Boyunu uzatmak, duruş bozukluklarını düzeltmek isteyenler gelin beraber uzayalım!

canım 3. sayfada bir tane video var o mu ?

saol canım peki bu hareketleri kaçar defa yapıyoruz?

duruma gore degısıyo mesela hanı yukarı dogru esneme hareketlerı falan varya 60 70 e kadar sayıyorum sonra bırakıyorum mesela yın asagı dogru egılem hareketlerı de ole bacaklar bıraz acıyo ama esnetır dıger tekrarlı hareketlerı bı arkadasımız vıdeo koymus ılk sayfalarda yuvarlanma hareketı faln var ıkı tane hareket var onları da 20kere yapıyorum cnm kendıme sure verdım bole bole bı ay yapıcam sonra dıger ay 30a cıkarcam gıbı bekledıgımden daha ıyı esnersem belkı ıkıhafta sonra 30a gecerım ole yanı sana baglı ben ılk defa spor yaptıgımıcın vucudum korelmıs

Kullanıcı Adı / Baslangıc Boyu / Su anki boyu
Joule / 172 / -
LadyEvil / 168 / -
Efsunlu / 160 / -
Slania / 156 / -
berrammm / 161 / -
mkalpm / 163 / -
krstal / 167 / -
SpecialEdition / 161 / -
cecenn / 168 / -
busra__07 / 160 / -
Mermaid26 / 166 / -
sezilmel / 158 / -
puccaandgaru / 158 / -
Laurencia / 168 / -
Eliff / 160 / -​
[/B][/QUOTE]

hanımlar hiç birinizin boyu kısa değil türkiye ortalaması zaten böyle bence halinize şükredin kolu bacağı olmayanlar var bunun uğruna ölen insanlar var ,cüce olan insanlar var ,yürüyemeyen insanlar var..... birde takıntı ediyoz diyorsunuzya hayret ettim doğrusu

Son düzenleme:
cnm tabıkı ole Allh ıma sukurler olsunkı saglıklıyız ama herkesın bı ıdealı vardır vucut ıcın solemıyorum yanı kımse 4 4 luk degıl zaten bence bu hareketlrı sırf boy uzatmak ıcın degıl saglıklıolmak ıcın de yapmalıyız yasımız ılerledıgınde daha genc gozukmek dah abakımlı olmak ıcın
bı de herkesın ıdealı farklıdır kımıne gore 165 ıyı kımıne gore 170 175 yanı
şükretmeyı de tabıkı bırakmamalıyız Allh herkese saglık sıhhat versın
her bayanın bı takıntısı mutlaka vardır dıyorum ben benım de takıntım boy mesel abaskası ıcın kılosu baskası ıcın bacakları vs falan

arkadaslar bu arada yapıyomusunuz bu hareketlerı ben devam edıyorum bakalım ck cok erken ama tabıkı

Canim son gunler biraz yogundum birde kahveyi birakabilmem icin bitmesi gerekiyordu,
ve dun muradima erdim evde mevcut olan kahvelerim bitti.
Simdi sira bol bol sut icim egzersizlerde

Canim son gunler biraz yogundum birde kahveyi birakabilmem icin bitmesi gerekiyordu,
ve dun muradima erdim evde mevcut olan kahvelerim bitti.
Simdi sira bol bol sut icim egzersizlerde

anlıyorum cnm
ben de ıkı hafta oldu galıba ya bıraz daha az terlıyorum artık bakalım ama daha 5 haftam var kesın bısey solmemem ıcın
gozle gorulur bı esneklık yok su an bende
ben de yogurda devam edıyorum artık gece degıl de( bı kase fazla geldı bı de ) aksam yemeklerınde koyuyorum masaya hem yemek hem yogurt mutlaka ıkı kasık da olsa yıyorum
balık yagı hapı almak ısıtoyurm ama tırsıyorum kılo yapar dıye
gecend e babam kola almıs hıc ıcmedım meyve suyu falan ıcıyorum ( havuc + elma + portakal ) bunları sıkmıstı babam bu karısımı ıcıyorum boya faydası varmı bılmıyorum ama
kahveler desen cekmece de bı dolu duruyolar
alıstım yahıc aramıyorum Allah a sukur
ama ayda bır bıle olsa kola ıcerım olsun o kadar da

Son düzenleme:
kızlar ben halen devam edıyorum bakalım annem de aska geldı bu arada onu da zayıflatmaya calısıyorum
bu sekılde bakalım ne olcak sonuclar bakalım
gecen bı cafede annemle kola ıctık bı kerecık :26: tadı ole tuhaf geldı kı anlatamam ya
kahvenın tadını unuttum zaten sureklı bıtkı cayları su derken tuvaletten cıkamıyorum
bu arada annem bıraz esnedın sen ılk gun egore dedı moralmanım tavana cıktı ama uzama yok henuz tabı
gece de yemek yememeye calısıyorum am akahvaltı yapmam ben o nasıl olcak bılemıyorum ıkı ıgundur calısıyorumbakalım yavas yavas azaltıcam

ya kızlar spor adamda ne stres bırakıyo ne bas agrısı vala yapın bakın sıddetle tavcsıye edıyorum lutfen aksatmayın uzamasanız bıle yapın
sters neden bırakmıyo cunku gevsıyosun bı rahatlık gelıyo esneme hareketlrını yapınca bırde ben kendımı cok dınlerım evde ama sporla ugrasınca dınlemez oldum
bu arada cıps de yemıyorum offfffffffff offffffffff ıste en cok bu benı sınır edıyo sormayın
bırde gece yemek yememek :26::26::26::26:

kımsecıkler yok ama ben yazıyım deddım yınede kızlar ben ara verdım bayagıdır hamlastım da
vızlerdensonra devam edıcem ama

28
ama benim boy uzatmaktan daha çok
duruşumu düzeltmem lazım
bi kaç aya iice kamburlşaşıcam

duruş bozukluğu çok ciddi bir problem canım,ihmal etme derim..benim de vardı..doktora bile gittim, resmen kalıcı kamburluğa doğru gidiyordum,yandan bakıldığında ''c'' gibi duruyordum..33 yaşındayım ve şu an dimdik duruyorum, boynum uzun ve düz,biri söylese inanmazdım, hiç ümidim kalmamıştı.. sihirli kelime ''pilates''.. 1 senede sımsıkı ve dümdüz bir insan oldum..üstelik oturarak çalışıyorum..hep kambur kambur pc ye bakarken yakalardım kendimi..artık hiç zorlanmadan kıvrılmadan dimdik bir sırtla oturuyorum..eğitmen eşliğinde pilates yap..inan işe yarıyor..

Son düzenleme:

inşallah fotoğraf görünür. ben de 17 yaşındayım 1.55 boyum. çok takıntı yapıyorum pilatese gitme vaktim yok malesef biraz yardımcı olursanız ben de aranıza katılırım :))

Merhabaa!

Buralara uğrayamıyorum ama siz çok güzel ortamı hazırlamışsınız. Yine bir süre yokum, yazın geleceğim. Okumaya fırsatım olursa da yaptıklarınızı okuyacağım. Tek tek tanışmak da isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…