Boynuzlanıyormuşum!!

Umarım
Güçlü bir kadın olup, kendi hayatıma odaklanacagim.
Sonucta sevgilinmis buna şükret arkana bakmadan kaç iyiki boyle bir adamla ilerleyip is ciddiye binmemis sanslisin simdi görmekle ve sakın ha sakın aslaa affetmeyi dusunme yalvarsa yakarsa kapında yatsa dönüp bakma sevgiliyken boyle yapan evli olsaniz neler yapardi

Bana guvenmediginden olmuşmuş bunlar.
Eski sevgilimle aynı yerde çalışıyorlardı, iş arkadaşı durumu yani.
Ben de sonuçta sen onu bilerek benimle ilişkiye başladın dedim.

hayatina giren erkeklerden birinin annesi seni istemiyor birinin babasi sana tlf de seviyesizce konusuyor . bence sevgili seciminde hata var . bir sure kendini toparlayip hayatina kimseyi almamani tavsiye ederim

hayatina giren erkeklerden birinin annesi seni istemiyor birinin babasi sana tlf de seviyesizce konusuyor . bence sevgili seciminde hata var . bir sure kendini toparlayip hayatina kimseyi almamani tavsiye ederim
Annem de annaboleyna nereden buldun bunları, insan istese denk getiremez üst üste. Biri 4 metre düz çizgi çeksem üzerinde yürüyemez diğerinin hem kalbi hem tipi gudubet diyor.

Böyle bir insan nasil benim gibi birini aldatır anlamıyorum
Bizi gören arkadaşlarım bile bu seni nasil tavladı, çok çirkin, yaşlı falan diyordu.
Adrina Lina nın aldatıldığı bir dünyada çok iddaalı olmadı mı bu sözünüz?
Çirkinlik güzellik göreceli size çirkin gelen belki karizmatik vs belki şeytan tüyü var onda şaka bir yana
Sevgilinin eski sevgilinle bağlantısı varmış çok tehlikeli
Böylesi tipleri görmüştüm benim iş arkadaşım bir kızda arkadaşlar ama Kıza asılıyorlar niyetleri kötü uzak durmalısın

Son düzenleme:
Galiba bana bunları yapıp gidip mutlu mesut bir hayat sürmesinden korkuyorum.
Onları boş ver herkesin kendi hayatı sen kendi hayatına bak

zira intikam alayım mutlu olmasınlar diye düşünürsen kendini mutsuz eder küçük düşürür herkese rezil olursun

bi süre yanlız kalıp düşünsen iyi olur yaşın genç biraz onurlu ol düşüncelerini değiştirirsen sen kazanırsın

Bugün yaptığın hatalar yarınki hayatında önünede çıkar git oku iş bul ayaklarının üstünde dur

Boğazımda bir yumru var sanki, kalbim acıyor.

Annem merak etme, o da üzülecek. Sadece uygun olayların, karakterlerin hayatına girmesi lazım. Sana yaptığı yanına kalmayacak ki zaten borcu olan bir adam, sürekli yiyor. Insan borcu varken mutlu, huzurlu olamaz annaboleyna. Dedi

Hatta eski sevgilime sormuştu. Aranızda neler geçti falan diye. Cinsel anlamda.

Annem annaboleyna aldatmadan önce bile ayrılman gereken tonla şey yapmış. Sen gereğinden fazla iyi niyetli davranmışsın dedi.

Neden sovup sayiyorsun aldatti mi sende haklisin namuslusu sana fazla gelir bana layik degilsin de kapat neden boyle insanlarla yuz goz oluyorsunuz biraz agir olmayi deneseniz mesala ?

Neden sovup sayiyorsun aldatti mi sende haklisin namuslusu sana fazla gelir bana layik degilsin de kapat neden boyle insanlarla yuz goz oluyorsunuz biraz agir olmayi deneseniz mesala ?
Haklisiniz.
Ama olan oldu. Bundan da dersimi alıp önüme bakmalıyım. Yine de kazanan ben oldum. Bitmesi gereken ilişkim bu vesileyle bitmiş oldu.

