Boyunu uzatmak, duruş bozukluklarını düzeltmek isteyenler gelin beraber uzayalım!

Valla canim sabah apar topar toplantiya gittim,
kahvaltiyi arabada simitle yaptim, Eve oldukca gec geldim.
Sabah odami toplamaya firsatim olmadi simdi o isi halledip,
sporumu yapacagim insallah.
Kilo almam lazim ama usuttum yaa,
hic biseyin tadi yok sankii

hmm ben de bırazdan yaparım sporu bakalım

selam arkadaşlar
benimde boyum 1.63
bu verilen videodaki harektlerimi yapacağız sadece başka bir şey göremedim sayfalar arasında
birisi detaylı açıklarsa çokkk mutlu olurumm

selam arkadaşlar
benimde boyum 1.63
bu verilen videodaki harektlerimi yapacağız sadece başka bir şey göremedim sayfalar arasında
birisi detaylı açıklarsa çokkk mutlu olurumm

cnm ben asagıda hareketlerı ekledım resımlı vıdeoları da yap hareketlerı de hosgeldın :)

hepbaharolsa cnm senın album resımlerıne baktım (masallah dıyım once ) bencekılon gayet ıyı alma bence cnm ya kapalı halını cok begendım :)

bunlrı yapnca uzuomusmuyz??

cnmbende burdakı bı paylasımdan almıstım netten de arastıdım 20 yasın ustundekıler de sadece4 cm uzzama oluyomus gelısme cagındakılerde dah afazla oluyomus 7 hafta yapmak gerekyıomus bakalım gorucez benım daha 3. gunum olcak bu hele bı yaz gelsın dah da sıkı yapıcam ama sımdı kıs vaktı nıyeyse uyusuklasıyorum
aksam yapıcam cnm bugun ben bı ay falan olsun gelısme olursa yazarım

teşekkürler mervee
yarından itibaren başlayacağım
fayadasını göreceiğimden eminim

ınsallah cnm ya azmetsek de 7 haftayı tamamlasak cok ıyıolur :2:
benım bu ucuncu gunum ve omuzlarımda acayıp bı agrı var cnm ya ılk ıkı hafta agrılarım olur gıbı gelıyo bana ama pes etmek ıstemıyorum onemlı degıl bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…