Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Dün sen yazdıktan sonra hemen baktım gerçekten iddialı.Tam benlik yani dar pantolonlara gireceksiniz diyo aman ben darı bıraktım normal pantolonlara girsem bile yeter.Bende kafama koydum gidip d&r den almak istiyorum.

bende 2 beden değil 1 beden inceltse bile razıyım
3 gündür selülit kremi ve sert fırçayla masajla beraber yapıyorum azda olsa selülitlerimde hafifleme var sanki. Özellikle arka bacaktakilerde değilde popodakilerde var azalma :26: umutluyum

Cnm bende bisiklet ile desteklerim öyle ağır videolar dan hem ruhen hem bedenen yoruldum artık. Eliptik bisiklet,yürüyüş, parklarda spor aletleri de var açık havada bol oksijen iyi gelir. Pilatesle destekledimmi tamamdır o zaman.

Cnm ben dayanamadım hemen gidip aldım.Ne yazıkki bilgisayarımın cd takılan yerleri bozuk çocuklar halletmişler yine.Bende komşumun bilgisayarından usb ye kaydettirdim.Yanlız parça parça yani video ts 1,2,3 ,4 diye ilk 10 dk,17 dk parça yani.Seninkide öylemi yoksa benmi yapamadım.Nasıl ayarlayacam cnm yarın başlamak istiyorum.Beraber gidelimmi bakalım nasıl olacaz.

cnm bende 3 parça video. İlk 10 dk ısınma, 40 dk egzersiz 16 dakika soğuma şeklinde 3 parça.
evet bende hastayım diye bugün yapamadım yarın birlikte başlayalım hem daha çok azim gelir bakalım sonuçları nasıl olucak

cnm tekrar baktımda dosyanın içini açınca öyle gözüküyor. Sen Video ts ve audio ts isimli iki dosyayı sürükleyip video oynatıcına atarsan hepsi toplu açılıyor.
Başlangıçta seçiyosun ısınma hareketler vs diye.

Cnm büyük oglum sağolsun ayarlıyor. Şimdi ki çocuklar bilgisayarın kurdu olmuş halledicek. Tamam başlayalım o zaman. Iki hafta sonra ne olacak ilk hedefim dolabımdaki siyah pantolonum 60 kilo iken oluyodu şimdi 68 im olmuyo.

Dvd yi alıp başlamak için sabırsızlanıyorum.
Sonucu görenler paylaşşsın lütfen.

Bu sabah doktora gittim tahlil yaptırdım. Salı günü sonuçlar çıkacak tiroid hormonlarımin durumunu öğrenmek istiyorum. Pzt gününden beri elma diyeti yaptım 1 kilo ancak verebildim. Bu kadar uğraşıyorum gitmiyosa tiroid veya başka bişey var demekki. Enerjim yok sürekli halsizlik uykuya duskunluk ellerim ve ayaklarım hic ısınmiyo. Ne var ne yok ogreneyim bakalım.

Selam Herkese, sporsuz 1-2 aydan sonra döndüm.... neyseki fazla kilo almamışım ama 1-2 kilo almış gözüküyorum....kızlar sizi hep takip ettim...bende sizin tavsiyeleriniz sonucunda ebrunun dvd sini aldım dün yaptım... benimde basenlerim çok kalın ya ebru şallıya aynı boyda sayılırız (1.68) benim 2 katım gibi duruyor...

şimdi yorumlarımı yapayim; ısınma ve soğuma çok uzun sürüyor....esas antreman 40 dk.... videoda günde 30 dk diyor üstelik onu da anlamadım.... Türkçe olması insanı mutlu ediyor yanlış yapıyor muyum demiyorsun...bazı hareketleri yapamadım o selilütsavar hareketi çok zor ya benim bacaklarım kalkmıyor havaya ne yazık ki...aslında bilinen hareketler çoğu...ama hepsi bacak için bir arada olması güzel...

