Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Tarti konusunda cok haklisiniz kizlar insanin kilosu gün icinde bile 2 kg farkli cikabiliyor. Ben de hep bakmayacagim diyorum sonra bakip fazla cikinca sinirleniyorum.
Lioncum umarim yakinda tüm istediklerine ulasirsin. Baskalarinin nelere ulastigini bosver canim sen kendi bildigin yolda ilerle kendine yogunlas.
İnşallah cnm sağol:KK19: vardır bunda da bi hayır diyorum belki daha güzeline ulaşacam Rabbim en doğrusunu bilir.

nosee
Estagfurullah ne basagritmasi lion...hayat sartlari aslinda hayati birazda insanlar istemeden zorlastiriyor cok herseyi kafaya takmamak lazim...bazen bosvermek iyidir.mesela zayiflamak icin degil zevk icin spor yapalim, saglikli beslenelim,yesil cayimizi icelim saglik icin, eminim hedefe istemeden ulasiriz... ne demis atalarimiz ,sakinilan goze cop batar, sevmedigin ot dibinde biter...
Haklısın cnm herşeyi akışına bırakmak en iyisi zamanın neler getireceğini bilemeyiz sabırlı olmak lazım.Çok doğru zayıflamayı bi kenara bırakıp zevk için yapmak lazım herşeyi.Yazdıklarınız iyi geldi bana teşekkür ederim canlarım:KK19::13:

Merhaba; :KK3:Benim kilo sorunum yok ama sağlıklı beslenmek ve sadece göbek sorunum olduğu için sporumu yapıyorum ve karatay beslenme şeklini uyguluyorum. Artık böyle devam edecek inşallah. 50'den 44.6 kg'a düştüm ve tabii kalçadan gitti. Kilo verince istemesem de ilk kalçadan gidiyor. Ben kalçadan kaybetmeden, kalça kaslarımın gelişmesi için programın hepsini uygulamalımıyım. Yoksa sadece bum bum olan videoları yapsam yeterlimidir?
Şu an Jillian ripped programını uyguluyorum, sonrasında yine Jillian'ın six pack ve killer abs programını yapacağım. Programların ardından biraz squat yapıyorum. 30 günlük squat programını yaptım. Biraz işe yaradı, tam istediğim gibi değil ama. Spora ilk başladığım zamanlarda 89'du 87'ye düştü, sonra 85,84 squat programını yaptıktan sonra ölçtüğümde 86 çıktı. :) Ama brazil butt, çok etkili diyorlar. Sadece nasıl uygulasam diye kararsız kaldım.
Eki Görüntüle 1053354
Cnm bum bum kalçana güzel bi dolgunluk verir.Çünkü kalça içindeki glutes kaslarını büyük küçük kas gruplarını çalıştırdığı için senin kalçananada dolgunluk verecektir.Ben yaptığımda kalçam 96-97 cm civarındaydı programı bitirdiğimde 98 cm e ulaştı.

Kalcan gelissin istiyorsan uzun olan bum bum videosunu, karin icin de tummy tuck i yapman gerekir. High tight daha cok bacaklar icin, sculp ve rio extreme tüm vücut calismalari arada yapilabilir.

Cnm bum bum kalçana güzel bi dolgunluk verir.Çünkü kalça içindeki glutes kaslarını büyük küçük kas gruplarını çalıştırdığı için senin kalçananada dolgunluk verecektir.Ben yaptığımda kalçam 96-97 cm civarındaydı programı bitirdiğimde 98 cm e ulaştı.

