Bozulmakta hakli mi?

Sirf kardesiniz diye tam objektif olamamissiniz. Karsisinda bir kadin var ve geliri kardesinize denk degil. Ben oderim demesi de sormasi da cok cirkin. Bence uyarin
Eğer konu bana gelirse uyaririm tabi ki ama kız beni aradı vs demek istemiyorum şahsen. Herhangi bir durumda benimle ilgili değil kendi anlaşmazlıkları ile olsun ayriliklari

Birincisi oraya durumu objektif bir şekilde yazıp kızın durumunu vs saklamadan son cümleye kadar , ardından kızın bu beklentisi garip mi ben mi yanlı düşünüyorum diye bir soru sormuşum. Fikir almak için? İnsanlar sorarlar arkadaşlarına da böyle bir durum var ama bu konuda yanlış mı düşüncem var beni aydınlatır misin doğrusu nedir diye gerek ilişki gerek başka şeyde. İkincisi kız beni aradığında zaten ben dinleyip karismayacagimi söylemişim. Yorumları okumuyorsun demek ki. Üçüncüsü hakaret ettigini düşündüğün kişiler saldirmak için düşüncelerini belirtmek için fikir vermek için yazıyorlar. Üsluptan az çok anlıyorum. Kimi gerçekten konuya sinirleniyor kiminin de hayatı kötü gidiyor saldıracak yer arıyor. Aile falan katan sizden başka olmadı. Ben diğerlerine saygı duyuyorum her yorum yapan kişiye. Bu tavra değil ama
Bla bla bla

Neyse, kardeşiniz terk edildikten sonra kafayı yurt dışı tatilinde toplar artık. :KK53:
Asgari ücretli herhangi biri yurt dışı tatili yapabilir mi sizce? 10 yaşında çocuklar bile biliyor o parayla ancak karnını doyurabileceğini.
Hiç kardeşim patavatsız falan demeyin, para hesabından anlamasa bu kadar para kazanamazdı. Bile bile yan çizmiş işte, kızdan esirgemiş parayı. Eh bunun da bedeli olur tabi.
Ben zaten cimri olduğunu biliyorum parayı seviyor kendine harcar ama. Kıza bile zamanında eşyaları aldığında sok olmuştum. Almasına değil de kardeşimin almasına. Helal olsun demiştim.

Kız net haklı.
Kardeşiniz bu kızla evlenecek dün tanımadı, kızın maddi durumunu biliyor. Kız bende geleyim diye tutturmamış, kardeşiniz gel diye ısrar etmiş, sonra paran var mı diye sormak çok çirkin. Biliyorsun olmadığını?
Baştan plan yapıp herkes kendi ücretini karşılasın beraber gidelim dense anlatım ama bu şekilde olmaz.

Bencil biri ama kız da bir senedir çekiyor tüm bunları. Benim tercih edeceğim bir karakteri yok mesela. Herseyi şakaya vuran hayal dünyasında biri
Kız kendi bilir valla aklı varsa ayrılır çok iğrenç bir profil🤢benim kazancım iyi ama erkek arkadaşım dolar kazanıyor hiç böyle görgüsüzlük yaptığını görmedim.

Kız net haklı.
Kardeşiniz bu kızla evlenecek dün tanımadı, kızın maddi durumunu biliyor. Kız bende geleyim diye tutturmamış, kardeşiniz gel diye ısrar etmiş, sonra paran var mı diye sormak çok çirkin. Biliyorsun olmadığını?
Baştan plan yapıp herkes kendi ücretini karşılasın beraber gidelim dense anlatım ama bu şekilde olmaz.
Bunların en başında konuşulması lazım zaten. Bir de davet eden öder diye bir kural var. Kafamı karıştıran şey miktarın yüksek olmasaydi. Bana garip gelen beklenti benim bunu kabul etmemem olmustu konuyu en başta yazarken. Ama bir yandan diğer üyelerin dediği gibi kızın durumunu da biliyor. Niye davet ediyor o zaman? Ben sadece öğretmen diye biliyordum maddi durumunu kızdan dün gece öğrendim. O çocuk hep böyleydi gerçi yeni bir karakteri değil.

Kız kendi bilir valla aklı varsa ayrılır çok iğrenç bir profil🤢benim kazancım iyi ama erkek arkadaşım dolar kazanıyor hiç böyle görgüsüzlük yaptığını görmedim.
Kadının durumu uygun olsa bile atıyorum kadın diyelim aynı parayı kazanıyor adamla. Adamın yine de bu şekilde ciddi düşündüğü birine bu şekilde yaklaşması çok yanlış değil mi? Aynı durumda nasıl tepki verirdiniz maaslar eşit olsa mesela? Paran var mı diye soruyor ve ardından yoksa ben odeyeyim diye sordum diyor. Bu da yanlış çünkü o zaman neden davet ediyor öyle değil mi?

Ben zaten cimri olduğunu biliyorum parayı seviyor kendine harcar ama. Kıza bile zamanında eşyaları aldığında sok olmuştum. Almasına değil de kardeşimin almasına. Helal olsun demiştim.
Valla ben olsam susup oturmam. Sağlam bir kavga çıkartırdım. Ama kız köşesine çekilmiş, düşünecek belli ki. Tam terk edecek kadın hareketi. Büyük kavga yoksa muhtemelen ayrılmaya hazırlanıyordur.