Birde youtube da burcu vurkaç plates videoları gerçekten güzel eskiden 1-2 tanesini yapmıştım.... sempatik bir bayan tavsiye ederim herkese...

lion bende senin gibi plates ve eliptik bir arada yapmayı düşünüyorum...eliptik yaparken hem insan enerji boşaltıyor gerçekten....

Cnmmmmm hoşgeldin özledim seni.Kimse kalmadı topikte yahu :26: Neyse aramıza döndün.

Dvd yi almakla iyi yapmışsın cnm ağırlıklarımda var benim bildiğimiz hareketler nasılsa.Daha başlayamadım yoğunum iş görüşmelerim oldu.Ben yine aynıyım kilo veremedim ne yazikki.Pilates eliptik yürüyüş öyle takılıcam bakalım.Eliptik en büyük kurtarıcım akşama kadar hareketsiz kalsam da mp3 ümdeki hareketli müziklerim beni harekete geçiriyo.Cep telefonumada zamanlayıcı indirdim 60 dk nasıl geçiyo anlamıyorum bile müzik ruhuma işliyo kaptırıyorum kendimi.Yanlız bi kaç gün aksattım cnm istemedi moralim bozuluyo diyet yaptım bide yeni dijital tartı aldım normalde 67 kiloyum dahada inmiyo aşağıya dijital sabah aç karnına çıplak tartıldığım halde 70 gösterince çıldırdım.Tartıyı geri iade ettim sinirimden.Tahlil yaptırıyorum bakalım sorun neymiş öğrenecem.

Hadi bakalım bol sporlu günler hanımlar

Hoşbulduk ya bende bilek ağırlığı aliyim diyorum. ebru şallı da hep ağırlıkla çalışıyor...
Zaten eliptikte az zamanda en çok kalori yakılabilen alet... düzenli yapılırsa kesinlikle işe yarar... ama bende daha tam başlayamadım :26:
ya tartıları boşver gerçekten hergün farklı gösteriyorlar benim de yanlışım her gün tartılmak.... günde 1 kilo alınır mı benimde aynı şekilde spor yapıyorum yediklerime dikkat etmeme rağmen fazla gösteriyor... valla tartımı kaldırcam kenara 15 günde 1 tartılacağım artık borsa gibi insanın kilosu o kadar değişir mi ?

Test yaptırman iyi olmuş.ben de yaptırmak istiyorum... dediğin gibi diyet yapıp , kilo veremiyorsan bir sebebi olabilir...insülin direncinden de olabilir.benim de 2 sene önce biraz kritik seviyedeydi....

Bir de gıda intolerans testi var biliyorsundur belki...her insanın bazı gıdalara karşı vücudu tepki gösterip kilo yapabiliyormuş. mesela test sonucunda sana maya dokunuyor diyorlar sen mayayı kesince kilo almayıp, kilo vermeye başlıyorsun...gerçi test çok pahalı normalde ama bu kampanya sitelerinde bazen indirimli çıkıyor... mali durumu mu düzeltince yapmak istiyorum aslında...

Son düzenleme:

Lioncum anlattigin belirtiler tiroid yetmezligine benziyor gercekten de. Sac dokulmesi unutkanlik ve sinirlilik de varsa buyuk ihtimal oyledir.

Bıraktım tartıyı ulaşamayacağım yere koydum.İstediğimi de yiyorum oh be dünya varmış ya kendimi harap ettim bugün saçlarıma bi baktım tepede beyazlar bi topak hemde boşuna stres yapuıyorum herşeyi.Ya benimkisi nedir sadece kilo değil yani olan.İstediğim hiçbişeyi elde edememek çırpındığım uğraştığım halde bi arpa yolu katedememek beni çok yordu.Ne iş bulabildim bulduklarım da hiç tatmin edici değildi şartlarıda iyi değildi.Eltimler benden küçükler en büyük abi elti biziz onlar evlerini çoktan aldılar yok biz hala yerimizdeyiz.Büyük oğlum 14 yaşında boyumu geçti sırık gibi nerdeyse.Küçük eltim gitti üniversite sınavına girdi kazandı.Bende filozof gibi bütün bilgileri kitapları hatmettim.Bide zayıflayamıyorum herkes şakır şakır eriyo kilo veriyo yok ben veremiyorum.Sinirlerim bozuldu gerçekten niye biz ilerleyemiyoruz sanki bütün yollar kapalı engellerle örülü herşeyim.İsyan etmiyorum tabiki tek kalan şeyim sadece inancım o kadar.Ne umudum kaldı ne sabrım.

