İnanmak İstediklerim ve Geçmeyen Acım

İlk anda öfkeyle yaptığım şey yanlıştı zaten. O hatamdan geri döndüm. Kıza özel mesaj attım, hem sordum hem de durumdan haberdar ettim.
Böyle durumlarda insanın psikolojisi çalkantılı olur. Çok da normal. Dün gece kendimi çok güçlü hissediyordum, biraz önce ise üzgündüm.
Net olduğum konu ise asla barışmayacağım onunla.
İlişki içerisinde takıntılı olduğumu da düşünmüyorum. Sende aynı şeyi yaşasan karşındakine hayırdır bu mevzu ne dersin.

Yasadim tabii, yapilmasi gerekeni yaptim, her ikisine de mutluluklar dileyip aradan cekildim... Bu davranis yapilmas gereken birsey, zaten seni gunlerce aldatmis bir adamin fouasi ortaya cikinca bagirip cagirmak asiri mantiksiz, afedersin zaten salak yerine konmussun, neyi degistireceksin, ne kazanacaksin? Neyse annaboleyna umarim bir gun anlarsin iyi geceler

Bir aylık yarım yamalak bir ilişkiyi çok büyütüyorsun gözünde.
Hep duygularını böyle uçlarda mı yaşarsın?
6 yıllık ilişkim bitti,2 göz yaşı döktüm bitti gitti. Çok büyütüyorsun.

Yasadim tabii, yapilmasi gerekeni yaptim, her ikisine de mutluluklar dileyip aradan cekildim... Bu davranis yapilmas gereken birsey, zaten seni gunlerce aldatmis bir adamin fouasi ortaya cikinca bagirip cagirmak asiri mantiksiz, afedersin zaten salak yerine konmussun, neyi degistireceksin, ne kazanacaksin? Neyse annaboleyna umarim bir gun anlarsin iyi geceler
Salak yerine konduğumu düşünmüyorum. Aldatılmak benim suçum değil, kimsenin olamaz.
Karşındaki insanı sevmiyorsan, başkasına hislerin varsa ayrılırsın.
Şimdiki aklım olsa hiç sayıp, sövmez, sessizce giderdim. Zamanı geri alamıyorum ne yazık ki.

Ben direkt olay çıkarmadım ki, erkek arkadaşıma sordum. O da hoşlandığım biriydi, beni reddetti, şimdi güzel bir arkadaşlığımız var dedi. Bana ne hissettiğini ve o kıza mı yoksa bana mı daha fazla bir şeyler hissetmiş olduğunu bilmediğini söyledi.
Kızla ilgili durumda da hayatımı fark ettim. Özel mesaj attım kıza. Kız da onun beni sevmediğini bildiğini söyledi.
İyi de esas problem: sana verdiği değer bu kadarcik olan erkeği sen neden terketmiyorsun?
Adam sana aşıktı da bir anda böyle bir cümle mi kurdu?
Hayir.
Bunu sen de biliyorsun geçmiş anlattığın olaylarda biz de biliyoruz.
Sevmedigin,sevilmedigin, ,'oylesine' takıldığın bir ilişki işte.
Adam daha sana karşı ne hissettiğini bilmiyor, sen üç çocukla ortada kalmış gibi histeri krizlerine giriyorsun.
Böyle bir ilişki olabilir mi?
Ha olur da onun adı gerçek ilişki olmaz. 'Öyle takiliyoruz" olur,sen de ona göre bir değer verirsin ilişkiye. Böylesine basit bir iliski için intihari düşünecek kadar gereksiz bir tepki vermen hata.
Benim de oluyor arada 'öyle takildigim' insanlar ,birlikteyken takiliyoruz, keyifli planlar yapıyoruz. Ama o kadar...sadece buluşunca sevgili .
Ne bir sadakat duyuyorum ne de bir sadakat beklentim var. Ne o benim hayatımı zorlaştırır ne ben onun. Sadece çok yalnız zamanları azıcık çekilir kılan, saçma ama bu yüzyılda normal bir ilişki türü ...
Ama ben ilişkimin 'oylesine' olduğunu biliyorum ve ona göre davranıyorum. birimizinden biri gerçek bir ilişkiye başlar da bu 'takilma hali' biterse ne o inciniyor ne ben.

