Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Dün ağırlık ve kardiyo egzersizleri yaptım,bugün Umay Villa'nın dvdsini aldım bölgesel incelmeler için onu yapmayı planlıyorum

Ben ve arkadaslarim pilates yapiyoruzEbru Salli ile ve cok memenunuz buaralar yapamadim ameliyatim yüzünden ama toparlanir toparlanmaz hemen devam. sen memnun kalmadin mi??
Cnm Ebru Şallı biraz yaptım ama konuşması püf püf yapması tüm hevesimi konsantrasyonumu kaybediyo.Seri yapmıyo tamam anlatıyo doğru yapmamız için ama zamandan çalıy yüzden Ebru yerine başka pilates videolarına takılıyorum.Tracey Malleett'in pilates videosunu yaptım bi kaç kez.
javel
Çok güzel bilgiler...teşekkürler...şimdi sizin içinde bu bilgileri uygulama vaktidir belki
Rica ederim cnm bütün bildiklerimi harmanlayıp irademi ve disiplinimi daha da kuvvetlendirmem gerek aslında.Biraz da aceleci değil sabırlı olmak lazım.

Merhaba, eliptik bisiklet kullanıp tavsiye edenler var mı kalça ve bacaklar için?
Cnm ben tavsiye ederim zamanında eliptik bisiklet ile 10 kilo vermişliğim vardır yani.Metabolizmam da çalışıyodu yediklerimede dikkat ediyodum tabi.Çok güzel incelmişti bacaklarım.Şimdi bile zaman zaman yaptığım videolardan sıkılıp yada akşama kadar tembellik edip akşamda spor yapmamanın verdiği huzursuzluktan eliptik bisikletimi kullanırım.Mp3 üme yüklediğim hareketli şarkılarla 40 dk bile yetmiyo 50 60 dk kaptırıp gidiyorum.Özelliklede selülite faydasını görüyorum.Bacak arkasını da iyi toparlıyo sertleştiğini farkedebiliyosun.Düzenli yapmak lazım.

Güzel videolar cnm eklediğin için teşekkür ederim.Ben bar method yöntemini çok araştırdım facebook tada çok sayfaları var öncesi sonrası fotolarına baktım.Elimde 3 4 video var indirdiğim onları kombine ederim değişiklik olarak.

Lioncum bu yöntemi bulan kadinin röportajini izledim, aynen callanetics ve pilateste oldugu gibi 10 saatlik calismadan sonra degisimi farkedersiniz diyor. Hareketler benim aklima yatti deneyecegim. Callaneticsten de daha eglenceli görünüyor.

Aynen cnm hatta giremediğiniz jeanlarınıza bile rahatlıkla girebilirsiniz diye de iddialı bi metod.Call çok klasik olduğu için devamını getirmek de zor aynı hareketler var bide üstüne ileri versiyon farklı hareketlerde mevcut.Geçen hafta 3 video yapmıştım bacaklarımı dinlendire dinlendire yapabildim ancak.

Bugünkü videomu tamamladım 53 dk lık Cathe Friedrich after burn videosunu yaptım oldukça iyiydi booty barre yapmaya halim kalmadı çok halsizim şu anda.

Bugün size en son gönderdigim bar mathod videosunu yaptim her yanim agriyor. 50dk sürüyor zaten bir hafta yapip deneyeyim bakalim. Ise yararsa ilerde haftada bir yaparim. Sürekli yaparsam bikarim yoksa. Ama kaslari cok zorladigi icin sikilastiracagini tahmin edebiliyorum. Devam edelim sonuclari paylasiriz lioncum.

Simdi lion seninle deryanin paylastigi videolar ayni teknik mi.Youtubeden baktim baya bi fazla video var yalniz bazıları tanitim.Indirmek istesek nasil yapabiliriz?

Simdi lion seninle deryanin paylastigi videolar ayni teknik mi.Youtubeden baktim baya bi fazla video var yalniz bazıları tanitim.Indirmek istesek nasil yapabiliriz?

Βenim gönderdigim link cok kolay indiriliyor. Teknik ayni ancak tabii her calismada oldugu gibi cesit cesit hareketler var. Göründügü kadar kolay degil yavas yavas basla kendi düzenini kurarsin.

