Boynuzlanıyormuşum!!

Kirilmayin ama baba sevgisinden yoksun büyüdüğünüz icin hemen karsinizdaki adama baglaniyorsunuz. Sonra da adam adam cikmayinca cok uzuluyorsunuz.

Size nacizane tavsiyem daha sakin ve olgun davranin. Hemen guvenmeyin karsinizdakine.
Sizi aldatti mi donun arkanizi gidin. Yaygara cikarmaya hic gerek yok inanin.

Artık kendimden gurur duyacağım bir annaboleyna olmak istiyorum.
Sadece aldatmayla değil, bana yapılan hiç bir saygısızlığa tahammülüm olmayacak. Alıp ceketimi gideceğim.

Artık kendimden gurur duyacağım bir annaboleyna olmak istiyorum.
Sadece aldatmayla değil, bana yapılan hiç bir saygısızlığa tahammülüm olmayacak. Alıp ceketimi gideceğim.
Ilk yorumumda da yazdim kardesimle ayni yastasiniz. Inanin yaşadıklarınıza uzuluyorum.
Bu arada Psikolojik destek de alabilirsiniz .
Hayatiniza giren insanlardan baya darbe aldiniz. Artik hemen guvenip , bağlamayın.
Ayrica uzun bir sure hayatiniza kimseyi almayin. Kendinizi toplayin. Bu yasadiklarini tekrar yasamazsiniz umarım.
Cok cok da mutlu ol :)

Teşekkür ederim. Yazdıkların beni çok mutlu etti :)
Yaşadıklarımın içinden güzellikleri, dersleri alıp diğerlerini attım çöpe gitti.
Bu yıl istediğim eğitimi almak için hazırlandığım, kendimi geliştirdiğim bir yıl olacak. Bunun için şimdiden çok heyecanlanıyorum :)

Iste tam da böyle heyecanlar yasa :)
Kendini gelistir , eskileri at cöpe ve bizi de gelismelerden haberdar et olur mu ?
Mutlulugunu birlikte paylasalim.

Peki bunun farkındaysanız psikolojik destek almayı düşünmüyor musunuz? Hayattaki her problemimizi tek başımıza aşamıyoruz, buna gerek de yok zaten. Tıkandığımız yerde yardım almak en iyisi. Daha çok gençsiniz, ilişkilerinizi etkileyen böyle köklü bir sebep varsa bunu çözerek hayatınıza devam etmeniz hem hayat hem ilişki kalitenizi çok yükseltir.

Yıllar önce aylarca aşamadığım bir durum için psikoloğa gitmiştim. Seanstan çıktıktan sonra bunun bana yararı olmayacağını anladım. Zamanla tamamıyla aştım bu durumu.
Bu durumum içinde gittim psikoloğa geçtiğimiz aylarda, 4 seans. Bir yararı oldu mu bilmem ama kendim aşacağım bu durumu da.

Ee zaten seni sevmiyor ki?
Bunlari yapmasi onun acisindan normal
Sal gitsin ya

Uğraşırsan iyice itici olacaksın salla umrumda değilsin pozları kes... Merak etme böyleleri yıllar snra geri dönüş yapıyorlar ama ne fayda... Öğrenmişsin kurtulmuşsun şükret. Hayır o değilde babasında da var bi dengesizlik.

Maalesef zaten yapacağımı yaptım. Şimdiki aklım olsa yapmazdım muhtemelen.
İyi oldu aslında, ruhumu zehirleyen bu adamdan, bu ilişkiden çabucak kurtuldum.
Benim gibisini bulamayacak.

Maalesef zaten yapacağımı yaptım. Şimdiki aklım olsa yapmazdım muhtemelen.
İyi oldu aslında, ruhumu zehirleyen bu adamdan, bu ilişkiden çabucak kurtuldum.
Benim gibisini bulamayacak.
valla beni boynuzlayan iki kişi oldu , biri yıllar snra evlilik teklifi ile geldi , nişandan ayrılayım diye öyle kenardan baktı, ayrıldım yine geldi. Diğeri de salya sümüktü yıllarca unutamadı , ama bende ihanetlerini yoksayıp arkama bakmadım

Ama ben çocuğun burnundan getirdim :)
Durum karışık aslında aldattı mı aldatmadı mı bakış açısına göre değişir.
Ufak bir ayrılık döneminde kızla buluşmuşlar, kız zaten asla beraber olma gibi bir durumları olmadığını söylemiş.
O buluşmada beni sevmediğini söylemiş.
Buluşmadan 2 gün sonrada bana yazmış. Tekrar barışalım, seni yanımda istiyorum mevzu.
Ben onun eski iş arkadaşıyla bayağı tutkulu bir ilişki yaşamıştım. Sürekli bu çocukla buluşmamdan endişe ediyordu.
Neyse kızla da arkadaşça bir gün yazışmışlar.
Kız bunun 2014 yılındaki tweetini beğeniyor, bu da instagram ve wp durumuna koyuyor. Kimlerin baktığını görebilmek için okundu bildirimini açıyor. Dediğine göre kız durumlarını görüp gidip tweetini beğenmişmiş. Ama bana keriz keklemeye çalışıyor gibi geldi.
Kızdan zamanında çok hoşlandığını ama şimdi bir şey hissetmediğini, sadece arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Bana da ne hissettiğini bilmiyormuş, değer veriyormuş ama. 2 gün önce bana seni seviyorum diye destan gibi mesajlar atan adam söylüyor bunu :)

Kıza yazarsanız emin olun adam gözünde birden badem gözlü olur
ya kusura bakmayın ama siz neden hep bu durumda sınız?

Kıza yazarsanız emin ol adam gözünde birden badem gözlü olur
ya kusura bakmayın ama siz neden hep bu durumda sınız?
Kıza yazdım. Kız çocuğu aramış bir daha onunla görüşmek istemediğini söylemiş falan.
Aslında zerre umurumda değil gidip evlenebilirler bile :)
Hiç bir şekilde badem gözlü olabilecek biri değil.
Bu durumda olmamın sebebi; bir hiç değerinde olan insanların, kendilerinin bile farkında olmadığı, güzelliklerini kazıya kazıya bulup, sevmem. Bir daha yapar mıyım? ASLA :)

Kizin ne suçu var? Kız sevgilisi olan biriyle beraber olmamış ki. Aksine adamı reddetmiş.
Bence sen çok kötü kalpli birisin ve bütün başına gelenler kalbinin ekmeğini yemenden kaynakli
sevgilisi olan erkekle birlikte olan birisin diye kizi mi sucluyorsun. Kusura bakma kendini cok rezil etmissin. Kiz sevgilini zorluyordu sanki. Gecin böyle seyleri biraz cool olun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…