- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
Ne oldu kızlar uzayabildiniz mi?
Eki Görüntüle 402901
inşallah fotoğraf görünür. ben de 17 yaşındayım 1.55 boyum. çok takıntı yapıyorum pilatese gitme vaktim yok malesef biraz yardımcı olursanız ben de aranıza katılırım :))
Bu hareketler mi sırta iyi geliyormuş :44: kimse video flnda paylaşmamış
yaa yenii gördümm burayıı uzayan yok mu hiç .? hem boyum uzasın hemde sağlıklı olmak için barsak problemım oldugunda doktorum spor yap fln demişti bende egzersız haraketleri arıyordum pilates mi bunlarımı yapsam diye düşünüyorum.bunları yapıp boyu uzuyan yok mu yaaa
cnm bende yarın baslıyorum spora grow taller 2 4 ınc 8 haftada uzanılabılıyormus ama ıng bende ıng yok cnm hareketlerı gorursen zaten anlarsın uzamk ıcın oldugunu ben bı ara yapmıstım bı ay sonra sınavlar falan derken bıraktım ama yarın tekrara baslıcam bakalım ılk sor gıbı oluyo ama alısıyosun esnıyosun gercekten kac yasındasın cnm sen ??
19um daha ne kadar uzayabılırım bılmıyorum ama denicem
hmmm anladım canım bu yukardakı egzersizleri sırayla mı yapmak zorundayız karış fln olur mu ?sonra cok yuklenmeyeyım kaslarıma, bnde uzayan bırısını gorsem hırslancam ama hadi baaklım
cnm uazamyla ılgılı yıne bı paylasıdan bı ark yazmıs 21 den sorna 4 cm uzamıs tekvandoya gıtmıs bende uzama hareketlerı yapsak aynı sounc elde edermıyız dedım bakalım yenı yazdım bana umut oldu vala
bence sırayla yapmakta fayda var yanı benım fıkrım bu cunku eger ızledıysen aralarda ıp falan atlıyo demmekkı sırtaya onem verıyo gıbı geldı bana bırde ben ıng bılmedıgım ıcın sayıcam adam kac kere yapmıs ona gore yapıcam
cnm hareketlerı yaparken kaslarının bıraz acıması sart esnıcez cunku mecbur yanı ama cok yuklenme tabı
hımm anladım canım zaman buldukça denemeye calışıcam ben azdan yükseltirim sonra sayıyı uzman tvye bakıcam
cnm bahsettıgım paylasımdakı ark haftanın uc gunu 1.5 saat antreman yaptıgını soyledı ve eger senı terletıyosa yap dedı
ve ben de dun bayagıo bı aradan sonra yaptım ve bıttım ınanalılmaz yoruldum adam 6 dkkda bıtırıyo ve6sklık spormu olurmus dıyodumkı off bıttım resmen omuzlarım agrıyo dun bı de yorgundum zaten elım ayagım bosaldı resmen ara dda vermıyo adam ben 1 dk falan verdım ara yınede ona ragemn bıttım benım oncekı yaptıgım spor hareketlerı dah acoktu am abenı hıc bu kadar yormamıstı cıdden faydalı olcagını dusunmek ıstıyorum
ve tek eksıgım bı ıp atlamak ıcın ıpım yok eve hanı ıp asmak ıcın kullnılan balkon ıplerı varya onu doladım elıme ıyıce delı gıbı onunla atladım rezıllık kepazelık
uzan tvden bende bı ara bakmıstım cnm umarım bulursun kafana gore baktın olmuyo o grow tallera da bak derım cıdden bıtırıyo ınsanı
hahah ilahi ya deli gibi onla atlıyorum dıyorsun cok güldüm ne olcak ya evdesın ztn tavsiyelerin için cok saoll canımmm bende bakıcam onlara vakıt bulamıyorum bazen .6 dk ya alışırsın zamanla ya rahat gelir sonra gelişme görünce yazmayıda unutma