- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Hatalarımızın yarışacak boyutta olduğunu düşünmüyorum.Cocuk ne kadar hataliysa en az sen de onun kadar hatalisin.
Bi önceki konunda gayet belliydi zaten birinin söylemesine ihtiyacın yok ki sen dışarda tek takılırken o arkadaşlarıyla sana bir mesaj bile atmayan adamPoudre, şimdi kız bana mesaj atmış. Onun senden hoslanmadığını biliyordum. Sende biliyorsun diye. Nasıl koydu anlatamam. Bende çocuğa wpdan mesaj attım. Kız beni sevmediğini söyledi doğru mu diye. Acaba çocuğu her yerden engellesem mi, napsam? Mesaj atarak hata yaptım galiba.
Iyi yapıyorsun:))Kalktığımdan beri ne lavaboya gittim ne bir şey yiyip içtim, bu saat olmuş hala pijamalarımla oturuyorum...
Hatalarımızın yarışacak boyutta olduğunu düşünmüyorum.
Allah aşkına aldatan biriyle aldattığı kıza mesaj atan birinin bu iki hatası eşit mi oluyor sana göre?Anna boleyna sen anlamiyorsun, biz de bir soz var bilir misin "Nato kafa nato mermer"
Gercekten psikolojik bir destek al
Engelle de nasil yapiyorsan yap...Kızlar mesajı silip mi engelliyim direkt silmeden mi engelliyim?
Kalktığımdan beri ne lavaboya gittim ne bir şey yiyip içtim, bu saat olmuş hala pijamalarımla oturuyorum...
Allah aşkına aldatan biriyle aldattığı kıza mesaj atan birinin bu iki hatası eşit mi oluyor sana göre?
Daha önce de biten ilişkilerim oldu. Önemli olan nasıl bittiği. Hatta pek çoğuyla arkadaşlığımız devam etti.
Aldatılmayı geçtim, en azından yaptığının arkasında durup 'Evet arkadaş aldattım seni. Çünkü sevmedim, başkasına aşık oldum, bla bla bla' gibi de diyemediler. Kıvırma yoluna geçtiler. Bu beni çileden çıkardı.
Fazla düşünüyorum bende rahatsizim bu durumdan. Artık biraz rahatlamayı akışına bırakmayı öğrenmem lazım.Aynen o sekil bir aciklama yapsaydi „sevgilimden nasil intikam alabilirim“ diye konu acardiniz...cidden ruh sagliginiz iyi degil, aklima Murat Özdemir geldi, insan böyle böyle deliriyor iste, cok fazla takilip kaliyorsunuz, bosverin kendi hayatiniza bakip kendinizle ilgilenen, baskasini etketlemek, mesaj atmak kendi capinda laf sokmak, cok rezil seyler bunlar
Fazla düşünüyorum bende rahatsizim bu durumdan. Artık biraz rahatlamayı akışına bırakmayı öğrenmem lazım.
2 gece önce otururken sanki üst katın zili dakikalarca çalıyormuş gibi geldi. Aslında calmadigini biliyordum. O an deliriyorum zannettim.
Bunu bütün KK söyledi zaten size. Bir kere de kızın ağzından duymuşsunuz. Hala neden çocuğa mesaj attınız ki : doğru mu? diye. Çocuğun babası bile bunun doğru olduğunu biliyor. Siz de biliyorsunuz... Kaldı ki sevgiliniz olacak yalancı adam 'hayir yalan ben senden hoslaniyordum' dese ona mı inanacaksiniz? Bu yüzden mi sordunuz?Poudre, şimdi kız bana mesaj atmış. Onun senden hoslanmadığını biliyordum. Sende biliyorsun diye. Nasıl koydu anlatamam. Bende çocuğa wpdan mesaj attım. Kız beni sevmediğini söyledi doğru mu diye. Acaba çocuğu her yerden engellesem mi, napsam? Mesaj atarak hata yaptım galiba.
Üzgünüm, bunu söylemek istemezdim ama sevgilin seni aldatmaya çalışmamış. Sevgilin seni dümdük aldatmış.Sevgilimin beni aldatmaya çalıştığını öğrendim.
UmarımSizin tek yapmanız gereken Allah’a havale etmek.Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş.Allah karşınıza daha iyi birini çıkarır inşallah