Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Birazdan gidicem bakalım doktora soracam herşeyi burda paylaşırım tabi.Fiziki durumumu özelden yazmıştım cnm.Son zamanlarda bende kendime uygun programı bulmaya çalışıyorum çünkü geldiğim nokta bunu gösteriytomatik hesaplamalara baktığımda bazal metabolizma 1.449 olarak çıkıyo bu tür şeylere takılmadım açıkçası araştırmadım bile.Her program bana uygun değil tabi ne yapabilirim diye düşünüyorum sürekli seninde fikrini almak istiyorum bakalım doğruyu bulana kadar devam ediyorum.

Dün sporsuz geçen günümün ardından bugün aksatmamak adına sabahtan yaptım Ebru skinny jeans dvd sini.Açıkçası çokda zorlanmadım bildiğimiz hareketler.İlk gün ağırlık takmadım hamlık olmasın diye.Arkasından Cassey Ho butt on fire ve driver inner thigs hareketini yaptım işte bunda zorlandım.Cassey'in videoları biraz daha zorlayıcı hemde değişik versiyonlarını yaptırıyo konuşmasına sinir olsamda tam not aldı açıkçası.Bakalım sonuçlar ne olacak.Yürüyüş veya eliptik ile destek verirsem günümü bitirmiş olacam.

hoşbulduk nosee
bende özümde tembelim ama yıllardır sporun içnde olmak spor yapmayı sıradanlaştırdım hatta monoton hale bile getirdim diyebilirim, ama herşeyimi buna borçluyum. ben pilates çalıştırmıyorum ama pilateste nefes çok önemlidir çünkü hareketler arasında es verilmemektedir ve asla hareketler arasında acele edilmemelidir. bu yüzden pilateste nefesi diyaframdan alıp sanki sırtımızın arkasından nefesi dolaştırıyormuşuz gibi yapıp içimizdeki tüm soluğu dışarı çıkarmalıyız. unutmayınki nefes tamamen boşalmazsa kan akışındaki temizlenme oluşmaz. pilatesin amacıda bu zaten kanı temizleyip kan dolaşımını daha etkili hale getirmek ve esnemelerin vücuda kazanmasını sağlamak.

ebru şallı yıllarca çok eleştirildi çünkü bunu ilk yaptığı yıllarda gerçekten çok komik yapardı ve neredeyse tamamını yanlış anlatırdı ama o da kendini geliştirmiş ve gerçekten iyi bir piltes hocası oldu diyebilirm yani eski videolarını dğeilde son zamanlardaki çalışmalarını takip edebilirsiniz. ebrunun nefes alışverişi tamamen göstermelik ve izleyenlere vurgulamak için yaptığı bir yöntem.

Hani fincan resimlerini koycaktin canim unuttun galiba :)

Off of bende spora bir baslayabilsem aklimda dersler varken 1 saat bile ayirmak zor bu aralar
Bakalim kendimi toplarsam baslicam sadece tracy ve leslie yapmak istiyorum

Off of bende spora bir baslayabilsem aklimda dersler varken 1 saat bile ayirmak zor bu aralar
Cnm telefondan gondermeye calistim olmadi bi turlu. Ayy cahil kalmisim ayol teknolojiye ayak uyduramiyoz kizlarin elinde telefon sakir sakir mesaj yaziyo ben iki saat ugrasiyorum mesaj yazmak icin. Ben ugrasayim biraz daha yukleyebilirsem atarim sana. Cnm illede agir spor yapmak gerekmiyo yuruyus bile yapsan kafi. Yaz geliyo bak yeni civil civil elbiselerden mahrum kalmayalim dimi.

Tahlil sonuclarimi aldim. Tiroidim çok düşükmüş çalişmıyo dedi. İlaç verdi diyetisyene yönlendirdi. Yarın gidiyorum bakalim o ne diyecek. Her bişeyi soracam bakalım.

Tahlil sonuclarimi aldim. Tiroidim çok düşükmüş çalişmıyo dedi. İlaç verdi diyetisyene yönlendirdi. Yarın gidiyorum bakalim o ne diyecek. Her bişeyi soracam bakalım.

bende sonuçlarını paylaşırsın die sık sık baktım. tiroid düşüklüğü aklıma gelmişti aslında. çünkü çok çalışıp hergün düzenli egzersiz yapıp hala kilo veremeyip kendinden şüphelenen kişiler olur işte onların bir numaralı nedenlerinden biri tiroiddir. büyük ihtimal betabloker ilaç tedavisi uygularlar sana. tabi tiroid çeşidini bilmiyorum senin ama diyetisyenin önerileri çok önemli burda. dediğin gibi tüm aklına gelenleri sor.

