- 13 Haziran 2020
- 1.582
- 5.367
Ben de aynı şeyi düşünüyorum tamam çocuk yanlış davranmış olabilir ama en başta zaten çocuk benim 50 bin küsür tatilimi neden ödesin ya ? Bunun için beğenmedim emojileri yiyorum hunharcaKiz ablasina sikayet edip yarim saat sonra cocukla sarmas dolas hikaye atiyor?
Bence hic karismayin. Kiz kirilmakta hakli gibi duruyor ama cok umursamamis olacak ki beraberler su an. Ya da cocuga yansitmayip sizin uyarmanizi bekliyor.
Karisi degil nisanlisi degil, cocuk neden 50.000 odesin ki ben de kardesimin odemesini istemem git anneme babama yardim et derim.
He bastan davet etmesi israr etmesi de sacma.
Siz uzak durun bence bu konudan. Kiz bir sey derse de kendiniz halledin diyin.
Dışarda hesap ödemeye gelse çocuğun parasını yiyorsun diyecek olanlar, şimdi çocuk ödemeli diyor , tamam ama burada 50 bin küsür paradan bahsediyoruz insanlar ayrılınca hesap kitap yapıp tekrar hediyelerini istiyor neden kendimi bu duruma düşüreyim , param yoksa gitmem az bir meblağ değil şu zamanda , ayrıca kız da ödesin istemiş ki bütçem uygun değil bile diyememiş , e hani evlenecek kadar yakınlar çocuk ödeyecek diyenler madem yakınlar kız da bütçem yok diyebilseydi
Ha bir de evlenecekler ciddiler diyorlar da düğün günü bile ayrılanlar var, ortada ciddiliğe dair bir adım bile yok , buna dayanarak kimsenin yüklü bir miktar tatili ödetilmesi istenmez de beklenilmez de ,
Aynı durumda erkek olsaydı kız arkadaşı tatilini ödemeseydi bu cümleler kurulur muydu ,kesin paranı yer falan diye kızı uyarırdık burada hepimiz , davet etti diye tüm parayı ödemesi çok saçma değil mi , durumu el vermez yarısını karşılar yeme içme karşılar ama tüm yükü neden erkek ödesin ?