- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Beni aldatmış bildiğin. Salak gibi yanına mı bırakayım?birinin anası birinin babası.
sen niye kendini bu durumlara düşürüyorsun sürekli.
yahu adam niyeti bozmuş sen hesap sorsan ne sormasan ne.
umurumu sanki.
biraz ağır olmayı denesen artık.
sil her yerden hayatından da çıkar oldu bitti.
Beni aldatmış bildiğin. Salak gibi yanına mı bırakayım?
Kizin ne suçu var? Kız sevgilisi olan biriyle beraber olmamış ki. Aksine adamı reddetmiş.Kıza mesaj attım.
Hata mı ettim?
Bir sosyal sorumluluk projesi gibi bir şey yürütüyor, oraya 'Bu toplumsal hassasiyetini @kızıetiketledim sevgilisi olan erkeklerle mesela @sevgilimietiketledim birlikte olmayarak devam ettirebilirsin. Hayır yani bi de arkandan sayıp sövüyor her şeye sen zorlamışsın gibi :) yazdım.
Hanımlar gerçekten çok sinirliyim ve yardımınıza ihtiyacım var.
Sevgilimin beni aldatmaya çalıştığını öğrendim. Bir kızdan hoşlanıyormuş ve bana karşı ne hissettiğini de bilmiyormuş. Kız asla öyle bir şey olmaz demiş ama arkadaşlık etmeye devam ediyorlarmış. Benimle buluşmayan adam kızla buluşmuş.
Ben özgür biriyim istediğimle konuşurum dedi. Sonra aradım onu, hoperlöre almış. Beni neden kandırdın ne gerek vardı buna dediğimde babası kızım sen salak mısın kandırtmasaydın kendini, kapat şu telefonu dedi.
Bir ton saydım sövdüm. Kızla ilgili konuşmalarda kötü laflar edildi. Acaba bunları kızla paylaşsam mı? Kendimi tutamayıp kıza mesaj attım ama geri alabilme şansım da var. Ne yapsam bana bir akıl verin? Acaba bu çocuğu her yerden engellesem mi, yoksa bir şeyler yapsam mı?
Ya sevgilim yalan söylüyorsa?Kizin ne suçu var? Kız sevgilisi olan biriyle beraber olmamış ki. Aksine adamı reddetmiş.
Bence sen çok kötü kalpli birisin ve bütün başına gelenler kalbinin ekmeğini yemenden kaynakli
Canım yanıyor.Sanırım böyle intikamdı entrikaydı diye uğrasmaya başlayınca insanın hayatı entrika oluyor, sevmiyorsan böyle seyleri, bir daha yaşamak istemiyorsan boşver, uzaklaş bu enerjiden. Hayatına renk kattığını düşünüyorsan ugraşcak zamanın varsa aynen devam.
Kizin ne suçu var? Kız sevgilisi olan biriyle beraber olmamış ki. Aksine adamı reddetmiş.
Bence sen çok kötü kalpli birisin ve bütün başına gelenler kalbinin ekmeğini yemenden kaynakli
Canım yanıyor.
Işte anna boleynanın sorunu. Kendine kıymet vermemek. Kararının arkasında durmamak. Ağır olmamak.Neden sürekli böyle sorunlu tiplere denk geliyosun? Eski erkek arkadaşından sonra tecrübe edinmen gerekiyordu.
Genel sorunun kendine değer vermemen bence. Bazı şeyleri uzatmadan bitirmek zayıflık belirtisi değildir. Bitirmeyi öğren yani; olmuyorsa olmuyor.
Şahsen ben birisini aldatsam annem karşı tarafla öyle bir konuşma yapmazdı..Neden canin yaniyor ki? Kurtulmussun bu tipten. Bak babasinin konusmanizi dinlemesi, sana karsı kullandigi kelime falan hiç normal değil. Bence oturup bir düşün bu insanların sana 1 gram saygı duymamasının nedenleri ne olabilir diye.