Gecmis olsun canim yoga yap biraz, gerginlige iyi gelir. Bu arada düsünce tarzini degistir her yil zaten alirim dersen öyle olur. Alirdim ama artik spor yapiyorum kisin kilo almayacagim diye motive et kendini. Gecmis olsun bu arada, tabii iyilestikten sonra...
4 fast miles leslie ile güne basladim. Iki gündür ac karnina yapiyorum. Cok rahat oluyor cünkü gün icinde vakit bulursam bir seyler daha yapabiliyorum, yok bulamazsam kafam rahat oluyor sporumu yapmis oldugum icin. Kisin vaktiniz varken kendimizi paltolar, kazaklar arkasina saklayamayacagimiz günler icin calisin kizlar. Bahar gelince birkac günde kilolar gitmiyor cünkü.
süpersin valla ben çalıştığım için sporum akşama kalıyor
Günaydın kızlar nihayet bilgisayarıma kavuşabildim bozuldu çocuklar sağolsun oyun indirmekten sistemi çökerttiler.Bu arada geçen hafta pekde düzenli yapmadım taki düne kadar dün başladım.Açıkçası böyle ara vermemin sebebi 65 kilodan aşağıya düşmemek.Yapmadığım hiçbişey kalmadı zihin programlamaya kadar herşeyi yaptım.Bi uzmanın asistanıyla bile görüştüm beni 1 haftalık zayıflama kampına davet etti.Eğitim çok güzel aslında çocukları napıcam okul var kim ilgilenecek ailem memlekette yaşıyolar.O yüzden şimdilik kaldı.Sıkıldım gerçekten bi yandanda dolabımdaki kotlara sığamamamın moralimi bozması artık spordanda soğumama sebep oluyo.Arıyorum nedir bu sebep zihnimi sorguluyorum sürekli.
Bu arada bilgisayarda araştırırken yeni videolar buldum.Bu videoların bi kaçını yaptım.Şimdi onların linkini veriyorum.
Tracey Mallet'in booty barre adında dvd'leri var bacakları ve kalçaları inanılmaz çalıştırıyo tabi abs videolarıda var benim zaten kendiliğinden gidiyo karnım yüzden eklemiyorum.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...njyh0jeqxw1W-yFu8uvKHIg&bvm=bv.58187178,d.ZGU Bu dvd'si yeni olduğu için indiremedim.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...DL1rkNvL7TK-5Xut0odVW4g&bvm=bv.58187178,d.ZGU Bunu indirdim ve yaptım bacakları hızlı şekle sokacak hareketler yaparken bile canım yanıyo.Çünkü plates gibi biçok kasa etki ediyo tanıtım videosundaki hareketlerin dışında ek hareketler daha var.Ayrıca BeFit de de kısa videoları da var.
Bi tanede Burn at the Barre adında video indirdim tanıtım videosu Burn at the Barre - YouTube Bale tarzındaki hareketler daha etkili.
Diğer videolarım ise Cathe Friedrich adındaki kadının bir sürü dvd leri var.Benim indirebildiğim Low İmpact Series ve diğer bacak videoları
Cathe Friedrich's Turbo Barre Workout - YouTube Dünkü yaptığım video buydu çok çok iyi bacaklarımın ve kalçamın acısını nasıl yandığını anlatamam.
Cathe Friedrich's Slide & Glide Workout - YouTube Buna henüz başlamadım program yapmam lazım indirdiğim videolardan bi tanesi.
Cathe Friedrich's Butts and Guts DVD - YouTube
Cathe Friedrich's Low Impact Challenge Workout - YouTube Step bile var
Cathe Friedrich's Cardio Supersets Workout - YouTube
Cathe Friedrich's AfterBurn Workout - YouTube Cathe Friedrich's Athletic Training Workout - YouTube
Cathe Friedrich's Total Body Tri-Sets Workout - YouTube Cathe Friedrich's Yoga Relax Workout - YouTube Yogası bile var.
Özellikle yeni XTrain adında yeni dvd'side var onlarda da gözüm kaldı açıkçası.Focus T25 ilk hafta yaptım ikinci hafta yapamadım açıkçası.Kendimi sürekli motive etmeye çalışıyorum ama yok inat ediyo bu kilolar benimle neyse daha pes etmedim vazgeçmedimde arada olur böyle boşluklar diyerek kendimde suçluluk pişmanlık duygusu yaratmamaya çalışıyorum.
