Hoşbulduk
ya bende bilek ağırlığı aliyim diyorum. ebru şallı da hep ağırlıkla çalışıyor...
Zaten eliptikte az zamanda en çok kalori yakılabilen alet... düzenli yapılırsa kesinlikle işe yarar... ama bende daha tam başlayamadım :26:
ya tartıları boşver gerçekten hergün farklı gösteriyorlar benim de yanlışım her gün tartılmak.... günde 1 kilo alınır mı benimde aynı şekilde spor yapıyorum yediklerime dikkat etmeme rağmen fazla gösteriyor... valla tartımı kaldırcam kenara 15 günde 1 tartılacağım artık borsa gibi insanın kilosu o kadar değişir mi ?
Test yaptırman iyi olmuş.ben de yaptırmak istiyorum... dediğin gibi diyet yapıp , kilo veremiyorsan bir sebebi olabilir...insülin direncinden de olabilir.benim de 2 sene önce biraz kritik seviyedeydi....
Bir de gıda intolerans testi var biliyorsundur belki...her insanın bazı gıdalara karşı vücudu tepki gösterip kilo yapabiliyormuş. mesela test sonucunda sana maya dokunuyor diyorlar sen mayayı kesince kilo almayıp, kilo vermeye başlıyorsun...gerçi test çok pahalı normalde ama bu kampanya sitelerinde bazen indirimli çıkıyor... mali durumu mu düzeltince yapmak istiyorum aslında...