Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar
öyle veya böyle son dönemlerde spordan uzaklastim ama simdi yavas yavas yeniden pilates yapiyorum buraya yazicak yüzüm olmadigindan bi türlü yazamadim :) mahcubum sizlere karsi
fakattt bir iyi bir de kötü haberle geldim
güzel haber master serisi internette var bir sitede ...
kötü haber ise linkler ölü durumda
yükleyen kisiye mesaj atma imkani saglayan bir site oldugundan hemen o kisiye mesaj attim topicindede yazdim umarim görür hatta bir turk vardi onada msj yazdim
ilgilenen ve yardim etmek isteyen arkadaslar site bu : http://avaxhome.cc/ebooks/eLearning/BRAZILBUTTLIFTMASTERSERIES.html
benim gibi msj atarsaniz yükleyen kisiye ve o topice buyuk ihtimalle tekrar yükletebiliriz videolari
desteklerinizi bekliyorum arkadaslarim
Thalixciiiim hosgeldin. Bakayim verdigin linke canim ben de yazarim.
Ben de bu sabah kahvaltidan önce leslicigimle calistim, bu saate kadar da ev temizligiyle mesguldüm. Günün ilk molasini verdim daha.
Cnm yukarda verdiğim linkleri inceleyebilirsin.Bacak inceltmek için bar workout videolarını ve resimlerini incele Jillian killeri yaptım ama o kadına ısınamadım bi türlü hareketler bildiğimiz aynı hareketler zaten.Basenlerimi inceltmek istiyorum
killer buns and thighs acaba bacaklarda kas yapar kalınlaştırır mı yoksa inceltir mi?
Cnm özledik seni hoşgeldin.Ben seni takip ediyodum fallara daldı bizleri unuttu diye de geçiriyodum içimden.Selam kizlar
öyle veya böyle son dönemlerde spordan uzaklastim ama simdi yavas yavas yeniden pilates yapiyorum buraya yazicak yüzüm olmadigindan bi türlü yazamadim :) mahcubum sizlere karsi
fakattt bir iyi bir de kötü haberle geldim
güzel haber master serisi internette var bir sitede ...
kötü haber ise linkler ölü durumda
yükleyen kisiye mesaj atma imkani saglayan bir site oldugundan hemen o kisiye mesaj attim topicindede yazdim umarim görür hatta bir turk vardi onada msj yazdim
ilgilenen ve yardim etmek isteyen arkadaslar site bu : http://avaxhome.cc/ebooks/eLearning/BRAZILBUTTLIFTMASTERSERIES.html
benim gibi msj atarsaniz yükleyen kisiye ve o topice buyuk ihtimalle tekrar yükletebiliriz videolari
desteklerinizi bekliyorum arkadaslarim
Maşallah maşallah cnm Tebrik ederim çok mutlu oldum darısı bizim başımıza.Kizlaaaaaar!!! Önce masallah deyin lütfen. Bugün aylardan beri ilk kez 57 kiloyu gördüm tartida. Gözlerime inanamadim. Ama tüm hafta hic bos birakmadan leslie yaptim. Yaa ben bu kadina asigim... Üstelik de mc donalds filan yedim cumartesi günü. Iki gün ara veriyorum simdi carsamba devam edecegim insallah yeni yogun bir haftaya...
Kizlaaaaaar!!! Önce masallah deyin lütfen. Bugün aylardan beri ilk kez 57 kiloyu gördüm tartida. Gözlerime inanamadim. Ama tüm hafta hic bos birakmadan leslie yaptim. Yaa ben bu kadina asigim... Üstelik de mc donalds filan yedim cumartesi günü. Iki gün ara veriyorum simdi carsamba devam edecegim insallah yeni yogun bir haftaya...
Maşallah Süper çok tebrik ederim darısı başımıza, bende mi leslie ya başlasam ne yapsam...
Ya aslında her şeyi biz karmaşık hale mi getiriyoruz ne...aslında yürümek gerçekten en faydalısı...biliyorsanız bu ünlülerin diyetisyeni şeyda coşkun bir sürü ünlüyü yürüterek zayıflatıyor... kendisi de artık ünlülerle yürümekten, günde 40 km yürüyormuş diye duydum.en güzeli yürümek açık havada ,açık havada yürüyemeyenler için de walk at home var :))
Cnm özledik seni hoşgeldin.Ben seni takip ediyodum fallara daldı bizleri unuttu diye de geçiriyodum içimden.
Cnm ben günlerdir Master serisinin linklerini arıyorum torrente her yere baktım tüm sayfaları didik ettim.Nasıl sevindim ya bu siteyide görmüştüm ama yok çıkmadı.Brazil serisine tekrar geri dönmek istiyorum ama önceki videoları yaptığım için aynı şeyleri yapmak sıkıcı oluyo.Heyecanla bekliyorum linkleri destekliyorum tabiki bende bakıyorum hemen.Sağol cnm benim.