- 22 Kasım 2011
- 336
- 317
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,
Internette aradim taradim bu adamin video linkini bulamadim leonordo nun brazil butt lift. Nerden bulabilirim?????
Cnm ilk sayfaya ekledim linkleri ordan indirebilirsin.Merhabalar,
Internette aradim taradim bu adamin video linkini bulamadim leonordo nun brazil butt lift. Nerden bulabilirim?????
Cnm sıkı çalışırsan olur tecrübeyle sabittir.İlk sayfaya ekledim linkleri ordan indirebilirsin.Ben arada yapmaya çalışıyorum bana sorarsan bütün egzersiz videolarının içinde en etkilisi ve estetiğe ihtiyaç duymadan estetik bi görüntüye sahip olmanı sağlayan Leandro'nun Brazil videolarıydı.brunettee
Kızlar bu konuyu nasıl fark etmemişim ben ya. Benim de popom böyle olsun istiyorum. Çok heveslendim şimdi.
Yalnız youtube arama yapınca hep egzersizle kalçaları şekillenen kadınların resimleri ile oluşan videoları gördüm.
Egzersiz videolarını bulamadım. Başlangıçta ve ileri ki zamanlarda neleri yapmam lazım. Bana link gönderir misiniz. Lütfen :)
Cnm ilk sayfaya ekledim linkleri ordan indirebilirsin.
Cnm sıkı çalışırsan olur tecrübeyle sabittir.İlk sayfaya ekledim linkleri ordan indirebilirsin.Ben arada yapmaya çalışıyorum bana sorarsan bütün egzersiz videolarının içinde en etkilisi ve estetiğe ihtiyaç duymadan estetik bi görüntüye sahip olmanı sağlayan Leandro'nun Brazil videolarıydı.
Selam arkadaşlar, başlık gerilerde kalmış, spora ara mı verdiniz yoksa..Bende bir süre ara verdim ama kondisyonum düşmedi .Eşimin dizi sakatlandı beraber gece yaptığımız için bende yapamadım.Baktım o yapamıyacak bende dün kendime zaman ayırıp gündüz başladım 5. haftadan kaldığım yerden devam etmeye. T25 5.hafta çok iyiydi.Baya zorluyor ama değdiğini anlıyorsunuz. Her kış 2,3 kilo alırım bakalım bu kış spor yaparak ne durumda olucam.
merhaba kızlar ilk sayfadaki bacak ve karın videolarını deneyıp farkı gören var mı? kilo verdirip sıkılasma oluyo mu?
Selam kızlar,ben bir kaç gün egzersizlere ara verdim erkek arkadaşımla sürekli tartıştık son dönemde asabım çok bozuktu üstüne üşüttüm kar yağarken falan filan hem sinir stres hem üşütünce vücudum baya düştü oyüzden dinleniyim dedim.
Bugün platesle haftaya giriş yapıcam.Bu arada 1,5 kilo almışım her kış zaten sabittir bu değişmez.