O kadına için yazdığın şeyi sonradan silmiş olabilirsin ama bu panik anlarında saçma sapan-pismanlik duyacağın hareketler yaptığın gerçeğini değiştirmiyor.
Ayrıca hem terketmişsin adamı hem de yüz bin kere aramışsin.
Kocamaaaan bir tutarsızlık örneği...
Dün ne güzel haftaya çıkacağın seyehati düşünüyordun. Yine düşünsene böyle güzel seyler

Kalbim mi kötü?
Aldatılmaya göz yumup otursaydım iyi biri mi olacaktım?

Kötü olduğunuz çıkarımını bu olayda verdiğiniz tepkilerden yapmadım.

Peki göz yummayınca ne değişiyor? Asil davransaydınız öyle hatırlanırdınız. Ben sizin gibi davranan sevgilimi "tanrım sen korumuşsun beni" diyerek hatırlıyorum.

Kötü olduğunuz çıkarımını bu olayda verdiğiniz tepkilerden yapmadım.

Peki göz yummayınca ne değişiyor? Asil davransaydınız öyle hatırlanırdınız. Ben sizin gibi davranan sevgilimi "tanrım sen korumuşsun beni" diyerek hatırlıyorum.
Üzüldüm çünkü inan gerçekten üzüldüm.
Daha önce de biten ilişkilerim oldu. Ardından hiç böyle durumlar yaşanmadı.
Aldatılmak çok başka bir şey.
Şimdiki aklım olsa sessizce giderdim ama dediğim gibi zamanı geri alamıyorum.

Üzüldüm çünkü inan gerçekten üzüldüm.
Daha önce de biten ilişkilerim oldu. Ardından hiç böyle durumlar yaşanmadı.
Aldatılmak çok başka bir şey.
Şimdiki aklım olsa sessizce giderdim ama dediğim gibi zamanı geri alamıyorum.

Bakın ego dedim. Neden düşündünüz mü? Cümleleriniz "bunu ondan hiç beklemezdim, sevmiştim güvenmiştim" şeklinde değil. "Bana bunu nasıl yapar" , "onun gibi birisi BENİ nasıl aldatır." Sizi bu kadar özel kılan nedir söyler misiniz? Neden vazgeçemesin bir insan evladı sizden mesela. Sözlerim yanlış yere çekilmesin, kimse aldatılmayı hak etmez. Ama bu olaya bakış açınız çarpık. Yaptığı şey onun aşağılık karakterinin sonucu. Sizinle bir ilgisi yok. Çok ben odaklı düşündüğünüz için bunu göremiyorsunuz. Bırakılamaz bir kadın olduğunuza inandığınızdan bir erkek aksi hareket ettiğinde tüm inandıklarınızla beraber yıkılıyorsunuz. Sıradan, herkes gibi biri olduğunuzu kabullendiğinizde hayat kolaylaşacak. Gitti mi, sevmedi mi... eh peki özleyebilirim ama dünyanın sonu değil diyebilmelisiniz. O yüzden egonuzdan kurtulun.

Bakın ego dedim. Neden düşündünüz mü? Cümleleriniz "bunu ondan hiç beklemezdim, sevmiştim güvenmiştim" şeklinde değil. "Bana bunu nasıl yapar" , "onun gibi birisi BENİ nasıl aldatır." Sizi bu kadar özel kılan nedir söyler misiniz? Neden vazgeçemesin bir insan evladı sizden mesela. Sözlerim yanlış yere çekilmesin, kimse aldatılmayı hak etmez. Ama bu olaya bakış açınız çarpık. Yaptığı şey onun aşağılık karakterinin sonucu. Sizinle bir ilgisi yok. Çok ben odaklı düşündüğünüz için bunu göremiyorsunuz. Bırakılamaz bir kadın olduğunuza inandığınızdan bir erkek aksi hareket ettiğinde tüm inandıklarınızla beraber yıkılıyorsunuz. Sıradan, herkes gibi biri olduğunuzu kabullendiğinizde hayat kolaylaşacak. Gitti mi, sevmedi mi... eh peki özleyebilirim ama dünyanın sonu değil diyebilmelisiniz. O yüzden egonuzdan kurtulun.
Yaptığı yanlışlara rağmen sevgimi, ilgimi verdim. Bütün sorunlarıyla ilgilendim.
Bana ilgisi belli eden düzgün erkekler de oldu ilişkim sırasında. Hiç birine dönüp bakmadım.
Hak ettiğinden fazlasını verdiğim için bunu düşündüm, düşünüyorum..