Sevgili lion, bizi bu baslik altinda sen bulusturdun inan en cok senin basarili olmani diliyorum. Umarim yaydigin olumlu enerji sana kadar gelir. Ben de uzun zamandir kilo veremiyorum biliyorsun. Cok önemli degil gerci vermesem de olur ama o kadar hareketli hayata ve spora ragmen yanlis yaptigimiz bir seyler mi var acaba? Ben su son bi iki haftadir karbonhidrati iyice kistim, daha önce de yazmistim cikolata da artik bitter yiyorum ve cok ölcülü. Onun disinda zaten cok saglikli beslenirim, sebze, salata, zeytinyagi severek yerim saglikli gidalari. Senin yemek düzenin nasil canim? Bilgilerimizi karsilastirirsak daha basarili oluruz birbirimize destek olma konusunda.
Bu arada isirgan otu cayini siddetle tavsiye ederim kizlar, acaip su attiriyor vücuttan. Cocuklar yarindan 7 Ocaga kadar tatiller burada Noel oldugu icin. Gecen yil da bu dönemlerde leslie yle ilk kilolarimi vermistim, umarim bu tatil döneminde de bol bol spor yapmaya vaktim olur.
her gün farklı egzersizleri yaparak vücudunuzu şaşırtmayı denediniz mi?
kas hafızası diye bir şey varmış,sürekli benzer egzersizleri yaparsak kaslar alışıp kalori yakmazmış
Çok teşekkür ederim cnm sağol.Cnm pekte düzenli ve sağlıklı beslendiğim söylenemez açıkçası.Bi kitap okumuştum ona uymaya çalıştım.1)Acıktığında ye 2)İstediğinizi yiyin yemek zorunda olduklarınızı değil 3)Lokmaları iyice çineyerek ve tadına vararak yiyin 4)Doymaya başladığınızı hissettiğinizde de bırakın. Bu kurala uymaya çalıştım ilk zamanlar iyi gidiyodu iyice çiğnedikçe daha çabuk doyuyosun öyle yaptım ama aradan zaman geçtikten sonra nasıl oluyosa yine yarım kalıyo.Bu benim yıllardır peşimi bırakmıyo.Sevgili lion, bizi bu baslik altinda sen bulusturdun inan en cok senin basarili olmani diliyorum. Umarim yaydigin olumlu enerji sana kadar gelir. Ben de uzun zamandir kilo veremiyorum biliyorsun. Cok önemli degil gerci vermesem de olur ama o kadar hareketli hayata ve spora ragmen yanlis yaptigimiz bir seyler mi var acaba? Ben su son bi iki haftadir karbonhidrati iyice kistim, daha önce de yazmistim cikolata da artik bitter yiyorum ve cok ölcülü. Onun disinda zaten cok saglikli beslenirim, sebze, salata, zeytinyagi severek yerim saglikli gidalari. Senin yemek düzenin nasil canim? Bilgilerimizi karsilastirirsak daha basarili oluruz birbirimize destek olma konusunda.
Bu arada isirgan otu cayini siddetle tavsiye ederim kizlar, acaip su attiriyor vücuttan. Cocuklar yarindan 7 Ocaga kadar tatiller burada Noel oldugu icin. Gecen yil da bu dönemlerde leslie yle ilk kilolarimi vermistim, umarim bu tatil döneminde de bol bol spor yapmaya vaktim olur.
Yapmazmıyım cnm bende sıkılgan biriyim yapmadığım videolarda kalmadı zaten plates bile yaptım.Yanlız kızlar henüz yeni keşfetiğim yöntem bar yöntemi yani bale tarzı hareketler calleneticssin ileri versiyonu.Bu yöntem büyük kas gruplarına dahi etki eden bi yöntemmiş.Denemenizi tavsiye ederim diğer yaptığımız videolara benzemiyo yaparken bırak bacaklarımın yanmasnı acımasını titriyo resmen.Aynı zamanda hızlı etki eden bi yöntem.Callenetics tede 21 günde nasıl inceliyosanız bununla daha farklı hareketler daha var düşünün artık.her gün farklı egzersizleri yaparak vücudunuzu şaşırtmayı denediniz mi?