Thalixcim bugun leslienin yeni videolari paylasildi 30 day burn ve 30 day tuning diye indir istersen silinmeden.

Gecmis olsun lioncum tahmin etmistim. Insallah artik yoluna girer.

Neler yapmadımki şimdiye kadar 2-3 sene önce baktırmıştım aslında normal dedi doktor.57-58 den yukarı çıkmıyodum hiç.3 ameliyat stres vs gibi etkenler vücudumla sürekli uğraşmak demekki çok etkilendi hormonlarım.İlacı kullan 2 hafta sonra gel tekrar değerlerine bakalım dedi.O şekilde bi düzene girecek inşallah.Yarınıda atlatayım ne tavsiye edecek ona göre bundan sonra daha iyi adapte olurum.Moralim bozulmaz bu kadar strese girmem en azından.Motivasyonumda allak bullak olmuştu neyseki herşeyin çaresi var.Artık zayıflamak hayal olmuştu benim için.İlgin için sağol cnm.
derya1970
Gecmis olsun lioncum tahmin etmistim. Insallah artik yoluna girer.
Sağol cnm benim inşallah dediğin gibi olur zayıflamak kolaylaşır benim için.Ay derya'cım nihayet sende beğeniye tıkladığımda oldu.Yazdıkların için beğenine tıklıyorum özellikle sende bi türlü beğen çalışmıyodu.Bu sefer beğenim geldi sana heralde.

Son düzenleme:
Ben bu sabah yine yürüdüm kizimla. Sonra bahcede iki saate yakin cim bictim, ot yoldum. Aksam da gögüs calismasi ile kisa bir pilates karin videosu yaptim.

Sevgili emelimben, izin verirsen ben de sana ölcülerimi yazmak istiyorum hatta orantilari görmek istersen resim de eklerim. Benim su an en büyük derdim özellikle mide kismimdaki siskinlik ve ic bacaklarimdaki yumusama.

Yasim 43
Boy 1,56
Kilo 57
Bel 76
Karin 83
Kalca 100
Bacak 58 (Bacak nerden ölcülür bilemedim üstte en kalin olan yerden ölctüm.)
Gögüs 98

Gögsümün formunun bozulmasini istemiyorum o yüzden kardioyu ölcülü tutmaya calisiyorum. Genelde günde 2 saate kadar disarda yürüyorum, olmazsa evde leslie yapiyorum. Büyük bir bahcem var onun islerini yapiyorum (onu da kardioya sayiyorum), ayrica haftada 2-3 gün hafif agirlikla calismaya calisiyorum, gögüs, bacak hareketlerimi aksatmiyorum. Vaktim kalinca da kisa kisa pilates, yoga yapiyorum. Bilmiyorum özellikle karnim ve ic bacagim icin bana önerebilecegin ekstra bir sey var mi? Cok mu karisik yazdim? Simdiden tesekkürler canim.

merhaba derya,
öncelikle 43 yaşına rağmen 23 beden kitle endeksin ile aslında fena bi ölçün yok gibi fakat bu topikteki ortak bi soruna sahip gibisin sende o da bacak ve poponun olması gerekenden bi 6-7 cm fazla olması gibi. birbirinden bağımsız karma bi program uyguluyorsun sanırım. senin ölçülerinle bire bir benzeyen bi arkadaşım vardı ona uyguladığım programa bi göz atıp döneceğim sana.

Sürekli ara vererek yaptığım için dün akşamı başlangıç sayıyorum.
1/15 skinny jeans workout dün akşam tamamdır. Bu şekilde sayıcam daha azimli oluyorum.
Emelimben, bende akşam ölçülerimi yazmak istiyorum

Sagol canim cevabin ve zaman ayirdigin icin. Bu yasima 3 de sezaryen sigdirdim sistim sistim söndüm yani yillarca ve de hasimoto hastasiyim. Lioncugumun daha ileri seviyesi yani. Canim ben aslinda popomdan cok memnunum beden olarak da görüntü olarak da beni rahatsiz etmiyor. Benim sorunum dogumlardan sonra üstüme yapisan göbek deligimden gögsümün alt kismina kadar olusan sislik. Karnimin alt tarafi cok güzel sekillendi sporla ama o sisligi gideremiyorum bir türlü. Bir de ic bacaklarim yumusadi tabii zaten cok sekilli degildi simdi sinir bi görüntü oldu. Ana kardio olarak yürüyüs ve leslie uyguluyorum bunun disinda evet videolari cok degistiriyorum belki hata ama bikiyorum ne yapayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…