Teşekkür ederim, o zaman ben diğer programlarım bittikten sonra, bana uygun olanları haftalık kendime göre program yaparım. Bum bum ve tummy tuck olan videoları yapayım o zaman, çünkü bende göbek sorunu var.
Rio extreme olan dosyada da karın hareketleri var ama bununla ilgili takvim yok, deluxe programı, ileri düzeymi acaba.
Jillian bitene kadar squat ve donkey kicks yaparım, zaten jillianda çoğunlukla bacak, kalça çalıştıran egzersizler yapıyor. Sonra inşallah buna geçerim. Bir sürü program indirdim. :KK1: p90x3, t25, insanity (yapabileceğim zannetmiyorum ama yine de bulunsun, zaten cardio ağırlıklı, bana pek uygun değil gibi), shaun t hip hop abs, tae bo billy blanks, turbo jam, youtubedan her bölgeyi çalıştıran 30-40 dk.lık egzersizler. Bol arşivim var. :KK1:

arkadaşlar biri bana dns ayarlarında yardımcı olabilir miiii.... ben değiştirmiştim bir ara dns yi ama şimdi tekrardan göstermiyor youtube u 3 gündür sporumu da yapamıyorum o_O :mad: :KK47:

Selam kızlar 2 gün oldu.. ebru şallı skinny jeans yapalı sonuç; bacaklarım ağrımaya başladı özellikle basenlerde içerden bir ağrı var...galiba işe yarıaacak...ama ısınma ve soğumayı çok uzatıyor... ben kısaltarak yapıyorum...o kadar zamanım yok ne yazık ki...

arkadaşlar biri bana dns ayarlarında yardımcı olabilir miiii.... ben değiştirmiştim bir ara dns yi ama şimdi tekrardan göstermiyor youtube u 3 gündür sporumu da yapamıyorum o_O :mad: :KK47:

cnm sen ayarlama bence ben öyle yapıyorum... otomatik bu işi yapan programlar var mesela -hotspot shield - programını arat internette , programı indir, kur ve youtuba girmeye devam et.... istediğin zaman programı kapatıp normal ayara da dönebiliyorsun...

cnm sen ayarlama bence ben öyle yapıyorum... otomatik bu işi yapan programlar var mesela -hotspot shield - programını arat internette , programı indir, kur ve youtuba girmeye devam et.... istediğin zaman programı kapatıp normal ayara da dönebiliyorsun...

hımm birde dediğini yapım teşekkür ederim :KK16:

Selam kızlar 2 gün oldu.. ebru şallı skinny jeans yapalı sonuç; bacaklarım ağrımaya başladı özellikle basenlerde içerden bir ağrı var...galiba işe yarıaacak...ama ısınma ve soğumayı çok uzatıyor... ben kısaltarak yapıyorum...o kadar zamanım yok ne yazık ki...

nereden indirebilirim ebru şallının skinny jean programını
ya da bana gönderebilir misiniz

Selam kızlar,
Burayı boşladım 1-2 gündür nişan hazırlıklarıyla boğuşuyorum.
Ama bu sırada Ebru Şallı Skinny Jeans workoutu ihmal etmiyorum. Dün akşamda yaptım. Hareketlere alışmaya başlıyorum giderek.
Bence işe yarayacak gibi. Zaten işe yaramazsa ayvayı yedim son umudum ebru şallı :KK1:

Henüz çok yeni olduğundan ben internette bulamadım dvd yi satın aldım.
Zaten fiyatı uygun.
internete yüklenmişmidir bilmiyorum

anladım peki gerçekten yararı var mı
benim tek derdim bacaklarım baştan aşağı şişkolar
üstüm ise incecik karnımda kaslarım bile var
eğer yarayacaksa alayım diyorum

anladım peki gerçekten yararı var mı
benim tek derdim bacaklarım baştan aşağı şişkolar
üstüm ise incecik karnımda kaslarım bile var
eğer yarayacaksa alayım diyorum

Henüz kesin bişey söylemek için erken ama vücut tipim sizinle aynı. Basenlerimi bacaklarımı cayır cayır yakıyor spor sırasında. Oyzden faydalı olacağını düşünüyorum

Henüz kesin bişey söylemek için erken ama vücut tipim sizinle aynı. Basenlerimi bacaklarımı cayır cayır yakıyor spor sırasında. Oyzden faydalı olacağını düşünüyorum

15 günde farkı görürsünüz diyor biraz araştırdım da
yapıp bitirirseniz eğer 15 günü sonucu buraya yazarsanız sevinirim

Herkese günaydin kizlar. Spora bir kac gün ara veriyorum dedim ama haftasonu cocuklari iki gün spor alanina götürdügümüz icin ögleden öncelerimiz kosturmak ve yürümekle gecti. Cocuklar da bisiklete binip rahat rahat dilleri disari cikana kadar kosturdular. Hava da güzeldi cok iyi geldi. Ama sabah tartida 3 kg fazla ciktim sinirim beynime zipladi. Leslie yi birakirsan olacagi budur. Ne derseniz deyin kilo korumakta ve vermekte leslie abla gibisi yok. Ama hangi birini yapayim sasiriyorum ben de. Disarda da cok yürüyorum leslie ye hal kalmiyo. Off yaa.