Canım sana sadece şunu söyleyeyim evli barklı 2 3 çocuklu kadınlar aldatılıyor yapayalnız çaresızz çocuklarıyla ortada kalıyorlar ,hem çevremızde hemde bu sitede o kadar çok bu konulardan muzdarip arkadaslarımız var ki. Bunları düşünerek kendını şanslı hisset ve unutmaya calış çünkü beterin de beteri vardır unutma.

Malum konuyu pek çoğunuz biliyorsunuz. 2 gündür yaşıyor muyum, inanın bilmiyorum. An geliyor 'Heyt be, ben çok güçlü bir hatunum. Şu vasat heriften de kurtuldum' düşüncesinde oluyorum an geliyor gözlerim doluyor, kalbim acıyor, boğazım düğümleniyor.

Biliyorsunuz, 2014 yılındaki tweetini kızın beğendiğini gördüm. O tweeti beğendiği gün de sevgilim hem instagrama hem de wp'a koymuştu ve okundu bildirimini açmıştı. Doğal olarak kız beğendiği için böyle bir eyleme giriştiğini düşündüm. Sevgilim ise kızın durumu gördükten sonra beğendiğini söyledi.

Hatta o günlerce konuşmaz, aramaz, sormaz, sonra bir merhaba der, o kazanır sözünü paylaşmıştı durumunda yine. Sordum sadece bir söz dedi, çok takipçili bir hesabı olduğu ve instagram üzerinden para kazanmaya çalıştığı için fazla üstelemedim.

Aramızda ufak bir ayrılık geçmişti. Eski sevgilime zamanında ne hissettiğimi sormuştu ve öğrenince fazlasıyla bozulmuştu.

Bu dönemde bu kızla buluşmuş. Kızdan hoşlanıyormuş. Kız kesinlikle olmaz demiş. Bu buluşmada kıza, beni sevmediğini söylemiş. Ona da beynim hemen bahane buluveriyor. Sana kızgın olduğu için böyle dedi diye.

Ayrılığımız bittiğinde de kızla bir kez yazışmışlar. Güzel bir arkadaşlıkları olduğunu, kızı arkadaşı gibi gördüğünü söyledi.

Kız aralarında bir şey olmadığını ve onun beni sevmediğini bildiğini söyledi sadece. Sevgilimde ayrıyken söylediğini ama beni sevdiğini söyledi. Daha sonra sorunca ne hissettiğimi bilmiyorum sana karşı, değer veriyorum ama dedi.

Bunlar ortaya çıkınca saydım, sövdüm, ortalığı birbirine kattım. O ise beni aldatmadığını söyledi.

Bir şeyi değiştireceğinden değil de, acımı azaltacağından beni aldatmaya çalışmadığına inanmak istiyorum galiba.
Sizce beni aldatmaya çalıştığı kesin mi? Ya da durduk yere mi olayları büyütmüşüm?
Bu acının geçme olayını hızlandıracak bir şey var mı?
Okuduğunuz için teşekkürler hanımlar.
Aldatmaya çalışmak nasıl oluyor?

Canım sana sadece şunu söyleyeyim evli barklı 2 3 çocuklu kadınlar aldatılıyor yapayalnız çaresızz çocuklarıyla ortada kalıyorlar ,hem çevremızde hemde bu sitede o kadar çok bu konulardan muzdarip arkadaslarımız var ki. Bunları düşünerek kendını şanslı hisset ve unutmaya calış çünkü beterin de beteri vardır unutma.
Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için.
Iyiyim, sanırım böyle de devam edecek bu.

Çok teşekkür ederim güzel mesajınız için.
Iyiyim, sanırım böyle de devam edecek bu.
Hislerim kuvvetlidir ve içimden bir ses diyor kı bu senın adam bes para etmez . Tabi hayat tecrubesını de katarsak sen kaçarak uzaklas. Daha daha iyileri var inan ki böyle adamlara prim verme .

Hislerim kuvvetlidir ve içimden bir ses diyor kı bu senın adam bes para etmez . Tabi hayat tecrubesını de katarsak sen kaçarak uzaklas. Daha daha iyileri var inan ki böyle adamlara prim verme .
Annem de tip yok karakter yok, çocuğun mantıklı bir davranışı bile yok. Ne için göz yaşı döküyorsun annaboleyna dedi.
Artık seni ilgilendirmez mutlu muymuş, mutsuz muymuş.
Aksine senin böyle bir adamla ilişkin bittiği için dedi.

X