kas hafızası diye bir şey varmış,sürekli benzer egzersizleri yaparsak kaslar alışıp kalori yakmazmış
Çok teşekkür ederim cnm sağol.Cnm pekte düzenli ve sağlıklı beslendiğim söylenemez açıkçası.Bi kitap okumuştum ona uymaya çalıştım.1)Acıktığında ye 2)İstediğinizi yiyin yemek zorunda olduklarınızı değil 3)Lokmaları iyice çineyerek ve tadına vararak yiyin 4)Doymaya başladığınızı hissettiğinizde de bırakın. Bu kurala uymaya çalıştım ilk zamanlar iyi gidiyodu iyice çiğnedikçe daha çabuk doyuyosun öyle yaptım ama aradan zaman geçtikten sonra nasıl oluyosa yine yarım kalıyo.Bu benim yıllardır peşimi bırakmıyo.
Evde gündüz programlara bakınırken bi kaç doktorun tavsiyesini dinledim banada mantıklı geldi açıkçası.Arada bir vücudumuza detox yapmamız gerekiyo.Bu hem vücudun temizliği hemde kilo vermek hemde metabolizmanın çalışmasını sağlayan bi yöntem.Bende bunu denemeyi düşünüyorum cnm.Diğeride Selahattin Dönmez diyetisyenin çok güzel hem metabolizmayı çalıştıran yağ yakan çokta doyurucu tarifleri var onlarıda yapmak istiyorum.Tatlı istediğimizde alternatif tarifler bile var cnm.Diğer bi bilgi daha vücudumuzu alkalik yapmamız gerekiyomuş.Yani her gün içtiğimiz çay kahve ve asitik içecekler vücutta asit yaratarak PH dengesini bile düşürüyomuş.Vücudumuzun ph dengesini yükseltmek temizlemek bütün organların aynı dengede çalışmasını sağlamak için hergün karbonatlı su,limonlu su veya 1 bardak suyun içine 2 3 damla organik elma sirkesi bu dengeyi sağlıyormuş 1 ayda bile farkı çok net görürsünüz kesinlikle diyo doktor.Hiç bi diyet yapmadan bile 2 3 kilo yağ gidiyormuş.
Derya'cım bende sarımsak çayı içiyorum.Kilo vermeye etkisini henüz göremedim ama şişkinliğimi giderdi bağırsaklarımı çalıştırdı.Bide spor yaptım karın hareketleri felan karnım çekildi aynaya bakınca incelmiş zayıflamış gibi görünüyo belden.Ama kalçalrımı bacaklarımı ölçtüm spor sonrası ölçtüğüm için fazla çıktı heralde.Kalça ve basen 106 olmuş bacak ölçüm 66 dan 68 olmuş.Yani gelde canını sıkma.Benim üzüldüğüm kıyafetlerime girememek.İşe başladığımda da kıyafet sorunu olacak diye inan zayıflayana kadar büyük bedende almak istemiyorum almıyorumda.Hatta bu moralle kusura bakmayın kızlar inanın buraya bile yazmak içimden gelmiyo.Ne bileyim o kadar bilgi paylaşıyorum araştırıyorum öğrendiklerimi yazıyorum ama yok kendime yapamıyorum hani derler ya terzi kendi söküğünü bile dikemez diye.Çocuklarımın okulunun hemen yanına pilates stüdyosu açıldı evimede çok yakın.Spor hocasıyla konuştum ağzı açık kaldı siz ne kadar çok şey biliyosunuz öyle benden çok daha bilgilisiniz ama neden kendime faydam olmuyo bunu anlamıyorum işte.
Çok teşekkür ederim cnm sağol.Cnm pekte düzenli ve sağlıklı beslendiğim söylenemez açıkçası.Bi kitap okumuştum ona uymaya çalıştım.1)Acıktığında ye 2)İstediğinizi yiyin yemek zorunda olduklarınızı değil 3)Lokmaları iyice çineyerek ve tadına vararak yiyin 4)Doymaya başladığınızı hissettiğinizde de bırakın. Bu kurala uymaya çalıştım ilk zamanlar iyi gidiyodu iyice çiğnedikçe daha çabuk doyuyosun öyle yaptım ama aradan zaman geçtikten sonra nasıl oluyosa yine yarım kalıyo.Bu benim yıllardır peşimi bırakmıyo.
