyimlerine birleştirip yeni bir başlangıç yapabilirisn sonuçta vücudunu bilen en iyi sensindir

günaydın kedi
bu sölediğim ölçümleri yapan istanbul ve antalyada bi kaç spor merkezi var ama maliyetleri epey bi yüksek. yani mahallelerin sağlık ocakları bile yapabiliyor aslında. verdiğin ölçüler eksik keşke boy ve kilonuda yazsaymışsın ama bu ölçülere dayanarak şunları söyleyebilirim:

bi kere bel basen oranın 76 birim ile tam sınırda. basen kısmını biraz daha geliştirmen şart gözüküyor. aslında belin kalın değilmiş ama senin göbeğin verileri bozuyor söylediğin gibi. bölgesel zayıflama diye bir şey yok laflarını çok duyuyorum ama gerçekte var ve seninde tam buna ihtiyacın var canım. boy kilo ve diğer bazı ölçüleride aldığında ben senin için bir program hazırlayabilirm istersen. ayrıca senin durumunda olanlara bazı bitkisel karışımlar öneririrz biz, sanada çok faydası olacağını düşündüğüm bi yağ karışımı var. paylaşırım seninle...

25 ŞUBAT

Bel 65

Göğüs: 84

Bacak: 47.5

Boy: 153

Kilo: 44.6 kg.
Çok teşekkür ederim. Benim de kendime daha önce hazırladığım program şöyleydi.

ISINMA

1- İP ATLAMA (300)

2- SQUATS (KALÇA EGZERSİZİ)
http://youtu.be/UXJrBgI2RxA

3- LUNGES (hem öne hem arkaya bacak açma)
http://youtu.be/HacUpgo8h80

4- YUKARI TEKME (DONKEY KICKS)
http://youtu.be/PkOd8zKCgtw
5- DEADLIFT (bunu hiç yapmadım, daha sonra ekledim, ileride yine kendi programıma dönersem yapmak için)
6- PLANK
http://youtu.be/dz0oFaVGuh4
http://www.youtube.com/watch?v=MwRdx4hN5h0
7- HUNDRED MEKİK (Ebru Şallı)
8- BİSİKLET MEKİK
http://youtu.be/wqoD0Bdggto
http://youtu.be/Iwyvozckjak

9- SUPERMEN

10- BARFİKS KOL, SIRT (barfiksim var ama hala yukarıya çekemiyorum kendimi)
11- BARFİKS KARIN (Hanging leg raise, alt karın kası)
http://youtu.be/1QW3JqHJMy8
12- ŞINAV
13- TRICEP DIPS EXERCISE (bunuda sonradan ekledim)
14- BURPEES (SQUAT THRUST)

ESNEME (ÖNEMLİ)

SABAN DURUŞU

Günaydın bu arada.

beden kitle endeksin 19 çıkıyor. sen aslında zayıfmışsın ama bu oranda 73 cm göbek gerçekten fazla. 1,38 mtrekarelik vücut yüzeyin var ve yaklaşık 8-10 kiloluk yağ oluşumun çok ideal aslında ama bu yağların belli bir bölgede birikmiş olması senin başlıca sorunun. nickinde 83 sayısından dolayı yaşının 31 olduğunu varsayıyorum ve ve bu ölçülerle birlikte günlük tahmini kalori ihtyacın 1500 kcal gibi görünüyor. umarım sigara içmiyorsundur ve aslında burdaki bir çok kişiye göre daha kolay bir sürece ssahipsin. bu ölçülere çok yakın bi kişiyi çalıştırmıştım ve 4. ayın sonunda harika veriler almıştık. ona neler uygulamışım bi bakıcam ona göre sana bi kaç öneride bulunmak isterim.
ayrıca senin programına bakacak olursak 8 ve 11 numara hariç bir çoğunu neden yapıyorsun anlamadım çünkü senin o hareketlere ihtiyacın yok. bence işi dahada zorlaştırıyorsun bu hareletlerle. bu arada 11 numaralı hareket çok zordur yapabiliyor musun onu gerçekten?

