Ben direkt olay çıkarmadım ki, erkek arkadaşıma sordum. O da hoşlandığım biriydi, beni reddetti, şimdi güzel bir arkadaşlığımız var dedi. Bana ne hissettiğini ve o kıza mı yoksa bana mı daha fazla bir şeyler hissetmiş olduğunu bilmediğini söyledi.
Kızla ilgili durumda da hayatımı fark ettim. Özel mesaj attım kıza. Kız da onun beni sevmediğini bildiğini söyledi.
İyi de esas problem: sana verdiği değer bu kadarcik olan erkeği sen neden terketmiyorsun?
Adam sana aşıktı da bir anda böyle bir cümle mi kurdu?
Hayir.
Bunu sen de biliyorsun geçmiş anlattığın olaylarda biz de biliyoruz.
Sevmedigin,sevilmedigin, ,'oylesine' takıldığın bir ilişki işte.
Adam daha sana karşı ne hissettiğini bilmiyor, sen üç çocukla ortada kalmış gibi histeri krizlerine giriyorsun.
Böyle bir ilişki olabilir mi?
Ha olur da onun adı gerçek ilişki olmaz. 'Öyle takiliyoruz" olur,sen de ona göre bir değer verirsin ilişkiye. Böylesine basit bir iliski için intihari düşünecek kadar gereksiz bir tepki vermen hata.
Benim de oluyor arada 'öyle takildigim' insanlar ,birlikteyken takiliyoruz, keyifli planlar yapıyoruz. Ama o kadar...sadece buluşunca sevgili .
Ne bir sadakat duyuyorum ne de bir sadakat beklentim var. Ne o benim hayatımı zorlaştırır ne ben onun. Sadece çok yalnız zamanları azıcık çekilir kılan, saçma ama bu yüzyılda normal bir ilişki türü ...
Ama ben ilişkimin 'oylesine' olduğunu biliyorum ve ona göre davranıyorum. birimizinden biri gerçek bir ilişkiye başlar da bu 'takilma hali' biterse ne o inciniyor ne ben.
O kadına için yazdığın şeyi sonradan silmiş olabilirsin ama bu panik anlarında saçma sapan-pismanlik duyacağın hareketler yaptığın gerçeğini değiştirmiyor.
Ayrıca hem terketmişsin adamı hem de yüz bin kere aramışsin.
Kocamaaaan bir tutarsızlık örneği...
Dün ne güzel haftaya çıkacağın seyehati düşünüyordun. Yine düşünsene böyle güzel seyler