- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
boyunda uzama oldumu cnm pekı ?? bır yıl ıyı sabretmıssın :))))))benzer hareketleri plateste yapıyorum 1 yıldır.kesinlikle duruşum değişti ailem ve arkadaşlarım farkı farkediyorlar artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyunda uzama oldumu cnm pekı ?? bır yıl ıyı sabretmıssın :))))))benzer hareketleri plateste yapıyorum 1 yıldır.kesinlikle duruşum değişti ailem ve arkadaşlarım farkı farkediyorlar artık
benzer hareketleri plateste yapıyorum 1 yıldır.kesinlikle duruşum değişti ailem ve arkadaşlarım farkı farkediyorlar artık
O zaman Mervenin ekledigi hareketlere bir an once baslamam lazim desenizde.
Popoyu buyutende varmii
benzer hareketleri plateste yapıyorum 1 yıldır.kesinlikle duruşum değişti ailem ve arkadaşlarım farkı farkediyorlar artık
cnm hanı sarı saclı mavı sortlu kadın bacagını cekmıs ya kendıne dogru resımde ılk resıme bak o kalcayı sıkılastırıyo
buyutmek ıcın bagdas kurup otur bı de kılo al :))
Yapicam bunu tabi birde kilo almak sart,
Durusumda duzeldimi tamamdir
sımdılkık ıkız varız cnm ya da bılemıyorum olan arklar varsa ama senı de gordugum ıyı oldu vala :))) ben okuldan gelınce tekrardan sonra spora baslıyorum tabı bırazda bu klube gırıyorum o sekılde:) kola kahve yok ona gore :)) artı yatmadan once yogurt yıyelım hem uykumuz gelır hemen (ben gece gec saatte yattıgım ıcın ) hemde bıoy uzar surt ıcemıyorum ben ama yogurdu yerım bı de balık et falan bayılırım zaten :)
ben konuyu basindan okumadimda, kahve icmek niye yasaaaak Bu ara bende cok gec uyurum.
Yogurt erken uyutacaksa bende yogurta variiim
Bende pilatese yeni başladım ebru şallının 2.dvdsini aldm ama onda pek sırt egzersizi yok gbi.
Anladiim, ben kahvesiz hayat dusunemiyodum ama boyum daha uzun gozukecekse uzak durmaya kesinlikle deger..
Bu arada yogurtla aram yok ama bugunden itibarekn mecbur yemeye baslicam..
Mervecim sanada afiyet olsun caniim..
Kahvenin ne gibi zarari varmiski ??
Anladiim, uzak durmaya calisalim bakaliim,
Belki cildimde guzellesir ne dersin
Caniim acaiiip kahve cekityor ama buyuk bir ihtimalle sicak cikolata yapacagim kendime.
Hem sicak cikolatada daha cok kalori var, Allahin isi bunu buraya yazarken kizkardesim abla canim sicak cikolata cekti dedii.