Başlarda 11 nolu hareketi bacağı düz tutarak rahat yapıyordum ama sonra zorlamaya başladı bende dizimi yukarıya çekerek yaptım. Zayıflayınca kalçadan kaybetmemek içinde kalça geliştiren hareketleri ekledim. İpte hem ısınmak hemde yağ yakmak için. Kol altımda yumuşaklık var.

Sigara içmiyorum ama evde içenler var.

Birde bunu çok duydum göbek için sadece mekik değil büyük kasları da çalıştırmak gerekiyormuş.
SQUAT
&#8220;Kardiyo egzersiz programlarında&#8221; mutlaka olması gereken bir hareket olan squat hareketinin faydası çok büyüktür. Sadece bacaklar için değil tüm vücut kaslarının gelişimi için çok faydalıdır. Çünkü bacak kaslarını çalıştırmak büyüme hormonunu daha çok salgılamamızı sağlar ve böylece kol kası, kanat kası gibi vücudumuzun diğer kaslarını da geliştirebilmemizi sağlar. Vücut geliştirme ile uğraşanların çoğunun yaptığı hata tüm kasları çalıştırıp bacak kaslarını ihmal etmektir. Bacak çalışmalarına özel önem verilmesi gereklidir hatta mümkünse bacak kası çalışılan günde başka bir kas grubu çalıştırılmamalıdır. Birçok ülkede bacak gününe leg day adı verilir ve bu çalışma gününde sadece bacak kasları çalıştırılır. Bir sonraki gün de bacakların daha iyi gelişebilmesi için istirahat edilir.

Sigara içmiyorum ama evde içenler var.

pasif içicisin yani :)
yani ne kadar istekli olduğunu görebiliyorum ve spor yapmak için bu kadar efor sarfederken o dumanı soluyup performansını olumsuz etkilemesini istemem. diyebilirsinki ne kadar etki edecek başkasının içtiği sigara benim sporumu, emin ol etkiler.

Beni çok etkiluyor ve sürekli söyleniyorum bırakın diye.

evet haklısın ama atladığın çok önemli birşey var canım. yazdığın squat tanımının 4. cümlesinde de dediği gibi "Vücut geliştirme ile uğraşanların" yapması gereken bi egzersiz. senin amacın baklava yapmak değil göbeği eritmek ve senin yapacağın squat hareketi göbeğini eritmeyeceği gibi sadece ve sadece ön bacak kasını çalıştırıp kalçana etki edecektir. snein kalçan 85 cm iken bunu yapamn doğru deil ama kalçası 93 cm ve üzeri olanarın mutlaka yapması lazım ama senin squattan ziyade daha gövdesel hareketlerle karın ve göğüs bölgesini çalıştırman die düşünüyorum.

Selam herkese, öncelikle emelimben hoşgeldin forumumuza...

bende forumun tembel öğrencilerinden...

şu an tam düzenimi oturtamadım...ebrunun platesini yapıyorum arada, ve işe de yürüyerek gitmeye başladım...3.5 km sürüyor... aslında dönüşte de gitmeyi başarırsam süper olacak...temiz hava gibisi yok gerçekten eskiden diyetisyene giderken de yürüyüş bayağı etkili oluyordu kilo vermemde ... aslında daha ağır bir çalışma yaptıktan sonraki günlerde , kilom daha çok artıyor sanki ... yürüyüşlerden sonra daha çok azalıyor...

o zaman hocamıza bir soru; plateste nasıl nefes alınıp verilecek ? ebru şallının ki yanlış diyorlar, püf püf diye olmaz diyorlar? gerçekten o da çok hızlı nefes alıp veriyor...nefessiz kalıyorum....bana da yanlış gibi gelmeye başladı...

Dün tembellik yaptım pilatesimi yapamadım yattım tüm akşam
Bu akşam mutlaka yapacağım ama, vicdan azabı çekiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…