Malesef bazi bayanlar yanlış evlilikler yapıyor bosanmak isteyince de sonuc kadin cinayeti oluyir malesef oyur Allah a dua et gercek yuzunu sana gosterdi diye muhattap bile olma senden kendine zaman ayir kendinle ilgilen zamani gelince sen istemesen de zaten kismetin seji bulacak sh insan icon ugrasmaya bule degmez babasinin tavrindan nasi cocuk yetistirdigi zaten belli bulasma kurtar kendini

Sizin neredeyse tum konularinizi biliyorum. Kardesim yasinizdasiniz ve yasadiklariniza da uzuluyorum .

Hep bu tarz seyler sizin basiniza geliyor. Nedenini hic dusundunuz mu ??

Benim konularinizdan ve yazdiklarinizdan yaptigim cikarima gore;
Kendinize hic deger vermiyorsunuz.
Ayrica cok cabuk inanip baglaniyorsunuz, karsi taraftan aldiginiz en kucuk darbede resmen dagiliyorsunuz ve hazmedemiyorsunuz.

Lutfen daha sakin olun ve kendi kiymetinizi bilin.

Konularına aşinayım umarım iyi niyetimi anlarsın.

Çok çok hızlı yaşıyorsun ve tüketiyorsun. Yaşın genç ama sonucta yetişkinsin, senin yaşıtın olup aile kurup ağır sorumluluklar altına girebilmiş ya da büyük acıları omuzlamak zorunda kalmış insanları tanıyorum. Bence duygusal zeka yaşın çok daha gerilerde kalmış gibi. ilkokulda ve ortaokulda kendi çevremde aynı duygusal zeka düzeyini ve düşünüş tarzını gözlemlediğimi hatırlıyorum ama dikkat et ilkokul ve ortaokul dedim. Lise bile değil..
Ne yapiyorsan biraz ara ver. Dur biraz, bir sure sevgilisiz bekle, ciftleri, kızları erkekleri, kısacası ilişkileri dısardan izle. İzledigin tv programlarına, dizi ve filmlere ara ver. Aşk/entrika romanlarını bir süre okuma. Bugüne kadar izlemediğin konularda filmler izle ne biliyim tarih, bilim kurgu, savaş, biyografi ya da hobilerle ilgili belgeseller... İzle, oku ve düşün, düşüncelerini başka konulara yönlendir. Arkadaşlarınla da paylaşımların ilişkiler üzerineyse, oturup sadece twit ve whatsapp analizi yapiyorsaniz çevreni değiştir.

Bak gerçekten zaman çok çabuk geçiyor aklının yaşına yetişmesine izin ver, bunu da yapabilmenin yollarından biri bakış açını genisletebilmekten geçiyor.

Çok gereksiz bi hareket olmuş, daha asil davranmalisiniz. Ugrasmaya degmez

Evde TV açmıyoruz. Kişisel gelişim kitaplarını okuyorum.
İzlediğim iki dizi var, Outlander ve Çarpışma. İzlediğim son filmde The Butterfly Effect. Yani aşk, dram konulu filmler izlemiyorum.
Bunların sebebi muhtemelen babamdan ayrı büyümüş olmam diye tahminde bulunuyorum.

Çok gereksiz bi hareket olmuş, daha asil davranmalisiniz. Ugrasmaya degmez
Zaten bu yazdığımı sildim. Kızla özel olarak konuştuk. Gerçi şimdiki aklım olsa bunu da yapmazdım ama sağlık olsun. İki gereksizin hakkımda ne düşündüğü umurumda değil. Onlar ne ki düşündüklerinin bir önemi olsun?

Kendime daha çok değer verebilirim bu doğru. Ama ana sebep muhtemelen babamla ayrı büyümüş olmam. Başka bir ülkede yaşıyor o. Hiç aynı evde yaşadığımızı bile hatırlamıyorum. Neyse ki artık ilişkimiz hayli gelişme kaydetti. Bu durumun bana iyi yönde etkisi olacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…