Sen daha ne kadar uzayacaksın kız
Takıntı yapmışmış bide biz ne yapalım
Cicim şaka bi yana uzarsak süper olur yani
Benim boy 168 ve takıntı yapmışımdır hep
Peki duruş bozukluğunu düzeltmek için nasıl hareketler yapmalıyız?
Bunu da yazmak lazım ben bilmiyorum şahsen ...
İlk yazan olduğun ve dostum olduğun için sana kupa veriyorum leydiiiiiii
Hele soyle bi toplanalım. Toplanınca bir gunden baslatacağız ve hareketleri vereceğiz. Obur haftaya kadar tekrarlayacağız. Öbür hafta farklı hareketler yapacağız ya da devam etmek istersek edeceğiz
Anladım canım
Umarım işe yarar
Orta okuldaki boyumdan 3 cm kısa çıkınca dehşete kapılmıştım sonradan öğrendim dediğin gibi olduğunu durumun.Yardımcı olursan ben de varım
Peki peki ama ne yapıcazz ? Yardm et şu cücelere bul bi çözümm
ayyy bende senelerdir boyumu 1.65 bilirdim gel zaman git zaman diyetisyene gittim boyumu ölçtüm bana 1.61 dedi... çok şaşırdım.demek ki sebebi buymuş
neyse canım bende varım boyum 1.61
Ben 1.58 biliyordum kendimi hatta zamanla 1.60 oldugumu düsünüyordum, ölcünce sok oldum; 1.56... Hatta iki üc defa ölctüm emin olmak icin. Sanirim benim de durus bozuklugum var. Beni de yaz canim, pilatese gitmeyi düsünüyorum ama birlikte halledersek gitmeme gerek kalmaz.
Bu arada senin boyun gayet iyi ama durusunda bir bozukluk varsa onu düzelttin mi eminim fizigine iyi yönde etkisi olur.
Su anki boyum 1.56 yaziver beni de...
Pilates durus bozukluklarını duzelttiği için hareketlerle aslında olan ama hafif kamburluktan görünmeyen boyunu ortaya çıkarıyor. Yani okuduklarım bu yönde. Bende internette gördüklerimi paylasacağım ve yarın baslayacağız. Katılmak istersen boyunu yaz ekleyeyim seni de canım
Ben 1.58 biliyordum kendimi hatta zamanla 1.60 oldugumu düsünüyordum, ölcünce sok oldum; 1.56... Hatta iki üc defa ölctüm emin olmak icin. Sanirim benim de durus bozuklugum var. Beni de yaz canim, pilatese gitmeyi düsünüyorum ama birlikte halledersek gitmeme gerek kalmaz.
Bu arada senin boyun gayet iyi ama durusunda bir bozukluk varsa onu düzelttin mi eminim fizigine iyi yönde etkisi olur.
Su anki boyum 1.56 yaziver beni de...
Imm şimdiden teşekkürler o zaman..
Boyum: 1.63 cm
Sebep bu olabilir canım. Hosgeldin aramıza yarın baslıyoruz uygun mu?
ay canım yaa ben konyadayım yarın veya diğer gün izmire gideceğiz orada giremem büyük ihtimalle bayramdan 1 hafta sonra geleceğiz ama beni ekle bende gelince ilk sayfaları okur yaptıklarınızı yaparım sadece sizi geriden takip etmiş olurum olmaz mı?