Cnm insülin direnci içinde gittim doktor burda o tahlil yapılmıyo dedi.Başka yere baktıracam alerjiyi de araştırırım cnm sağol kusura bakmayın birden sinirlerim boşaldı burda içimi boşaltmak istedim.

Lioncum anlattigin belirtiler tiroid yetmezligine benziyor gercekten de. Sac dokulmesi unutkanlik ve sinirlilik de varsa buyuk ihtimal oyledir.
Var cnm saçlarımda dökülüyo,unutkanlıkta var hafıza kaybı da oluyo zaman zaman bazen ne yaptığımın farkında olmuyorum.Oğlum ödevini koymuş kenara bana soruyo önemli ödevi ben hatırlayamıyorum naptığımıda ödevi gördüğümüde.Sinirlilik ta başından beri var zaten.Kendi kendime avunuyorum sinirimi geçiriyorum kendimi mutlu etmeye çalışıyorum.Hep kendim çabalıyorum zaten arkası boşluk işte.Sağol cnm salı gününü iple çekiyorum.

Tarti konusunda cok haklisiniz kizlar insanin kilosu gün icinde bile 2 kg farkli cikabiliyor. Ben de hep bakmayacagim diyorum sonra bakip fazla cikinca sinirleniyorum.
Lioncum umarim yakinda tüm istediklerine ulasirsin. Baskalarinin nelere ulastigini bosver canim sen kendi bildigin yolda ilerle kendine yogunlas.

Estagfurullah ne basagritmasi lion...hayat sartlari aslinda hayati birazda insanlar istemeden zorlastiriyor cok herseyi kafaya takmamak lazim...bazen bosvermek iyidir.mesela zayiflamak icin degil zevk icin spor yapalim, saglikli beslenelim,yesil cayimizi icelim saglik icin, eminim hedefe istemeden ulasiriz... ne demis atalarimiz ,sakinilan goze cop batar, sevmedigin ot dibinde biter...

Merhaba; Benim kilo sorunum yok ama sağlıklı beslenmek ve sadece göbek sorunum olduğu için sporumu yapıyorum ve karatay beslenme şeklini uyguluyorum. Artık böyle devam edecek inşallah. 50'den 44.6 kg'a düştüm ve tabii kalçadan gitti. Kilo verince istemesem de ilk kalçadan gidiyor. Ben kalçadan kaybetmeden, kalça kaslarımın gelişmesi için programın hepsini uygulamalımıyım. Yoksa sadece bum bum olan videoları yapsam yeterlimidir?
Şu an Jillian ripped programını uyguluyorum, sonrasında yine Jillian'ın six pack ve killer abs programını yapacağım. Programların ardından biraz squat yapıyorum. 30 günlük squat programını yaptım. Biraz işe yaradı, tam istediğim gibi değil ama. Spora ilk başladığım zamanlarda 89'du 87'ye düştü, sonra 85,84 squat programını yaptıktan sonra ölçtüğümde 86 çıktı. :) Ama brazil butt, çok etkili diyorlar. Sadece nasıl uygulasam diye kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Tummy Tuck, sadece karın egzersizleri içeriyor, onu yapabilirim. Bum bum için 2 tane video var. Birisi rapido daha kısa sürüyor. Sculpt videosunda bütün vücut çalışıyor galiba. high tight ve cardio axe videolarını yapıp yapmamakta kararsızım.

Kalcan gelissin istiyorsan uzun olan bum bum videosunu, karin icin de tummy tuck i yapman gerekir. High tight daha cok bacaklar icin, sculp ve rio extreme tüm vücut calismalari arada yapilabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…