Βenim gönderdigim link cok kolay indiriliyor. Teknik ayni ancak tabii her calismada oldugu gibi cesit cesit hareketler var. Göründügü kadar kolay degil yavas yavas basla kendi düzenini kurarsin.

Indirdim onu ama simdi lionla sizinkiler farklı kisilerin videolarimi

Evet cnm aynı teknik farklı videolar benim indirdiklerim bunlar tanıtımlarını ekliyorum önce genellikle aynı hareketler zaten küçük top lastik de kullanılabiliyo ben küçük topumu aldım yaptım kolay gibi görünsede zor zamanla vücut alışır muhakkak.

Cathe Friedrich's Turbo Barre Workout - YouTube
Burn at the Barre - YouTube
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...DL1rkNvL7TK-5Xut0odVW4g&bvm=bv.58187178,d.Yms

Bunları indirdim Torrenten
http://kickass.to/tracey-mallett-the-booty-barre-total-new-body-2010-t7749207.html#

Cathe friedrich'in turbo barre sinide low impact serisinin içinde komple diğer videolarla indi.
O kadar çok aradımki linkleri torrentende nerden indirdim bulamadım bi türlü sende bu isimlerle arama yapabilirsin yada Derya'nın eklediği videoları aratıp onların linklerinden indirebilirsin cnm.

Ben de sabah ikinci parti bar workout umu yaptim. Üstüste yapinca bacak kaslarini oldukca zorluyor, zaten kadin da bacak kaslarinizi calistirirsaniz kalori yakiminiz artar diyor. Belki onun dedigi gibi haftada en fazla 3 gün yapilabilir. Bakalim deneye yanila dogru tempoyu bulacagiz.

Selam kizlar ne var ne yok? Sizleri özledikce yaziyorum. Bugün bar workout tan sonra bir zayiflama sitesinden bir haftalik test üyeligi gelmisti onun ilk videosunu yaptim. Zaten bir videoyu ancak bir kez yapabiliyorsun. Leslie nin biraz daha hizli ve agirliklarla yapilmis halinden baska bir sey degildi. Ama beslenme listelerine uyamayacagim. O kadar abuk sabuk listeler ki yani o malzemeleri arayip bulana kadar iki kg veririm zaten. Yarin karin videosu var programlarinda, belki leslienin yanisira onu da yaparim.

Herkese günaydin kizlaaar... Bacaklarim felaket agriyor. Bar method u aliskin olmayanlar ara vermeden yapmayin derim. Karnimi öyle acaip calistirdigini hissetmedim ama bacaklar icin süper. Bugün leslie 4 fast miles yapmayi planliyorum. Tatil günlerini bosa gecirmeyeyim. Cocuklar evdeyken abur cubur da tüketiyoruz cünkü, burada Noel olmasindan dolayi birbirinden lezzetli kekler v.s biraz kacirdim ipin ucunu ama aksam idare etmeye calisiyorum. Gecen yil da hatirliyorum leslie ye basladigimda hic diyet yapmamistim, ama yine de ise yaramisti. Önümüzdeki hafta evdeki abur cuburlar tükenir etraf sakinlesir ben de normal düzenime dönerim.
Bu arada internette okudugum bir yazida spordan sonra olusan kas agrilarini gidermenin en iyi yolu hemen üstüne ya da ertesi gün yapilacak hafif kardio calismalari (yürüyüs gibi) diyor. Yani ay öldük bittik diye kendimizi koltuga atmayip harekete devam edecegiz.

Son düzenleme:
Benimde ağrıdığı için dün yapamadım bugün yapmam lazım ara vermek yok.Kalçam bacaklarım çok acıdı.

Sabah 4 mil leslie, yarim saat disarda yürüyüs, aksam karin videosu. Bu günlük yeter herhalde.

Günaydin kizlar!!! Bugün programimda bar workout var ama motivasyon ve enerji toplamaya calisiyorum. Yarida birakmak istemiyorum en azindan 10 kez yapacagim ki bakalim kadinin iddia ettigi kadar etkili mi. Bu hafta cok spor yaptim ama tartida inecegime 60kg gösteriyorum simdi de. Ama sikilasmayi ve karnimdaki gerginligi, rahatlamayi hissedebiliyorum.

deryacım burada okuyunca youtube dan baktım bir sürü workout videoasu var. hangisini yada hangilerini yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…