Merhaba; :KK3:Benim kilo sorunum yok ama sağlıklı beslenmek ve sadece göbek sorunum olduğu için sporumu yapıyorum ve karatay beslenme şeklini uyguluyorum. Artık böyle devam edecek inşallah. 50'den 44.6 kg'a düştüm ve tabii kalçadan gitti. Kilo verince istemesem de ilk kalçadan gidiyor. Ben kalçadan kaybetmeden, kalça kaslarımın gelişmesi için programın hepsini uygulamalımıyım. Yoksa sadece bum bum olan videoları yapsam yeterlimidir?
Şu an Jillian ripped programını uyguluyorum, sonrasında yine Jillian'ın six pack ve killer abs programını yapacağım. Programların ardından biraz squat yapıyorum. 30 günlük squat programını yaptım. Biraz işe yaradı, tam istediğim gibi değil ama. Spora ilk başladığım zamanlarda 89'du 87'ye düştü, sonra 85,84 squat programını yaptıktan sonra ölçtüğümde 86 çıktı. :) Ama brazil butt, çok etkili diyorlar. Sadece nasıl uygulasam diye kararsız kaldım.
Eki Görüntüle 1053354

merhaba. sanırım sadece göbek sorunun var ve kilo kaybın vücuttan ilk baseninden gidiyor. buna rağmen basen ve sakroilyak bölgesi egzersizleri tercih etmişsin. Eğer göbeği eritirken aynı zamanda kalçayı koruyup daha ideal ölçüye ulaşmak istiyrosan öncelikle bel basen oranına, kan değerlerine ve günlük kalori alım verim dengesini ölçtürtmelisin ki durumun hormonel mi yoksa yapılandırılabilir fizik problemimi olduğunu çözmen gerekiyor....senin durumunda egzersiz ikinci planda olmalı. ölçülerini bilmiyorum ama bence bu durumda kalçalarına fazla yüklenme derim.

herkese merhabalar. topiğiniz gerçekten çok güzel genelde bilinçli ve ne yapacağını bilenlerden oluşan bi topluluk gibi. eğer lion81 arkadaşımız müsaade ederse bende katılıp paylaşmak isterim bişeyler. daha önce uzun bi süre bi kaç zayıflama topiğinde yer aldım ama düğündü iş değişiklikleriydi falan derken epey bi ara verdiydim

herkese merhabalar. topiğiniz gerçekten çok güzel genelde bilinçli ve ne yapacağını bilenlerden oluşan bi topluluk gibi. eğer lion81 arkadaşımız müsaade ederse bende katılıp paylaşmak isterim bişeyler. daha önce uzun bi süre bi kaç zayıflama topiğinde yer aldım ama düğündü iş değişiklikleriydi falan derken epey bi ara verdiydim
Cnm tabiki paylaşabilirsin aramıza hoşgeldin.:KK3:Sayfamızda her zaman tecrübeli arkadaşlara ihtiyacımız var benimde bilmediğim biçok şey vardır seninde bilgilerinden faydalanmak benide memnun eder.Hepimizde kendi çabalarımızla araştırmalarımızla öğrendiğimiz kadarıyla bişeyler yapmaya çalışıyoruz.Elbette senin:KK19: fikirlerin tecrübelerinde bize artılar kazandıracaktır cnm.:KK3:

Merhaba herkese bugün ebru'nun dvd sine başlayacaktım. Buzdolabi bozuldu servis geldi tamir için uğraşıyo onlar gitsin yapmak istiyorum. Hepimize kolay gelsin.

X