Tamam ablacığım sağol. Bakayım ben hemen leslie sayfasına bulurum inşallah. Yoksa sen gönderirsin uygun bir zamanda.
https://www.google.com/search?q=che...%2F02%2Fchest-exercise-for-women.html;733;811
Bak canim burada resimli olarak var. Su siselerini agirlik olarak kullanabilirsin. Haftada 3 gün yapmaya calis gögüslerin icin birkac hareket.
Tamam ablacığım sağol. Yapacağım dediklerini baya sarktı ya daha yaşım 19İnşallah bu egzersizlerle toparlarım biraz.
Tamam ablacığım sağol. Yapacağım dediklerini baya sarktı ya daha yaşım 19İnşallah bu egzersizlerle toparlarım biraz.
Cok ihmal ettiysen iyice kötülesene kadar isin biraz zor canim yaa.. sistemli olarak yapmalisin bir seyler. Ben cocuklari bir yedireyim ögleden sonra sana gönderirim olur mu? Özel mesajina da bir link gönderirim you tube izlemek icin. Diyetinden yagi kesme biliyorsun gögüslere yagsiz diyetler iyi gelmez. Zeytinyagi, iyi tereyagi gibi saglikli yaglardan, badem, ceviz, findik ölcülü olarak tüketebilirsin. Proteinli beslenmek de iyi geliyor.
Cok ihmal ettiysen iyice kötülesene kadar isin biraz zor canim yaa.. sistemli olarak yapmalisin bir seyler. Ben cocuklari bir yedireyim ögleden sonra sana gönderirim olur mu? Özel mesajina da bir link gönderirim you tube izlemek icin. Diyetinden yagi kesme biliyorsun gögüslere yagsiz diyetler iyi gelmez. Zeytinyagi, iyi tereyagi gibi saglikli yaglardan, badem, ceviz, findik ölcülü olarak tüketebilirsin. Proteinli beslenmek de iyi geliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=MXE0e_C8hF4
bak canim kafani fazla karistirmayayim cok videoyla sen bunu haftada 3 gün yap mutlaka. Bir ay icinde fark görürsünüz diyor gercekten de sistemli calisinca fark ediyor.
Tamam abla en iyisi bunu yapmak. 24 dk falan gayet uygun çok video olunca hangisi yapayım diye karar veremiyordum. :)
Sen spor olarak ne yapiyodun canim brazil mi, leslie denedin mi? Ben leslie yaparken elime hep su sisesi, agirlik filan alip yaptim kollarim cok güzel sekillendi ve gögüslerimin de calistigini hissediyorum öyle.
Ben şuan hiç spor yapamıyorum ablacığım. Geçen yıl dizimi kırdım bu yılda ayağımı kırdım kireçledi tam oturamıyorum dizim tam bükülmüyor ama diyete başlayacağım sporsuz da olmaz o yüzden leslie yapabilirim ancak sonra tam olarak koşup iyileşince de brazil jillian michaels falan yapmayı düşünüyorum inşallah. Senin bana önereceğin başka bir şey var mı abla başlangıç için leslieyle beraber yap diyeceğin bir şey ? Bende de 1 kiloluk dumbell var onunla yapacağım bende.
http://vdownload.eu/watch/1754177-brazil-butt-lift-2-bum-bum-workout.html
bunu yapsam faydasını görür müyüm ki?
Cnm benim kaşıntılarim devam ediyo derimi kazimaktan bi hal oldum. Alerjik reaksiyon var heralde. Sen yinede aşırıya kaçma.Cok sevindim canim. Bugün kizimla 2,5 saat yürüdüm inan tamamen gecmese de cok iyi geldi. Yalniz dün aksam cörekotu, keten tohumunu yaptim sabah sokaklarda tuvalet arayip durdum. 5 kez gitmisimdir. Neden zayiflattigi belli oldu.
Cnm benim kaşıntılarim devam ediyo derimi kazimaktan bi hal oldum. Alerjik reaksiyon var heralde. Sen yinede aşırıya kaçma.