- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bu adam senin özel fotoğrafini gönderdiğin adam değildir umarım.Ayrilma sürecinde bu denli sağa sola bulasirsan sonunda üzülen sen olurmussun gibime geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni aldatmış bildiğin. Salak gibi yanına mı bırakayım?
Yahu sana ne yaptı?Galiba bana bunları yapıp gidip mutlu mesut bir hayat sürmesinden korkuyorum.
yahu bu adam tüm gece dışarda olucam otelde kalıcam dediğin halde senin yanına gelmeyip sırra kadem basan adam değil mi? Adamın umrunda bile değilsin ki zaten. Bu neyin çabası??Ya sevgilim yalan söylüyorsa?
Geçenlerde 2014 yılından kalma bir tweetini paylaştı ve whatsappta okundu bildirimini açtı. Birisi görsün diye mi yaptın dedim, ne ilgisi var olur mu öyle şey dedi. Şimdi bir baktım meğersem o kız beğenmiş durumunu..
Kıza mesaj attım.
Hata mı ettim?
Bir sosyal sorumluluk projesi gibi bir şey yürütüyor, oraya 'Bu toplumsal hassasiyetini @kızıetiketledim sevgilisi olan erkeklerle mesela @sevgilimietiketledim birlikte olmayarak devam ettirebilirsin. Hayır yani bi de arkandan sayıp sövüyor her şeye sen zorlamışsın gibi :) yazdım.
Hanımlar gerçekten çok sinirliyim ve yardımınıza ihtiyacım var.
Sevgilimin beni aldatmaya çalıştığını öğrendim. Bir kızdan hoşlanıyormuş ve bana karşı ne hissettiğini de bilmiyormuş. Kız asla öyle bir şey olmaz demiş ama arkadaşlık etmeye devam ediyorlarmış. Benimle buluşmayan adam kızla buluşmuş.
Ben özgür biriyim istediğimle konuşurum dedi. Sonra aradım onu, hoperlöre almış. Beni neden kandırdın ne gerek vardı buna dediğimde babası kızım sen salak mısın kandırtmasaydın kendini, kapat şu telefonu dedi.
Bir ton saydım sövdüm. Kızla ilgili konuşmalarda kötü laflar edildi. Acaba bunları kızla paylaşsam mı? Kendimi tutamayıp kıza mesaj attım ama geri alabilme şansım da var. Ne yapsam bana bir akıl verin? Acaba bu çocuğu her yerden engellesem mi, yoksa bir şeyler yapsam mı?
Bir hafta önce de öteki sevgilin için ölüyordunCanım yanıyor.