Boyunu uzatmak, duruş bozukluklarını düzeltmek isteyenler gelin beraber uzayalım!

bunlrı yapnca uzuomusmuyz??

Daha önceki sayfalarda açıklaması yapıldı
Alıntılıyorum

çoğumuzda duruş bozukluğu olduğu için kendi boyumuzdan daha kısa görünüyoruz
Biz de bunu düzeltmeye çalışıp gerçek boyumuza ulaşmaya çalışıyoruz
Umarım anlatabilmişimdir

Yani uzamıyoruz,duruş bozukluğumuzu düzeltip asıl boyumuza ulaşmaya çalışıyoruz
Bu da 3-4 cm etkiler boyumuzu

Arkadaşlar uzun zamandır ilgilenilmiyor konuyla düzenli bir paylaşım da olmadı
Tekrar canlandığına göre deneyenler sonuçları mutlaka paylaşsın fikir olması açısından

Son düzenleme:
Arkadaşlar uzun zamandır ilgilenilmiyor konuyla düzenli bir paylaşım da olmadı
Tekrar canlandığına göre deneyenler sonuçları mutlaka paylaşsın fikir olması açısından[/QUOTE]

cnm ben basladım bakalım sonucları yazıcam

slm kızlar bende plates yapmaya başlamıştım ama çok yoruluyorum ebru şallının cdsinden yapıyodum daha top hareketlerine gelmeden ben yattığım yerde kalıyorum siz sadece top hareketlerinimi yapıyosunz

slm kızlar bende plates yapmaya başlamıştım ama çok yoruluyorum ebru şallının cdsinden yapıyodum daha top hareketlerine gelmeden ben yattığım yerde kalıyorum siz sadece top hareketlerinimi yapıyosunz

ben top hareketlerını yapmıyorum cnm asagıda resımav relr ordakı hareketerı yapıyorum

cook tesekkr edrm cnm yapmaya baslrm bnde o zmn yarndan itibaren bakalm okulla brlkte yorucu olck gbii ama bulcz bi orta yoll

aynı durumdayız cnm okul benım Allahtan oglen bıre kadar gelınce de yapaırım artık sevklı aslında spor yapmak muzıkle flan :KK34:
onemlı deıgl cnm bu arada

aynen ya ozaellıkle bılgısayar basınd aacayıp kambur bı goruntum oluyo benım omuzlarda genıs bı de dah abı bellı oluyo sankı
ama ayakta yururken sorun yok :KK53:

aynen bazen farkediyorum düzeltmeye çalışıyorum ama öyle bir alışkanlığım yok tabiki
inşallah bu hareketlerle düzelir

kızalr dunde yaptım sporu artık aksamları yapıcam kafam rahat oluyo dah aıyıoluyo aksam sporu sankı :KK34:
omuzlarım ılk gun cok agrımıstı sımdı gıttı agrısı bası hareketlerı kardesımle yaptık ya bebe ne bıcım esnek olmus sen ölmüşşsün abla dıyo yaaaaaaa:KK52::KK52:

kızalr dunde yaptım sporu artık aksamları yapıcam kafam rahat oluyo dah aıyıoluyo aksam sporu sankı :KK34:
omuzlarım ılk gun cok agrımıstı sımdı gıttı agrısı bası hareketlerı kardesımle yaptık ya bebe ne bıcım esnek olmus sen ölmüşşsün abla dıyo yaaaaaaa:KK52::KK52:

o hareketleri yapmak ölüm bence :KK25::KK25:
acaba sadece şu videodaki hareketleri yapsak olmaz mıı

o hareketleri yapmak ölüm bence :KK25::KK25:
acaba sadece şu videodaki hareketleri yapsak olmaz mıı

cnm ıkıtane hareket var topu topu arda Allah senı yılma hemen :KK52::KK52::KK52:
resımdekı de herseyı yapmaya kalkmıyorum ben zaten tek kısılık olanları yapıyorum bı de kopru falan var orda dah baska bı suru cok cok zor cıdden yapamadıgım hareketler var onları da yapmıyorum bı esneyım onları da yaparım nasıl gıttı senın spor :):KK34:

X