Boynuzlanıyormuşum!!

Kizin ne suçu var? Kız sevgilisi olan biriyle beraber olmamış ki. Aksine adamı reddetmiş.
Bence sen çok kötü kalpli birisin ve bütün başına gelenler kalbinin ekmeğini yemenden kaynakli
Kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum. Beni üzenlerin mutlu olmasını dileyecek kadar ermedim sadece.
O yazdığım şeyi sildim sayfasından. Fakat adamın yediği naneleri özel olarak onunla paylaştım.

Ya sevgilim yalan söylüyorsa?
Geçenlerde 2014 yılından kalma bir tweetini paylaştı ve whatsappta okundu bildirimini açtı. Birisi görsün diye mi yaptın dedim, ne ilgisi var olur mu öyle şey dedi. Şimdi bir baktım meğersem o kız beğenmiş durumunu..
Allah aşkına boleyna
Adam sanki seni koluna takıp insan içine mi çıkmış? Yoksa bir sosyal medya hesabından seni mi paylaşmış?
Senden başka kimsenin bu ilişkiden haberi olduğunu bile sanmıyorum.
Seni yaninda görmüşse de binbir bahane yalan söylemiştir bu tilki.
Kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum. Beni üzenlerin mutlu olmasını dileyecek kadar ermedim sadece.
O yazdığım şeyi sildim sayfasından. Fakat adamın yediği naneleri özel olarak onunla paylaştım.
Silmekle iyi yapmışsın.
İşte böyle böyle anlık hırsla yaptığın kötülükler ( bir kızı kocaman bir grubun önünde rencide edip iftira atmak gibi) bir süre sonra evrenden sana kötülük olarak aynen iade oluyor.
Ben buna yoruyorum.
Anlık hırsına yenik düşüp birilerine kötülük yapıyorsun ve başka başka yerlerden kötülük görüyorsun.

Allah aşkına boleyna
Adam sanki seni koluna takıp insan içine mi çıkmış? Yoksa bir sosyal medya hesabından seni mi paylaşmış?
Senden başka kimsenin bu ilişkiden haberi olduğunu bile sanmıyorum.
Seni yaninda görmüşse de binbir bahane yalan söylemiştir bu tilki.

Silmekle iyi yapmışsın.
İşte böyle böyle anlık hırsla yaptığın kötülükler ( bir kızı kocaman bir grubun önünde rencide edip iftira atmak gibi) bir süre sonra evrenden sana kötülük olarak aynen iade oluyor.
Ben buna yoruyorum.
Anlık hırsına yenik düşüp birilerine kötülük yapıyorsun ve başka başka yerlerden kötülük görüyorsun.
Bir kere arkadaşı,o, ben oturmuştuk.
İnsanları anlayamıyorum. Hangi sebep bir insanın kalbini kırmayı, duygularıyla oynamayı geçerli kılabilir ki?

Canım bır oncekı konundan bellıydı zaten adamın baskasında gozu oldugu. Gece vaktı kımse sevdığı kadını yalnız bırakmaz. Bence o mesajı sıl kımse görmeden ve adamla bır daha muhatap olma engelle her yerden. Boyle seyler yaparak sadece kendini düşürürsün. Susmak erdemdir susarsan kazanırsın bu konularda.

Hanımlar gerçekten çok sinirliyim ve yardımınıza ihtiyacım var.

Sevgilimin beni aldatmaya çalıştığını öğrendim. Bir kızdan hoşlanıyormuş ve bana karşı ne hissettiğini de bilmiyormuş. Kız asla öyle bir şey olmaz demiş ama arkadaşlık etmeye devam ediyorlarmış. Benimle buluşmayan adam kızla buluşmuş.

Ben özgür biriyim istediğimle konuşurum dedi. Sonra aradım onu, hoperlöre almış. Beni neden kandırdın ne gerek vardı buna dediğimde babası kızım sen salak mısın kandırtmasaydın kendini, kapat şu telefonu dedi.

