Boyunu uzatmak, duruş bozukluklarını düzeltmek isteyenler gelin beraber uzayalım!

arkadaşlar boyunuzu dijitalde mi ölçtürüyosunuz çünkü digital makineler daha fazla çıkartıyor 1 67 olupta uzamak isteyenleri anlayamıyorum doğrusu ben kendim ölçtüğümde 1.65 çıkıyordu sonra hani şu klasik eczanelerde olan demirden boy ölçen alet varya orda 1.61 çıktım ama ben türk bayan standartlarının üstünde olduğumu düşünüyorm etrafımdaki çoğu bayan benden kısa en azından şöyle söyliyim 38 numara ayakkabı giyiniyorum kısa olmadığım burdan anlaşılabilir
1.sayfada ladyevil arkadaşımın boyum 1.68 hep takıntı yapmışımdır demesine gerçekten bir anlam veremedim çünkü 1.68 boyla etrafındaki çoğu kadından uzunsun demektir yada ölçümde bir hata var

Son düzenleme:

Zevk meselesi vinikkurba. Ben boyum 186 olsun isterdim mesela. Ben Türk standartlarıyla ilgilenmiyorum. Türk kadını ingiliz kadını alman kadını ne kadar uzunmuş o da beni ilgilendirmiyo. Ben sadece boyum uzun olsun istiyorum. Bana gore 170 kısadır sana gore uzun olabilir yani bu bakış açısına gore degisir. Etrafımdaki cogu kadından uzun olmam benim için bir gurur veya kotu hissetmemi saglayan bir sey degil. Türk kadınlarını baz alırsan evet uzun ama dedigim gibi benim boy takıntım var ve bana kendi boyum kısa geliyor. Anlatabilmişimdir umarım

bende bendeeee katılmak istiyorummmmm yaşım 19 boyum 1.70 uzar mıyım dahaa :26: benimde boy takıntım var şöyle bi 1.73 74 olsam çok güzel olcakkk

17 yaşındayım 1.60 boyundayım ne olur egzersizleri benimlede paylaş ablacığım

Joule gereken cevabı benim için vermiş teşekkür ederim canım

bende hamıleyım bu hareketlerı yapamam malesef,ama uzamak ısterdım,inş. bebişim uzun boylu olur:)

bende bendeeee katılmak istiyorummmmm yaşım 19 boyum 1.70 uzar mıyım dahaa :26: benimde boy takıntım var şöyle bi 1.73 74 olsam çok güzel olcakkk

17 yaşındayım 1.60 boyundayım ne olur egzersizleri benimlede paylaş ablacığım

Konu sahibi bir süre aramızda olamayabilir sınava hazırlanıyor buraya fazla vakit ayıramıyor artık
Onun yerine ben vekalet edeyim geçici bir süre
Kızlar listeye ekliyorum sizi
Sayfaları biraz karıştırırsanız videoyu eklemişti arkadaşımız
Bir de boy uzatmak için telkinli ses dosyası adlı konuyu sayfalardan bulabilirsiniz
O konuya girin,ses dosyasını indirin egzersizlerle beraber onu da dinleyin faydasını görürseniz sonucu yazarsınız

bende hamıleyım bu hareketlerı yapamam malesef,ama uzamak ısterdım,inş. bebişim uzun boylu olur:)

Umarım edasummm :)
Sen de doğumdan sonra başlarsın egzersizlere :)

Joule / 172 / -
LadyEvil / 168 / -
Efsunlu / 160 / -
Slania / 156 / -
berrammm / 161 / -
mkalpm / 163 / -
krstal / 167 / -
SpecialEdition / 161 / -
cecenn / 168 / -
busra__07 / 160 / -
Mermaid26 / 166 / -
sezilmel / 158 / -
puccaandgaru / 158 / -
Laurencia / 168 / -
Eliff / 160 / -
galenia /170 / -
escape /160 / -
tugce1290 /160 / -

Son düzenleme:
Benide ekleyin bari bu yastan sonra uzayacagımı sanmıyorum ama denemeyle bisey kaybetmem tam bilmiyorum ama 1.60 civarı takıntılı oldugum icin ölcmedim tam anlamıyla

ben de takintiliyim boyum 1.60 ve ne yaptiysam da durusumu bir türlü düzeltemedim
bu konu da aydinlatirsaniz sevinirim

bende warım bende ben deee :))) 1,58 benim de boyum 1,62 falan olaymışım iyiymiş.. inş egzersizlerle olurum

kızlar bende katılmak istiyorum aranıza...Ben de skolyozdan ameliyat oldum falan...Yarın tam olarak boyumu öğrenmeye çalışırım :) gelir yazarım şimdi okuyamıyorum sayfaları arkadaşımdayım...yarın döneceğim.Bu arada okulum var ve ben eve 1330 gibi geliyorum bilginize hani bir durum olur falan unuttuğumu sanmayın :)

Arkadaşlar, derslerin yoğunluğundan vakit ayıramıyorum. Konuyla ilgilenemiyorum da. Çok özür dilerim, isterseniz siz kendi aranızda buradan devam edebilirsiniz. Anlayışınıza sığınıyorum.

arkadaslar bende dun basladım ben bı cok hareket ytapıyorum telkını de okudum burdan ama deneyen yok gıbı o yuzden bıraktım telkını sadece spor yapıyorum bede 21 yasındayım boyum 170 ama eczanede hıc olcturmedım bılemıyorum yınede teyzemle aynı boyadayız o olcturmus bende ona gore soluyorum aynı oldugumuz ıcın
bu arada e hanı baska yapan yok mu (((((
gaza gelmem lazım ((((((

Aslinda bende sporunu yapsam fena olmaz,
daha dik durmam lazim yaa
Tam olarak hangi hareketleri yapiyorsun merve?

benzer hareketleri plateste yapıyorum 1 yıldır.kesinlikle duruşum değişti ailem ve arkadaşlarım farkı farkediyorlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…