İnşallah cnm sağolTarti konusunda cok haklisiniz kizlar insanin kilosu gün icinde bile 2 kg farkli cikabiliyor. Ben de hep bakmayacagim diyorum sonra bakip fazla cikinca sinirleniyorum.
Lioncum umarim yakinda tüm istediklerine ulasirsin. Baskalarinin nelere ulastigini bosver canim sen kendi bildigin yolda ilerle kendine yogunlas.
Haklısın cnm herşeyi akışına bırakmak en iyisi zamanın neler getireceğini bilemeyiz sabırlı olmak lazım.Çok doğru zayıflamayı bi kenara bırakıp zevk için yapmak lazım herşeyi.Yazdıklarınız iyi geldi bana teşekkür ederim canlarımnosee
Estagfurullah ne basagritmasi lion...hayat sartlari aslinda hayati birazda insanlar istemeden zorlastiriyor cok herseyi kafaya takmamak lazim...bazen bosvermek iyidir.mesela zayiflamak icin degil zevk icin spor yapalim, saglikli beslenelim,yesil cayimizi icelim saglik icin, eminim hedefe istemeden ulasiriz... ne demis atalarimiz ,sakinilan goze cop batar, sevmedigin ot dibinde biter...
Cnm bum bum kalçana güzel bi dolgunluk verir.Çünkü kalça içindeki glutes kaslarını büyük küçük kas gruplarını çalıştırdığı için senin kalçananada dolgunluk verecektir.Ben yaptığımda kalçam 96-97 cm civarındaydı programı bitirdiğimde 98 cm e ulaştı.Merhaba;Benim kilo sorunum yok ama sağlıklı beslenmek ve sadece göbek sorunum olduğu için sporumu yapıyorum ve karatay beslenme şeklini uyguluyorum. Artık böyle devam edecek inşallah. 50'den 44.6 kg'a düştüm ve tabii kalçadan gitti. Kilo verince istemesem de ilk kalçadan gidiyor. Ben kalçadan kaybetmeden, kalça kaslarımın gelişmesi için programın hepsini uygulamalımıyım. Yoksa sadece bum bum olan videoları yapsam yeterlimidir?
Şu an Jillian ripped programını uyguluyorum, sonrasında yine Jillian'ın six pack ve killer abs programını yapacağım. Programların ardından biraz squat yapıyorum. 30 günlük squat programını yaptım. Biraz işe yaradı, tam istediğim gibi değil ama. Spora ilk başladığım zamanlarda 89'du 87'ye düştü, sonra 85,84 squat programını yaptıktan sonra ölçtüğümde 86 çıktı. :) Ama brazil butt, çok etkili diyorlar. Sadece nasıl uygulasam diye kararsız kaldım.
Eki Görüntüle 1053354
Kalcan gelissin istiyorsan uzun olan bum bum videosunu, karin icin de tummy tuck i yapman gerekir. High tight daha cok bacaklar icin, sculp ve rio extreme tüm vücut calismalari arada yapilabilir.
Cnm bum bum kalçana güzel bi dolgunluk verir.Çünkü kalça içindeki glutes kaslarını büyük küçük kas gruplarını çalıştırdığı için senin kalçananada dolgunluk verecektir.Ben yaptığımda kalçam 96-97 cm civarındaydı programı bitirdiğimde 98 cm e ulaştı.
arkadaşlar biri bana dns ayarlarında yardımcı olabilir miiii.... ben değiştirmiştim bir ara dns yi ama şimdi tekrardan göstermiyor youtube u 3 gündür sporumu da yapamıyorum
cnm sen ayarlama bence ben öyle yapıyorum... otomatik bu işi yapan programlar var mesela -hotspot shield - programını arat internette , programı indir, kur ve youtuba girmeye devam et.... istediğin zaman programı kapatıp normal ayara da dönebiliyorsun...
Selam kızlar 2 gün oldu.. ebru şallı skinny jeans yapalı sonuç; bacaklarım ağrımaya başladı özellikle basenlerde içerden bir ağrı var...galiba işe yarıaacak...ama ısınma ve soğumayı çok uzatıyor... ben kısaltarak yapıyorum...o kadar zamanım yok ne yazık ki...
nereden indirebilirim ebru şallının skinny jean programını
ya da bana gönderebilir misiniz
Henüz çok yeni olduğundan ben internette bulamadım dvd yi satın aldım.
Zaten fiyatı uygun.
internete yüklenmişmidir bilmiyorum
anladım peki gerçekten yararı var mı
benim tek derdim bacaklarım baştan aşağı şişkolar
üstüm ise incecik karnımda kaslarım bile var
eğer yarayacaksa alayım diyorum
Henüz kesin bişey söylemek için erken ama vücut tipim sizinle aynı. Basenlerimi bacaklarımı cayır cayır yakıyor spor sırasında. Oyzden faydalı olacağını düşünüyorum
15 günde farkı görürsünüz diyor biraz araştırdım da
yapıp bitirirseniz eğer 15 günü sonucu buraya yazarsanız sevinirim
Merhaba;Benim kilo sorunum yok ama sağlıklı beslenmek ve sadece göbek sorunum olduğu için sporumu yapıyorum ve karatay beslenme şeklini uyguluyorum. Artık böyle devam edecek inşallah. 50'den 44.6 kg'a düştüm ve tabii kalçadan gitti. Kilo verince istemesem de ilk kalçadan gidiyor. Ben kalçadan kaybetmeden, kalça kaslarımın gelişmesi için programın hepsini uygulamalımıyım. Yoksa sadece bum bum olan videoları yapsam yeterlimidir?
Şu an Jillian ripped programını uyguluyorum, sonrasında yine Jillian'ın six pack ve killer abs programını yapacağım. Programların ardından biraz squat yapıyorum. 30 günlük squat programını yaptım. Biraz işe yaradı, tam istediğim gibi değil ama. Spora ilk başladığım zamanlarda 89'du 87'ye düştü, sonra 85,84 squat programını yaptıktan sonra ölçtüğümde 86 çıktı. :) Ama brazil butt, çok etkili diyorlar. Sadece nasıl uygulasam diye kararsız kaldım.
Eki Görüntüle 1053354
Cnm tabiki paylaşabilirsin aramıza hoşgeldin.herkese merhabalar. topiğiniz gerçekten çok güzel genelde bilinçli ve ne yapacağını bilenlerden oluşan bi topluluk gibi. eğer lion81 arkadaşımız müsaade ederse bende katılıp paylaşmak isterim bişeyler. daha önce uzun bi süre bi kaç zayıflama topiğinde yer aldım ama düğündü iş değişiklikleriydi falan derken epey bi ara verdiydim