Boynuzlanıyormuşum!!

Galiba bana bunları yapıp gidip mutlu mesut bir hayat sürmesinden korkuyorum.
Yahu sana ne yaptı?
5 çocukla ortada mı bıraktı?
Şiddet mi uyguladı,işkence mi yaptı?
Tecavüz mü etti?
Yoo.
Geçen konunda seni sevmiyor dediklerinde "ben aşık değilim ki yea" diyordun,ne oldu?
Alt tarafı 2 ay çıktınız,ayrılınca ortalığı karıştırman mı gerekiyor. Diğer çocuğa da aynısını yapmışsın. Bu olaylar sende fobi ya da saplantı oluşturmuş. Ayrıldığın çocuğun hayatına çomak sokmadan duramıyorsun.
Asiller gibi ayrılıp engellemek/cevap vermemek varken ulaşılmazı oynaman gerekirken gereksiz ve abartı tavırlar içine giriyorsun.

yahu bu adam tüm gece dışarda olucam otelde kalıcam dediğin halde senin yanına gelmeyip sırra kadem basan adam değil mi? Adamın umrunda bile değilsin ki zaten. Bu neyin çabası??

Boynuzlanmak hoş bir tabir değil, kendinize bunu yakıştırmayın önce. Aldatılmışım, kandirilmisim vs deyin ama boynuz kelimesini kabul etmeyin. Hem mağdur olup hem boynuz takılması da ne bileyim. Bence siz bir süre kimseyle görüşmeyin. Belli ki vakti değil zaten

Aferin kız

Konularını gördüğüm kadarı ile ciddi problemler yaşıyorsun
Erkek arkadaş mevzusunu geçiyorum
Annen ilede problem yaşıyorsun
Hayatında seninle ilgili birşeyler yolunumda gitmiyor bunun sebepleri nedir buna odaklan
Erkek arkadaşı olayını ben olsam bitirir kendime odaklanırdım

yanlisa yanlisla davranis yapiyorsun bak bu kadr insan gercekleri gorup akil veriyo zaten bizden akil isriyorsun bizde sana bunlari hayatindan cikar. malesef erkeklwr her sevgili oldugu kisiyle ciddi dusunseydi ordada bekar kalmazdi bak gencsin eminm guzelsindir .bugunler bir daha gelmeZ. bak ben 29 yasindayim 4 cocuguma hamileyim hayatimda goerebilecegim tum insanlari. girfum gerek evli oldugum zamn gerek bekar oldugum zaman .boswer sana yakisani yap

senin kendine saygın olmazsa başkasından saygı beklemen mantksız ... kendine bir ayna tut ve yaptıklarını davranışlarını gör eminim ozaman bir ilerme kaydedersin

Mesaj atmış. Kizin beğendiği 2014 yılındaki tweeti kız için koymamışmış sözde. Çok tuhaf değil mi, kızın beğendiği gün hem instagram hem de do durumuna koyuyor. Üstüne üstlük uzun zamandır kapalı olan okundu bildirimini acıyor. Durumuna kimler bakmış görebilmek için. Kız paylaştığı yerlerde görüp beğenmiş. Kendisi salak olabilir ama benim bu palavraya inanmamı mı bekliyor? Bu kadar denk düştü yani :)

Sen bunu yazınca eski sevgilim ve babası geldi aklıma aynı ikili :))) Hiç uğraşma canım.Birde öyle bir mesaj yazmana gerek yok kızında eli boş durmaz o da sana bir cevap verir sinirin bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…