Boynuzlanıyormuşum!!

Poudre, şimdi kız bana mesaj atmış. Onun senden hoslanmadığını biliyordum. Sende biliyorsun diye. Nasıl koydu anlatamam. Bende çocuğa wpdan mesaj attım. Kız beni sevmediğini söyledi doğru mu diye. Acaba çocuğu her yerden engellesem mi, napsam? Mesaj atarak hata yaptım galiba.
Bi önceki konunda gayet belliydi zaten birinin söylemesine ihtiyacın yok ki sen dışarda tek takılırken o arkadaşlarıyla sana bir mesaj bile atmayan adam

Kalktığımdan beri ne lavaboya gittim ne bir şey yiyip içtim, bu saat olmuş hala pijamalarımla oturuyorum...

Kalktığımdan beri ne lavaboya gittim ne bir şey yiyip içtim, bu saat olmuş hala pijamalarımla oturuyorum...

Bu tür hareketlerinizin insanlarda acıma duygusu uyandırdığını düşünüyorsunuz. Kendinizi özel hissediyorsunuz falan filan ama öyle değil.
Dışarıdan bakınca zayıf, arabesk ruhlu, sürekli inişli çıkışlı ilişkiler yaşayarak kendine atraksiyon arayan sığ biri gibi görünüyorsunuz.
Dizilerde filmlerde başrol oynayan insanların hep entrikalı ilişkileri olur. Adam şirket yöneticisidir ama günün çoğunu sevgilisiyle macera peşinde koşarak geçirir. Aşk, ayrılık, ihanet... Bize sanki hayat bunlardan ibaretmiş gibi empoze ederler. Bi adamın atıyorum; dil öğrenme sürecini kimse izlemez, sıkıcıdır. Ama gerçek hayatta bir dil öğrenmek size tahmin edebileceğinizden çok daha fazla şey kazandırır.

Gerçek hayata dönün. Hayatta erkeklerle duygusal ilişkiler kurmaktan başka haz alabileceğiniz, heyecan duyacağınız ve keşfedeceğiniz milyon tane şey var. Sürekli bi ilişki yaşamak zorunda değilsiniz. En verimli yaşlarınızı saçma sapan ilişkilerle çöp ediyorsunuz.

Allah aşkına aldatan biriyle aldattığı kıza mesaj atan birinin bu iki hatası eşit mi oluyor sana göre?

Evet ve bunu diyen tek kisi ben degilim su baslikta. Azicik gururun varsa biraz deger versen kendine 1 aylik adami bu kadar ugrasacagina siler atardin. Adam seni hayatina almamis bile ama sen hala kurek cekip cirpinmacalar... Neyse daha fazla yorum yapmak istemiyorum daha fazla hakikaten sinirim bozuluyor boyle insanlarla karsilasinca.

Daha önce de biten ilişkilerim oldu. Önemli olan nasıl bittiği. Hatta pek çoğuyla arkadaşlığımız devam etti.
Aldatılmayı geçtim, en azından yaptığının arkasında durup 'Evet arkadaş aldattım seni. Çünkü sevmedim, başkasına aşık oldum, bla bla bla' gibi de diyemediler. Kıvırma yoluna geçtiler. Bu beni çileden çıkardı.

Aynen o sekil bir aciklama yapsaydi „sevgilimden nasil intikam alabilirim“ diye konu acardiniz...cidden ruh sagliginiz iyi degil, aklima Murat Özdemir geldi, insan böyle böyle deliriyor iste, cok fazla takilip kaliyorsunuz, bosverin kendi hayatiniza bakip kendinizle ilgilenen, baskasini etketlemek, mesaj atmak kendi capinda laf sokmak, cok rezil seyler bunlar

Tamamen adamı def ettim hayatımdan hanımlar. Apıştı kaldı zavallım.