Valla ben olsam susup oturmam. Sağlam bir kavga çıkartırdım. Ama kız köşesine çekilmiş, düşünecek belli ki. Tam terk edecek kadın hareketi. Büyük kavga yoksa muhtemelen ayrılmaya hazırlanıyordur.
Kız bana bence konuşmam icin anlattı. Ben karışmak istemiyorum dedim sürekli ama bir dinle dedi anlattı sürekli. Kavga çıkarmaya utanıyor bu konuda ben öyle hissettim. Çocuğa benim anlatmamı istiyor ama ben araya girsem olmaz. Zaten ilk defa anlattı. Anneme söylese ortalık yıkılırdi ama annem canına okurdu kardesimin

Kadının durumu uygun olsa bile atıyorum kadın diyelim aynı parayı kazanıyor adamla. Adamın yine de bu şekilde ciddi düşündüğü birine bu şekilde yaklaşması çok yanlış değil mi? Aynı durumda nasıl tepki verirdiniz maaslar eşit olsa mesela? Paran var mı diye soruyor ve ardından yoksa ben odeyeyim diye sordum diyor. Bu da yanlış çünkü o zaman neden davet ediyor öyle değil mi?
Şimdi siz neden bu kadar ayrıntı soruyorsunuz anlamadım mevcut durumda kardeşiniz haksız her ilişkininde bir dinamiği vardır şimdi varsayım üzerinden ne desek boş tek birşey net anlattığınız mevcut olayda kardeşiniz haksız düşmez kalkmaz bir Allah işsiz günlerini hatırlamasına vesile olan bir olay yaşanır beş parasız yalnız kalırsa akıllanır belki.

Bravo işte üslup budur
Üslubumda herhangi bir sıkıntı yok hakaret etmedim sadece eleştiriyorum sen gelemiyorsun sürekli laf yetiştirme peşindesin bak güzel kardeşim kardeşin cimri ise burada bir tıkanıklık vardır ve ailenin yetiştirme tarzında bir problem vardır kimse travmaları ile doğmaz misal tuvalete zorla ve erken alıştırılan çoğu erkek çocuklarında olur bu durum ailem ailem deyip durma konu ile ilgili bir sıkıntı var ise hep birlikte oturup şapkanızı önünüze alın düşünün ayrıca siz ve kardeşiniz konusunda yazdıklarımın hepsinin arkasındayım devam ettirme niyetinde isen buyur yaz dur ne diyeyim

Kız bana bence konuşmam icin anlattı. Ben karışmak istemiyorum dedim sürekli ama bir dinle dedi anlattı sürekli. Kavga çıkarmaya utanıyor bu konuda ben öyle hissettim. Çocuğa benim anlatmamı istiyor ama ben araya girsem olmaz. Zaten ilk defa anlattı. Anneme söylese ortalık yıkılırdi ama annem canına okurdu kardesimin
Siz deseydiniz keşke kardeşime söyle bence diye kıza. Hani sizinle alakası yok, velisi değilsiniz kocaman adamın. Ama kardeşiniz de öyle yetişkin olgun adam profili çizmiyor.
Çok saçma hareketleri var, cenazede dediği laf mesela. Niye böyle anlamadım.

Bencede kiz hakli yani davet etmiş sonuçta ama şöyle biseyde var kız diyebilirdi başta benim param yetmez diye ama kardeşinizde ayıp yapmış kardeşiniz kızın durumunu bilmiyormu 1 senelik madem bilmesi lazım kızın durumunu gidip gidemeyeceğini yani kardeşiniz davet ettiyse karşılamak lazım yani ayıp olmuş kız ayrılır bence durmaz ben sana söyleyim

Bunların en başında konuşulması lazım zaten. Bir de davet eden öder diye bir kural var. Kafamı karıştıran şey miktarın yüksek olmasaydi. Bana garip gelen beklenti benim bunu kabul etmemem olmustu konuyu en başta yazarken. Ama bir yandan diğer üyelerin dediği gibi kızın durumunu da biliyor. Niye davet ediyor o zaman? Ben sadece öğretmen diye biliyordum maddi durumunu kızdan dün gece öğrendim. O çocuk hep böyleydi gerçi yeni bir karakteri değil.
Gerçekten çok onur kırıcı bir durum. Yani 2 ay sonra nişanlanacağım sevgilim maddi durumumu bile bile benimle maldivlere gelmek için izin al diye ısrar etse sonra böyle davransa ben ayrılırdım. Kardeşiniz ısrar edince kız param yok dememiş olabilir yani görünen köy kılavuz istemez, kardeşiniz parası olmadığını duyunca şoka falan mı girecekti? Zaten biliyor. Sinir bozucu olan da bu.
Ayrıca kız adamın tek başına maldivlere gitmesine bile bir şey dememiş, git demiş. Öyle sorun çıkarıp kendini zorla davet ettirmemiş.

Ya en baştan deseymis zaten ama böyle olmuş. Bir yanım diyor kardeşim öküz bir yanım diyor kimse kimseyi karşılamak zorunda değil en.bastan ben öderim dememiş. Kafam.karisti benimde.
Hata daha en başından balayı lokasyonu olabilecek bir yere kız arkadaşını, ödemeyi onun yapması gerektiğini düşünerek davet etmesinde.

Keşke balayı planı yapsalardı.

Diyelim ki aynen böyle devam etti, kardeşiniz kızın beklediği gibi konuyu acmayip her şeyi karsilasa harika jest yapan romantik bir sevgili olabilecekken yaptığı düşüncesizlik ile şu anda kız kabul etse hem aynı parayı vermek zorunda kalıp hem de dusuncesiz sayılmış olacak.

Çok yanlış olmuş planlar baştan aşağı.

X