Bir ton saydım sövdüm. Kızla ilgili konuşmalarda kötü laflar edildi. Acaba bunları kızla paylaşsam mı? Kendimi tutamayıp kıza mesaj attım ama geri alabilme şansım da var. Ne yapsam bana bir akıl verin? Acaba bu çocuğu her yerden engellesem mi, yoksa bir şeyler yapsam mı?

Aldatılmak çok üzücü ama herkesin başına gelebilir bu anlamda geçmiş olsun. Siz aldatıldığınızı öğrendikten sonra bu şekilde kendinizi küçültmeye devam ederseniz bu tamamen sizin probleminiz ve hatanız. Lütfen artık bi silkelenin kendinize gelin. Önceki konunuzda belliydi adamın sizi sevmediği ben gurursuzluğunuza şaşırıyorum,bu özgüvensizlik şu halleriniz tam bi hayal kırıklığı.

Beni aldatmış bildiğin. Salak gibi yanına mı bırakayım?
Aynende yanına bırak .kurtuldum de kendine ve birdahada ölü taklidi yap en ağır ceza senden hiçbir şekilde haber alamamasıdır .heryerden engelle yakın çevrenizle bile o şahsiyetsiz hakkında konuşma.nekadardır birliktesiniz bilmiyorum ama acı çekiyorsun bir süre sonra geçiyor.Geçecek yani kör sağır dilsiz ol bence en güzeli o kurtulduğunada dua et

Sevgiliniz sizi umursamiyor ki ne yapsaniz.Onun hincini kizdan cikarmayin onun ne sucu var yahu?
Yanina mi birakim derken ne yapacaksin sanki?
Ne yaparsan yap adami zerre etkilemeyecek.
Kendi hayatina bak bosver.Bir de biraz agir mi olsaniz hani oturakli cok faydasini gorursunuz.

Galiba bana bunları yapıp gidip mutlu mesut bir hayat sürmesinden korkuyorum.

ne yaptı sana?
3 çocukla ortada mı kaldın?
şurda kaç aylık ilişki.
ne oldun sırılsıklam aşık mı?
daha dünkü konunda aşık değilim diyordun?
ne yaptı sana?
dram kraliçeliğine mi adaysın?

Sana zerre değer vermeyen bir adam bu. Kendine saygın varsa umursama yoksa gerçekten bu bataklikta sen bogulacaksin.
Ben de aldatildim boşandım. Diğer kadını merak bile etmedim çünkü bana söz veren esimdi. Sana değer vermeyen insan için bir dakikanı bile harcama değmez.

Sildim o yazdığımı, bir twitter hesabından ikisini de etiketleyerek sevgilimin yalancı olduğunu gösteren konuşmaları paylaştım.
Kızın beğendiği tweeti hem instagrama hemde wp'a koymuştu. Hatta durumu görenleri görmek için okundu bildirimini açmış. Ben görmesini istediği birileri mi var diye sormuştum o da saçmalama falan demişti. Onu koydum mesela.
LÜTFEN BİRAZ GURUR!!! diyeceğim tek şey bu hemcinslerimin bu davranışları beni üzüyor, kendini daha fazla küçük düşürme belliki karaktersiz insanlar sen ne yaparsan yap umrunda olmayacak sadece kendini küçük düşürdüğünle kalıyosun.

Galiba bana bunları yapıp gidip mutlu mesut bir hayat sürmesinden korkuyorum.
Ne yaptı size?
Aşığım, ölüyorum, bitiyorum mu dedi?
Sanmıyorum.
1 ayda ne yaşadınız da 20 yıllık kocası tarafından aldatılmış gibi davranıyorsunuz?

İki ergen uyuşamadınız hepsi bu.

eski konularinizida biliyorum sizde terkedilmeye karsi bir fobimi var terkedilmeyi bir turlu hazmedemeyip bulaşik olmak icin her yolu deniyorsunuz
insanlar cocuklarinin babasi bilmem kac yillik kocasindan ayrilirken bile sizin kadar acaba ne yapsamda bulassam diye dusunmuyorlar biraz olgun olmayi denersen belki hersey duzelir

X