Evde gündüz programlara bakınırken bi kaç doktorun tavsiyesini dinledim banada mantıklı geldi açıkçası.Arada bir vücudumuza detox yapmamız gerekiyo.Bu hem vücudun temizliği hemde kilo vermek hemde metabolizmanın çalışmasını sağlayan bi yöntem.Bende bunu denemeyi düşünüyorum cnm.Diğeride Selahattin Dönmez diyetisyenin çok güzel hem metabolizmayı çalıştıran yağ yakan çokta doyurucu tarifleri var onlarıda yapmak istiyorum.Tatlı istediğimizde alternatif tarifler bile var cnm.Diğer bi bilgi daha vücudumuzu alkalik yapmamız gerekiyomuş.Yani her gün içtiğimiz çay kahve ve asitik içecekler vücutta asit yaratarak PH dengesini bile düşürüyomuş.Vücudumuzun ph dengesini yükseltmek temizlemek bütün organların aynı dengede çalışmasını sağlamak için hergün karbonatlı su,limonlu su veya 1 bardak suyun içine 2 3 damla organik elma sirkesi bu dengeyi sağlıyormuş 1 ayda bile farkı çok net görürsünüz kesinlikle diyo doktor.Hiç bi diyet yapmadan bile 2 3 kilo yağ gidiyormuş.
Derya'cım bende sarımsak çayı içiyorum.Kilo vermeye etkisini henüz göremedim ama şişkinliğimi giderdi bağırsaklarımı çalıştırdı.Bide spor yaptım karın hareketleri felan karnım çekildi aynaya bakınca incelmiş zayıflamış gibi görünüyo belden.Ama kalçalrımı bacaklarımı ölçtüm spor sonrası ölçtüğüm için fazla çıktı heralde.Kalça ve basen 106 olmuş bacak ölçüm 66 dan 68 olmuş.Yani gelde canını sıkma.Benim üzüldüğüm kıyafetlerime girememek.İşe başladığımda da kıyafet sorunu olacak diye inan zayıflayana kadar büyük bedende almak istemiyorum almıyorumda.Hatta bu moralle kusura bakmayın kızlar inanın buraya bile yazmak içimden gelmiyo.Ne bileyim o kadar bilgi paylaşıyorum araştırıyorum öğrendiklerimi yazıyorum ama yok kendime yapamıyorum hani derler ya terzi kendi söküğünü bile dikemez diye.Çocuklarımın okulunun hemen yanına pilates stüdyosu açıldı evimede çok yakın.Spor hocasıyla konuştum ağzı açık kaldı siz ne kadar çok şey biliyosunuz öyle benden çok daha bilgilisiniz ama neden kendime faydam olmuyo bunu anlamıyorum işte.
Yapmazmıyım cnm bende sıkılgan biriyim yapmadığım videolarda kalmadı zaten plates bile yaptım.Yanlız kızlar henüz yeni keşfetiğim yöntem bar yöntemi yani bale tarzı hareketler calleneticssin ileri versiyonu.Bu yöntem büyük kas gruplarına dahi etki eden bi yöntemmiş.Denemenizi tavsiye ederim diğer yaptığımız videolara benzemiyo yaparken bırak bacaklarımın yanmasnı acımasını titriyo resmen.Aynı zamanda hızlı etki eden bi yöntem.Callenetics tede 21 günde nasıl inceliyosanız bununla daha farklı hareketler daha var düşünün artık.
Dün benim yaptığım videolar Tracey Mallett pilates süper vücut küçük topla yapılan hareketler.Diğeri youtube da eklediğim burn at the barre o çok daha canımı yaktı.Bugün bacak arkalarım kalçamın iç kısımları bile acıyo.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...mQZYlFi-iAhOQXYNN8L89_g&bvm=bv.58187178,d.bGQ Bu link yabancı bi siteye ait ama içerisinde before after resimleri sonuçlarıda var ben bilgisayar otomatik çeviri yaptığı için biraz inceledim.
Barre Body - Get a Dancer's Body for body+soul - YouTube
Work Out with Physique 57: Thighs - YouTube
Full Length Barre Workout: Ballet Burn (cardio ballet, barre burn, toning, sculpting, abs) - YouTube Bence arada haftada 2 3 gün bu vidolarıda yapmamız lazım.Sizde kendinize uygun bi video bulup yapın.Yapınca anlayacaksınız beni.