Şimdi hayatımı yaşama zamanı. Perşembe günü 1 haftalık tatile gideceğim. Kendime gelirim diye düşünüyorum :)

Aynen o sekil bir aciklama yapsaydi „sevgilimden nasil intikam alabilirim“ diye konu acardiniz...cidden ruh sagliginiz iyi degil, aklima Murat Özdemir geldi, insan böyle böyle deliriyor iste, cok fazla takilip kaliyorsunuz, bosverin kendi hayatiniza bakip kendinizle ilgilenen, baskasini etketlemek, mesaj atmak kendi capinda laf sokmak, cok rezil seyler bunlar
Fazla düşünüyorum bende rahatsizim bu durumdan. Artık biraz rahatlamayı akışına bırakmayı öğrenmem lazım.
2 gece önce otururken sanki üst katın zili dakikalarca çalıyormuş gibi geldi. Aslında calmadigini biliyordum. O an deliriyorum zannettim.

Fazla düşünüyorum bende rahatsizim bu durumdan. Artık biraz rahatlamayı akışına bırakmayı öğrenmem lazım.
2 gece önce otururken sanki üst katın zili dakikalarca çalıyormuş gibi geldi. Aslında calmadigini biliyordum. O an deliriyorum zannettim.

Destek almaniz sart, gencecik yastasiniz vallahi güme gidersiniz, kendinize bunu yapmayin, erkekleri hayatinizdan cikarin. Hemen konusmayin, yakin davranmayin, daldan dala bu nedir ya, hic mi gururunuz degeriniz yok sizin? Kendinize de mi acimiyordunuz? Bu hayata bi kere geliyoruz bu eziyete ne gerek var

Poudre, şimdi kız bana mesaj atmış. Onun senden hoslanmadığını biliyordum. Sende biliyorsun diye. Nasıl koydu anlatamam. Bende çocuğa wpdan mesaj attım. Kız beni sevmediğini söyledi doğru mu diye. Acaba çocuğu her yerden engellesem mi, napsam? Mesaj atarak hata yaptım galiba.
Bunu bütün KK söyledi zaten size. Bir kere de kızın ağzından duymuşsunuz. Hala neden çocuğa mesaj attınız ki : doğru mu? diye. Çocuğun babası bile bunun doğru olduğunu biliyor. Siz de biliyorsunuz... Kaldı ki sevgiliniz olacak yalancı adam 'hayir yalan ben senden hoslaniyordum' dese ona mı inanacaksiniz? Bu yüzden mi sordunuz?
İlginç bir paradoks. Adam yalancı beni aldattı terkettim. Öğrendiğim bir bilginin doğru olup olmadığını ona sordum.
Hilekar pazarcıya 'baliklar taze mi?' diye sormak gibi birşey olmuş sizinki.
Adamı engelleseniz de engellemeseniz de adam için değişen birşey olmaz zaten.
Siz yine de silin engelleyin, zamanlı zamansız karşınıza çıkıp sizi uyuz etmesin.
Tatile de gidiyormuşsunuz mis gibi, bütün bu olayları, kötü enerjinizi, kininizi yaşadığınız sehirde bırakın ve öyle gidin lütfen. Belki o zaman tatil karşına güzel sürprizler çıkartır , belli mi olur?

Sevgilimin beni aldatmaya çalıştığını öğrendim.
Üzgünüm, bunu söylemek istemezdim ama sevgilin seni aldatmaya çalışmamış. Sevgilin seni dümdük aldatmış.
İkinci olarak cidden böyle bir aileye gelin gitmek istemezdin herhalde, azıcık aklın varsa. Bence arkandan çevrilenleri önüne çıkaran Rabbine 2 rekat şükür namazı falan kıl. (Bu dini yorum değil, latife yapmaya çalıştım.) Kıza da bence herşeyi söyle. Sonrada bu azgın delikanlıyı tarihe göm.

Özel hayati bir süre rafa kaldirmalisin bu siralar aşktan yana yüzün gülmüyor biliyorsun.
"İyisi olsun dedikce aksine nerde gereksiz tipler var başına üşüşür."
Güvenmek ve sevmek istiyorsun anlıyorum ama bu aralar aşk hayatını rafa kaldırmazsan üst üste hatalar yapmaya devam edeceksin gibi geliyor bana.
Biırak boynuzu sevgiliyi,kizi,babayi falan git tatiline tadını çıkar..
Bu dünyaya bir daha mi geleceğiz kuzum bu yaşta bu keder neden?

X