- 20 Ocak 2013
- 629
- 249
Sagol canim cevabin ve zaman ayirdigin icin. Bu yasima 3 de sezaryen sigdirdim sistim sistim söndüm yani yillarca ve de hasimoto hastasiyim. Lioncugumun daha ileri seviyesi yani. Canim ben aslinda popomdan cok memnunum beden olarak da görüntü olarak da beni rahatsiz etmiyor. Benim sorunum dogumlardan sonra üstüme yapisan göbek deligimden gögsümün alt kismina kadar olusan sislik. Karnimin alt tarafi cok güzel sekillendi sporla ama o sisligi gideremiyorum bir türlü. Bir de ic bacaklarim yumusadi tabii zaten cok sekilli degildi simdi sinir bi görüntü oldu. Ana kardio olarak yürüyüs ve leslie uyguluyorum bunun disinda evet videolari cok degistiriyorum belki hata ama bikiyorum ne yapayim.
rica ederim ne demek derya,
yalnız 3 sezeryan ve hashimoto yazdığını görünce biraz üzüldüm geçmiş olsun. hashimoto için biraz erken diyebilirim senin için ama umarım tedavisi konusunda özenlisindir çünkü kilo sorununun en büyük sebebi bu rahatsızlığındır kuşku yokki. umarım günlük tiroksinini alıyorsundur.
yalnız sen poponun şekil ve ölçü olarak sorunlu olmadığını düşünüyor olabilriisn ama vücut yüzey alanın 1,56 metrekare iken ve karın bölgendeki bahsettiğin o şişlik ile iç bacaklarının yumuşaklığı birbirinden bağımsız çözemeyiz. öncelikle rahatsızlığını göz önünde bulundurarark senin endeksindeki birnin uzun vadeli sürekliliği olan ve değiştirmeyeceğin bi program uygulaman lazım. ben sana bu konu ile iligii daha detaylı örnekler ve sonuç alınmış benzer çalışmalar ile iligli bişeyler atacam canım