Boynuzlanıyormuşum!!

Konularını gördüğüm kadarı ile ciddi problemler yaşıyorsun
Erkek arkadaş mevzusunu geçiyorum
Annen ilede problem yaşıyorsun
Hayatında seninle ilgili birşeyler yolunumda gitmiyor bunun sebepleri nedir buna odaklan
Erkek arkadaşı olayını ben olsam bitirir kendime odaklanırdım
Biraz saçma buldum dediklerinizi. Annemle kırk yılın başı kavga ettik. Ilişkilerde sürekli pozitif bir seyirde ilerleyemezsiniz arada sırada fikir ayrılıkları, tartışmalar olması çok normal.

Sizin gibi babadan anca böyle evlat çıkardı, ahlaksız insanlar deyip kapatsaydınız telefonu. Sinir oldum kaç yaşında adamın laflarına bak, gereksiz şey.
Ancak konuya yapılan yorumları şimdi okudum, başınıza gelen her şeye sebep kendinizsiniz anladığım kadarıyla. Öbür kızın ne suçu var? Neyin hıncını çıkartıyorsunuz ondan?
Sürekli aynı şeyleri yaşıyorsanız bir dönüp hayatınıza bakın isterseniz

Yahu sana ne yaptı?
5 çocukla ortada mı bıraktı?
Şiddet mi uyguladı,işkence mi yaptı?
Tecavüz mü etti?
Yoo.
Geçen konunda seni sevmiyor dediklerinde "ben aşık değilim ki yea" diyordun,ne oldu?
Alt tarafı 2 ay çıktınız,ayrılınca ortalığı karıştırman mı gerekiyor. Diğer çocuğa da aynısını yapmışsın. Bu olaylar sende fobi ya da saplantı oluşturmuş. Ayrıldığın çocuğun hayatına çomak sokmadan duramıyorsun.
Asiller gibi ayrılıp engellemek/cevap vermemek varken ulaşılmazı oynaman gerekirken gereksiz ve abartı tavırlar içine giriyorsun.
Daha önce de biten ilişkilerim oldu. Önemli olan nasıl bittiği. Hatta pek çoğuyla arkadaşlığımız devam etti.
Aldatılmayı geçtim, en azından yaptığının arkasında durup 'Evet arkadaş aldattım seni. Çünkü sevmedim, başkasına aşık oldum, bla bla bla' gibi de diyemediler. Kıvırma yoluna geçtiler. Bu beni çileden çıkardı.

Daha önce de biten ilişkilerim oldu. Önemli olan nasıl bittiği. Hatta pek çoğuyla arkadaşlığımız devam etti.
Aldatılmayı geçtim, en azından yaptığının arkasında durup 'Evet arkadaş aldattım seni. Çünkü sevmedim, başkasına aşık oldum, bla bla bla' gibi de diyemediler. Kıvırma yoluna geçtiler. Bu beni çileden çıkardı.
Daha önceki ilişkilerinden bahsederken 4 ilişkim oldu,bunların 4'ünden 3'ü karaktersizdi demişsin. Peki sen karaktersizlerle arkadaşlık mı yapıyorsun?
Kusura bakma sen hep aynı şeyi yapıyorsun,ayrılığı da karşındakini de saplantı haline getirip "yanına mı bırakayım??!" diye düşünüyorsun. Ne gerek var rezil olmaya,insanlarla uğraşmaya. Görende 3 çocuğunla ortada bıraktı evden kovup nafakayı ödemedi sanacak. Bu kadar anlam yüklemek yormuyor mu seni?

Daha önceki ilişkilerinden bahsederken 4 ilişkim oldu,bunların 4'ünden 3'ü karaktersizdi demişsin. Peki sen karaktersizlerle arkadaşlık mı yapıyorsun?
Kusura bakma sen hep aynı şeyi yapıyorsun,ayrılığı da karşındakini de saplantı haline girip "yanına mı bırakayım??!" diye düşünüyorsun. Ne gerek var rezil olmaya,insanlarla uğraşmaya. Görende 3 çocuğunla ortada bıraktı evden kovup nafakayı ödemedi sanacak. Bu kadar anlam yüklemek yormuyor mu seni?
Saçma gelecek ama korkuyorum beni üzüp de mutlu olmasına.

