Brazil Butt Lift & Jillian Killer Buns&Thigs

Selam kizlar ne var ne yok? Ben bu hafta ancak iki gün hit cardio yapabildim. O kadar üstüste disarda yapilacak islerim cikti ki hic vaktim ve halim kalmadi. Ama tabii benim disarda isim var demek kilometrelerce yol taban tepiyorum demek, üstelik de kizimin bebek arabasini ittirerek. Yani hem kardio hem agirlik... Insallah haftasonu arayi kapatirim.

Merhabalar,

Internette aradim taradim bu adamin video linkini bulamadim leonordo nun brazil butt lift. Nerden bulabilirim?????
Cnm ilk sayfaya ekledim linkleri ordan indirebilirsin.

brunettee
Kızlar bu konuyu nasıl fark etmemişim ben ya. :KK43: Benim de popom böyle olsun istiyorum. Çok heveslendim şimdi.
Yalnız youtube arama yapınca hep egzersizle kalçaları şekillenen kadınların resimleri ile oluşan videoları gördüm.
Egzersiz videolarını bulamadım. Başlangıçta ve ileri ki zamanlarda neleri yapmam lazım. Bana link gönderir misiniz. Lütfen :)
Cnm sıkı çalışırsan olur tecrübeyle sabittir.İlk sayfaya ekledim linkleri ordan indirebilirsin.Ben arada yapmaya çalışıyorum bana sorarsan bütün egzersiz videolarının içinde en etkilisi ve estetiğe ihtiyaç duymadan estetik bi görüntüye sahip olmanı sağlayan Leandro'nun Brazil videolarıydı.

Cnm ilk sayfaya ekledim linkleri ordan indirebilirsin.

Cnm sıkı çalışırsan olur tecrübeyle sabittir.İlk sayfaya ekledim linkleri ordan indirebilirsin.Ben arada yapmaya çalışıyorum bana sorarsan bütün egzersiz videolarının içinde en etkilisi ve estetiğe ihtiyaç duymadan estetik bi görüntüye sahip olmanı sağlayan Leandro'nun Brazil videolarıydı.

Cok tesekkurler.Simdi indirmeye basladim.

Kisa bir yoga videosuyla bu aksami da tamamladim. Bu yoga bana cok iyi geldi. Stresli bir günü tamamlamanin en güzel yolu.

dün youtubedan pop plates kalça çalışması yaptım inanılmaz yakıcı bir çalışmaydı kalça basen sorunu olanlara öneririm
kollarımı da çalıştırdım bugün ağrım var sanırım yanlış bişey yaptım

Kizlar nerelerdesiniz bizim baslik yerlerde sürünüyor. Ben adet öncesi dönemde oldugum icin abur cubur saldirganligindsyim iki gündür. Ama hic halim olmamasina ragmen yarim saatlik de olsa bölgesel calisiyorum en azindan.

Selam arkadaşlar, başlık gerilerde kalmış, spora ara mı verdiniz yoksa..Bende bir süre ara verdim ama kondisyonum düşmedi .Eşimin dizi sakatlandı beraber gece yaptığımız için bende yapamadım.Baktım o yapamıyacak bende dün kendime zaman ayırıp gündüz başladım 5. haftadan kaldığım yerden devam etmeye. T25 5.hafta çok iyiydi.Baya zorluyor ama değdiğini anlıyorsunuz. Her kış 2,3 kilo alırım bakalım bu kış spor yaparak ne durumda olucam.

Selam arkadaşlar, başlık gerilerde kalmış, spora ara mı verdiniz yoksa..Bende bir süre ara verdim ama kondisyonum düşmedi .Eşimin dizi sakatlandı beraber gece yaptığımız için bende yapamadım.Baktım o yapamıyacak bende dün kendime zaman ayırıp gündüz başladım 5. haftadan kaldığım yerden devam etmeye. T25 5.hafta çok iyiydi.Baya zorluyor ama değdiğini anlıyorsunuz. Her kış 2,3 kilo alırım bakalım bu kış spor yaparak ne durumda olucam.

Ben devam ediyorum sevgili illet ama bu hafta asiri yorgunluk var üstümde adet dönemi öncesi. Evimin islerini bile zor yapiyorum. Yine de uzak kalmamak icin bölgesel calismalarimi yapiyorum. Ben de her kis 3 kg kadar alirdim gecen kisi kilo vererek gecirdim cok sükür bu kis da verdiklerimi geri almazsam cok mutlu olacagim.

Bütün kizlar toplansin toplansin... Nerdesiniz yahu? Ben miskinligimden sabah alisveris icin birsaat yürüyünce siyrildim ve ögleden sonra 45 dk bacak, üst vücut, karin hareketlerimi yaptim. Nedense bölgesel calismalar beni kardio kadar yormuyor. Her tarafim agriyor ama yine de daha kolay yapiyorum. Xhiit videolarindan birkacini birlestirdim bugün.

merhaba kızlar :KK3: ilk sayfadaki bacak ve karın videolarını deneyıp farkı gören var mı? kilo verdirip sıkılasma oluyo mu?

merhaba kızlar :KK3: ilk sayfadaki bacak ve karın videolarını deneyıp farkı gören var mı? kilo verdirip sıkılasma oluyo mu?

Tummy tuck bana gecen yil cok iyi gelmisti, arada yapiyorum yine. Bacak videolarinda da cok güzel temel hareketler var. Devamli yapinca faydasi oluyor tabii. Bu tür bölgesel calismalarda nedense bir süre birakinca eskiye dönülüyor o yüzden devamlilik sart.

Kizlar ben kardiomu bulduuuum... Bugün abdominales paradosu yaptim hem kolay hem eglenceli hem de en önemlisi kisa sürüyor. Kesmeyince arkasindan bir de rockn body yaptim 10 dk.

Selam kızlar,ben bir kaç gün egzersizlere ara verdim erkek arkadaşımla sürekli tartıştık son dönemde asabım çok bozuktu üstüne üşüttüm kar yağarken falan filan hem sinir stres hem üşütünce vücudum baya düştü oyüzden dinleniyim dedim.
Bugün platesle haftaya giriş yapıcam.Bu arada 1,5 kilo almışım her kış zaten sabittir bu değişmez.

Selam kızlar,ben bir kaç gün egzersizlere ara verdim erkek arkadaşımla sürekli tartıştık son dönemde asabım çok bozuktu üstüne üşüttüm kar yağarken falan filan hem sinir stres hem üşütünce vücudum baya düştü oyüzden dinleniyim dedim.
Bugün platesle haftaya giriş yapıcam.Bu arada 1,5 kilo almışım her kış zaten sabittir bu değişmez.

Gecmis olsun canim yoga yap biraz, gerginlige iyi gelir. Bu arada düsünce tarzini degistir her yil zaten alirim dersen öyle olur. Alirdim ama artik spor yapiyorum kisin kilo almayacagim diye motive et kendini. Gecmis olsun bu arada, tabii iyilestikten sonra...

X