Ben de aynı senin gibi düşünüyorum.
Yorumumu düzenledim çünkü devamında yazdığınız yorumları görmeden yazmıştım ve eski konularınızı bilmiyorum. Hadi eski konuları bilmeden devam edelim diyelim ama öbür kıza yaptığınız doğru bir şey mi sizce? Onun suçu ne? Aksine reddetmiş bence çok kötü düşünüp hınçla hareket ediyorsunuz. Böylelikle aynı şeyleri yaşamaya devam edersiniz. Biraz kendinizi düşünün ve hayatınızı güzelleştirmek için kendinizi değiştirin

Saçma gelecek ama korkuyorum beni üzüp de mutlu olmasına.
Tamam işte farkındasın saçma olduğunun.
Tedavi olmayı,bu takıntılarından kurtulmayı deneyemez misin? Bu takıntı olayı tedavi edilmezse katlanarak artıyor,daha büyük sorunlara yol açıyor. Bende böyle çok takıntılıydım,babamın yokluğunu erkeklerle onların şefkatinde arardım. Neyse ki tedavi oldum kurtuldum. Bu hayat bu şekildeyken seni çok yorar,kendine bunu yapma.

eski konularinizida biliyorum sizde terkedilmeye karsi bir fobimi var terkedilmeyi bir turlu hazmedemeyip bulaşik olmak icin her yolu deniyorsunuz
insanlar cocuklarinin babasi bilmem kac yillik kocasindan ayrilirken bile sizin kadar acaba ne yapsamda bulassam diye dusunmuyorlar biraz olgun olmayi denersen belki hersey duzelir
Konu terk edilmek değil. Sonuçta bir ilişkiye başlarken bir gün biteceğini biliyoruz. Konu aldatılmak. Ne gereği var? Sevmiyorsan bir insanı ayrılırsın.

Kıza mesaj attım.
Hata mı ettim?
Bir sosyal sorumluluk projesi gibi bir şey yürütüyor, oraya 'Bu toplumsal hassasiyetini @kızıetiketledim sevgilisi olan erkeklerle mesela @sevgilimietiketledim birlikte olmayarak devam ettirebilirsin. Hayır yani bi de arkandan sayıp sövüyor her şeye sen zorlamışsın gibi :) yazdım.

Bu kadar kotu nasıl olabiliyorsunuz ya ?

Tamam işte farkındasın saçma olduğunun.
Tedavi olmayı,bu takıntılarından kurtulmayı deneyemez misin? Bu takıntı olayı tedavi edilmezse katlanarak artıyor,daha büyük sorunlara yol açıyor. Bende böyle çok takıntılıydım,babamın yokluğunu erkeklerle onların şefkatinde arardım. Neyse ki tedavi oldum kurtuldum. Bu hayat bu şekildeyken seni çok yorar,kendine bunu yapma.
Psikoloğa gittim 4 seans.
Ben de babamla ayrı büyüdüm. Muhtemelen bundan kaynaklanıyor dediğin gibi.

Konu terk edilmek değil. Sonuçta bir ilişkiye başlarken bir gün biteceğini biliyoruz. Konu aldatılmak. Ne gereği var? Sevmiyorsan bir insanı ayrılırsın.
eğer bu konuda bir seye takilacaksan babasinin sozlerine ve konusmayi neden hoparlorde yaptigina takil
benide aaldatan erkek arkadaslarim oldu ahiretligim degil sonucta allahin sevdigi kuluymusumda gercek yuzunu gormusum deyip kaldigim yerden hayatima devam ettim
daha cok gencsin boyle seylere takilip kalip kendine olan sayginligini yitirecek hareketler yapma taş herzaman yerinde ağırdır bir sor bakalim kendine kim daha cok sey kaybetti sen mi o mu ?

O kadar belliydi ki bu adamin sende olmadigi...ama sende cabuk baglanip kaybetme korkusu yogun olan birisin ve bu sana hep zarar verir...
Aldatmasından çok yaptığının arkasında duramayışı çileden çıkarıyor. Hâlâ öyle değildi böyleydi gibi bahaneler. Söyle aldattım kızdan çok hoşlandım de. Bir nane yiyorsan arkasında dur..

X